10 platser kvar❥

Itgirlsmingel25_2

GULLISAR! Äntligen lanserar vi vår nya, grymma, snygga och trendiga It Girls portal. Jag är så himla pepp på detta! Och det ska vi såklart fira med ett härligt mingel. Och jag hoppas att ni som bloggar på Itgirls.se och alla ni som vill börja blogga på Itgirls.se vill komma!

De 50 första gästerna får finfina goodiebags!! Och jag kommer hålla en bloggskola med massa bloggtips under kvällen. OCH tävla ut ett mycket speciellt pris. Nämligen att vinna mig som bloggmentor i en måndag 😀 Såååååå kul! Och man får även ett shout out i min blogg. Så roligt tycker jag! Hoppas, hoppas ni vill komma!

OSA till [email protected]!

(Om du får plats på vår gästlista få du ett senast på onsdag)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Synd med så kort varsel på inbjudan, annars hade jag gärna kommit 🙂
  Hoppas ni får en grym kväll iallafall!

  Victoria 2016-02-25 02:51:14 http://None
  Svara
 • AHAHHAA Ojojoj jag skoja bara! Jag såg nu på itgirls att alla bloggar var där! ÄLSKAR itgirls btw hahaha kram kram kram

  Klara 2016-02-24 19:54:25 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag hade en blogg på itgirls tills ni byggde om portalen (det blev skitsnyggt btw). Jag kan inte logga in på min blogg längre och jag slussas bara vidare till blogg.se. Kommer min blogg alltid ligga under den portalen nu eller hur ska jag göra? Kraaam

  Klara 2016-02-24 19:51:38 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!