Shine Bright❥

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Stickad & Kjol H&M Väska Zara Boots Henry Kole

Glad måndag på er alla gullisar. Ni som läste bloggen igår vet ju att jag gick på en shoppingrunda på eftermiddagen och det var den här tröjan och kjolen som fick följa med mig hem. Jag kände för en ljus och härlig look i dag. Det får mig att känna mig lite piggare. Speciellt nu när det blir mörkt så tidigt. Iof har det ju varit väldigt härligt väder i dag, hurra! Och för att min outfit inte skulle bli för tråkig tog jag min gulliga, nya väska från Zara som jag gillar så mycket. 

Knit & Skirt H&M Bag Zara Boots Henry Kole

Hi guys! Yesterday I went for some shopping and I got this knit and skirt. And today I wanted a bright look so these two was a easy choice this morning. Do u like it? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!