Yoga❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag har inte varit så bra på att yoga sen jag kom hem från Costa Rica… MEN i veckan tog jag tag i det och det känns så skönt. Min kropp och själ mådde så otroligt bra av tio dagar yoga i Costa Rica och jag får inte glömma bort att min kropp behöver yoga även när jag är hemma. Framförallt när jag är hemma. Jag ska nog yoga ett riktigt långt pass nu i helgen. 

I alla fall blev jag väldigt sugen på att yoga efter att fått ett mejl om att Yogiakademin ska ha en retreat  i Frankrike i påsk. Kolla in det här! Ååååh vad jag skulle vilja åka men kan lixom inte ta ledigt igen.. Så tänkte tipsa er om att åka! Detta slott ser verkligen fantastiskt ut. Någon gång ska jag se till att ta mig dit 🙂 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag undrar verkligen vart baddräkten är ifrån som du har på bilden?? Riktigt jäkla fin!
  Tacksam för svar!!!

  Hannah 2016-02-28 00:25:15 http://None
  Svara
 • De där med yoga är jag nyfiken på, är ungefär lika vig som ett kylskåp så det kan ju bli intressant. Men har både en yoga matta hemma och på youtube finns ju allt så har inga bra anledningar till att inte testa egentlige 🙂

  Johanna 2016-02-27 22:37:52 http://imittkrypin.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!