VAD-LISTAN❥

 Processed with VSCOcam with q1 preset

Hej fina ni. Jag kollade runt på några av mina faovoritbloggar för att leta inspo till ett roligt inlägg att göra idag. Och hittade den här ”vad-listan” på Elsas blogg (som hon i sin tur hittat på en annan blogg). Och den kändes ju som en perfekt fredagslista! 

Vad stressar dig?
→ Jag blir stressad av att ha så mycket ideér och att ha den fantastiska möjligheten att kunna göra mycket. Jag tycker att det är just fantastiskt att jag har massa ideér och att jag skapat möjligheter för att göra många ideér till verklighet. Men jag blir stressad av att inte kunna gör allt på en gång. Men just nu försöker jag lära mig att jag har hela livet på mig och måste inte göra allt nu, nu, nu! I bland går det bra och i bland inte men jag försöker..

Vad ska du göra ikväll?
→  Jag ska på en drink hemma hos Michaela Forni tillsammans med massa härliga bloggtjejer innan det är dags för middag på stan.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Vad blir det för middag idag?
→ Efter drinken ska vi äta middag på Jamies Italian. Mums!

Vad vill du göra mer av?
→ Jag vill måla mer, yoga mer, resa mer, hänga mer med min familj och vänner och med Philip såklart och jobba ännu mer!!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vad gråter du av?
→ Jag har aldrig gråtit så mycket. Inte av filmer, serier eller av sorgliga berättelser men på senaste har jag faktiskt börjat göra det. Jag kan få tårar i ögonen av att se ett fint kärlekspar, av att tänka på min familj eller när jag hör en fin låt. Och det är jag glad över. Jag ser det som ett tecken på att jag börjar öppna mitt hjärta mer och mer. Som tyvärr har varit väldigt stängt under mitt liv. Som skydd för att inte bli sårad. I perioder har jag faktiskt haft svårt att känna känslor överhuvudtaget oavsett om det gäller sorg eller lycka. 

Vad går du igång på?
När jag kommer på en ide´om något jag vill göra, ser en bild som inspirerar mig eller sitter och jobbar med något jag älskar går mitt hjärta igång. Det är svårt att förklara vad som händer men det är lite som att vara kär, ivrig, glad, lycklig, taggad och galen på en gång. Jag får ett rus genom hela kroppen och känner att jag skulle kunna springa ett maraton.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Vad gjorde dig arg senast?

→ I söndags när jag såg på nyhetsmorgon och det handlade om flickor i Nepal som säljs och våldtas 30 gånger om dagen. Jag blev så arg att jag mådde illa och inte kunde äta på timmar. Jag blev så jävla ledsen, arg, upprörd och skrämd. Det får bara inte vara så. Gilla LoveNepal på Facebook! (ett måste!)

Vad är gott?
→ Just nu lagar jag ju en hel del veggomat hemma och mina sötpotatisbiffar (som jag kommit på alldeles själv!) är typ det godaste jag vet just nu. Sen är ju godis typ det bästa jag vet så de måste också vara med. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!