★ Äntligen är nya It Girls portalen klar ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Wiiiii, så rolig dag i dag. Äntligen är min andra bebis klar. Vår bloggportal Itgirls.se! Som vi jobbat med läänge. Vi fixar lite fortfarande så om du ser något som ser konstigt ut håll ut eller mejla oss på [email protected]

Det vi har gjort är att vi har flyttat hela portalen från WordPress till Blogg.se´s bloggverktyg. Vi har skapa fler möjligheter för er att synas med er blogg i form av olika topplistor.  Vi har skapat en Gilla-knapp på alla bloggar. Vi har gjort designen mycket finare (tycker jag!) och vi kommer jobba mycket mer med att flyta fram er som bloggar. SÅ ROLIGT!

Och det ska bli så kul att börja följa alla It Girls bloggar! Vill du börja blogga eller bloggar du redan men är sugen på något nytt? – Starta din blogg i dag!

Och spana in den nya sajten här!

Looooooove!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!