Era skönhetsknep + Vinnare ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej fina, fina nu! I dag avslutades min tävling och jag har valt en vinnare. Grattis till: Tora Hansson ★ Mejla mig så skickar jag goodiebagen till dig 🙂 – [email protected]

Här är Toras tips: 

Jag har två skönhetstips och mitt första kanske kan låta lite tråkigt, men det är något som jag har märkt är väldigt ”viktigt”. Det är att sträcka på sig! När jag ser andra människor som sitter ihop-kurade med böjd rygg ser de inte alls lika glada och härliga ut som om de istället skulle räta på sig och sitta med rak rygg. Det gör så mycket verkligen (och minskar risken att få huvud och/ eller ryggvärk). Nu till tips nummer två, vilket är att alltid ha återfuktande produkter nära till hands. Ett läppsyl i väskan, en handkräm på skrivbordet, en ansikskräm eller body lotion på nattduksbordet. Det gör att man ständigt påminns om att smörja in sig och resulterar i att man får en snabb och härlig uppfräshning. Jag har ganska lätt för att glömma bort att just smörja in mig nämligen, vilket jag vet att många andra också har. Puss!

Andra tips jag tycker är bra: (Tack!!)

→  Jag skulle vilja säga att mitt tips är att go natrual för det märker jag är det absolut bästa för min katastrofala hy. Men jag är precis som jag i podden har förstått att du är, obekväm utan smink, framför allt på grund av min hy. Därför vill jag istället tipsa om något som är perfekt de där dagarna när hyn skriker (eller om man alltid gillar högre täckning på foundationen). Estee Llauder Double Wear foundation är FANTASTISK! Den har bra täckning som kan byggas upp, är väldigt lätt mot huden och sitter hela dagen utan minsta problem. Och inte smetar den av sig på kläder heller (passar bra för oss som har kläder lite som A och O i livet). TESTA TESTA!

→  Mitt tips är kokosolja! Jag kan få väldigt frissigt och torrt hår tack vare att jag sliter ut det med plattången. Det jag brukar göra 22ggr i veckan efter att jag duschat är att lägga kokosolja i ett vattenbad så det blir flytande. Sedan drar jag en liten mängd genom mitt hår (undivker hårbotten) för att sedan torka håret i ett örngott i cirka en halvtimme istället för att använda handduk. Det blir verkligen STOR skillnad!

→  Mitt bästa skönhetstips är definitivt att försöka le så mycket som möjligt! Ett leende är ett utav de finaste sakerna du kan bära och det gör både dig själv och andra i din närhet glada. Alla leenden är unika och vackra på sina sätt. Skönhet kommer från insidan.Se till att visa upp ditt!

→  Tvätta ansiktet med kallt vatten på morgonen! Huden blir ren från talg som bildats under natten, samtidigt som man blir pigg och sval.

→  Jag har långt och tjockt hår men som ofta blir frissigt och ser slitet ut när det är fuktigt ute (som det är i princip alltid i Sverige). Men! Nu tar jag äppelcidervinäger i håret två gånger i månaden och det är inget mer friss längre!

→  Att sova!!  Sömn kostar ingenting och det påverkar inte bara hur du känner dig utan också hur du ser ut

Tack alla som var med i tävlingen! Jag ska se till att snart ha en till tävlings så fler får vinna 🙂 Håll utkik! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!