Min Söndag i bilder ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni som läste min blogg i morse vet ju att jag var och kollade på en lägenhet i dag. Och den var såååå fin! Så spännande nuu… Efter visningen gick vi med min nya väska från Zara som jag köpte i fredags till ilCaffe och åt lunch. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Varma mackor och kaffe, mums!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Min love! 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Sen fick jag till H&M och shoppade. Fick med mig en tröja och en kjol hem som jag tänkte ha i morgon. Håll utkik!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter H&M började jag promenera mot Hornstull och på vägen köpte jag den här fina korgen på en Second hand butik. Så fin! Ska börja ha den när jag går och handlar. Så gulligt! Nu sitter jag hemma i soffan och skriver till er och snart ska jag och Philip gå och köpa Indiskt. Mums! Hoppas ni har en fin söndag. Puss på er gullisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ni är så gulliga tillsammans!!! Puss

  Fanny 2016-02-22 12:25:41 http://None
  Svara
 • hej !!!!! vill bara säga att phille e GOALS alltså jag och mina kompisar har honom som….. MÅLBILD när vi snackar snubbar. speciellt efter outfit-filmen men nästan mer efter snapchat…..hahah han bara langar repliker och e så GO och ROLIG och har världens roligaste humor. Boosta honom från oss!!!! kram

  emilia 2016-02-21 23:11:17 http://None
  Svara
 • Hei! Så fin veske! Finnes den ikke på nett? Finner ikke. Hva koster den? Elsker bloggen din! Klem Fran Stella I Norge 🙂

  Stella 2016-02-21 20:46:09 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!