Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING: Vinn mina smycken ★

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Jaaaaa, dags för en tävling här på bloggen och inte vilken tävling som helst. Ni kan nämligen vinna mina dream big smycken! Det här fina halsbandet med lyckoben och en ring med sten. Alla mina smycken jag gjort tillsammans med CU Jewellery är i äkta silver och med 18 karat guldplätering. Alla smycken finns även i silver så den som vinner får såklart välja om man vill ha i guld eller silver! 

För att tävla: 

❥ Kommentera det här inlägget och berätta om vad du drömmer om.

DREAM BIG!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
245kommentarer
 • Jag drömmer om att en vacker dag få vara en stor modeprofil i hela världen (asså vi snackar Anna Wintour nu 😉 ) och att få inspirera människor över hela världen med min stil! Jag drömmer om att en vacker dag kunna ha bloggen som mitt jobb och lägga ner all min tid och själ i den för att den ska bli så bra för alla läsare som möjligt. Jag drömmer även om att skaffa mig en Chloé-väska…. Hehe är man student så är man..

  Emma 2016-03-11 07:52:15 http://emmasspeciella.blogg.se
  Svara
 • Det kanske låter lite eller tråkigt men jag drömmer om en riktigt bra och lycklig framtid med kärlek, omsorg och glädje.

  Camilla 2016-03-05 19:53:26 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att ta mig igenom mina studier och bli den absolut bästa läkaren jag kan bli. Att använda allt jag lär mig för att faktiskt hjälpa människor och göra skillnad. Så ditt smycke skulle vara en bra påminnelse om varför jag lägger större delen av min vakna tid att läsa och plugga och att det kommer att, även om det är flera år in i framtiden, ge mig möjligheten att jobba med det jag drömt om sedan jag var en liten flicka.

  Eva 2016-03-05 12:32:23 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om så mycket. Jag vill leva livet fullt ut, resa mycket och omge mig av de jag älskar. Min största dröm just nu är att bli modell. Jag är faktiskt med i en modellagentur så drömmen är inte allt för långt ifrån! Sedan drömmer jag om ett liknande jobb som du, inom mode där min kreativitet får flöda. Utöver det vill jag också bli illustratör. Min önskan har alltid varit att vakna upp varje morgon och känna lycka, efter åratal med osäkerhet och utanförskap i skolan. Varje morgon vaknade jag med en klump i bröstet. Nu har jag äntligen tagit mig ur det!

  Emi 2016-03-05 10:15:47 http://None
  Svara
 • Min absolut största dröm är att fortsätta studera mode för att sedan ta mig till New York och starta mitt egna klädmärke!!

  Mathilda 2016-03-04 22:13:18 http://None
  Svara
 • Tack Jossan för att du är helt underbar glädjespridare!! Jag är 25 år och har precis fått min andra dotter. Min stora dröm är att jag kan ge mina fina flickor massa styrka o glädje i livet så dem blir starka individer så dem förstår att de kan klara av allt de vill göra i sina liv! Girl power!!!!!!

  Malin 2016-03-04 20:21:26 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om många saker. Det första är min kommande resa i oktober då jag ska åka iväg till sydamerika, bara uppleva nya kulturer och yoga. Det andra jag drömmer om är att vara journalist, har haft den drömmen länge men drar mig att börja plugga eftersom jag tycker att det är så tufft, får ångest bara av tanken nästan. Förhoppningsvis får jag massor med inspiration på min resa och tar tag i plugget efteråt.

  Lovisa 2016-03-04 19:28:32 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få föreläsa för människor. Jag är väldigt intresserad av personlig utveckling och skulle gärna vilja föreläsa, sprida den lilla kunskap jag har och motivera andra människor till att våga följa sina drömmar och bli sitt bästa jag.

  Christina 2016-03-04 18:44:48 http://finachristinas.com
  Svara
 • Jag drömmer om att bli en kick ass advokat som står upp för kvinnors rättigheter och sätter dit alla som försöker kränka dem. Kampen pågår varje dag, vi får aldrig ge upp!

  Alicia 2016-03-04 17:21:22 http://None
  Svara
 • Jeg drømmer om å en dag kunne si at jeg er lykkelig, og virkelig mene det.

  Elisabeth 2016-03-04 16:14:25 http://elisabethuksnoy.no
  Svara
 • Hej! Just nu drömmer jag om mitt kommande utbytesstudentår som kommer bli någonstans i vida USA eller Kanada. Jag har inte fått min placering eller värdfamilj och jag vet heller inte hur mitt år kommer att se ut. Jag kan sitta längelänge och bara drömma om vad jag ska göra, hur jag ska växa i mig själv och vilka fantastiska människor jag kommer att lära känna.

  Sen drömmer jag även om att få hålla min alldeles egna kokbok i handen, men det blir ett lite mer framtida projekt.

  Underbar blogg förresten! Kram

  Johanna Pettersson 2016-03-04 16:10:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att en dag nå dit du har nått, och med det menar jag inte att jobba inom samma bransch som dig eller att blogga. Jag har precis som dig vuxit upp med alkoholism i familjen, och precis som dig själv fallit dit, och inte kunnat kontrollera mitt intag av sprit, för mycket festade och för lite mat gjorde att jag tillslut kollapsade. Men mitt i det så fan jag dig. Du pratade om alkohol på Nyhetsmorgon (om jag inte minns fel?) Du har varit till en stor hjälp och mitt mål är inte att vinna dina smycken, utan jag vill bara tacka dig, för du är du, och hjälper/har hjälpt mig och många andra människor i min sits. Jag drömmer om att få känna tryggheten i mig själv så som du verkar känna i dig! Stor kram

  Marie Södelund 2016-03-04 15:54:02 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att en dag nä dit du har nått, och med det menar jag inte att jobba inom samma bransch som dig eller att blogga. Jag har precis som dig vuxit upp med alkolism i familjen, och precis som dig själv fallit dit, och inte kunnat kontrollera mitt intag av sprit, för mycket festade och för lite mat gjorde att jag tillslut kollapsade. Men mitt i det så fan jag dig. Du pratade om alkohol på Nyhetsmorgon (om jag inte minns fel?) Du har varit till en stor hjälp och mitt mål är inte att vinna dina smycken, utan jag vill bara tacka dig, för du är du, och hjälper/har hjälpt mig och många andra människor i min sits. Jag drömmer om att få känna tryggheten i mig själv så som du verkar känna i dig själv! Stor kram

  Marie Söderlund 2016-03-04 15:48:46 http://None
  Svara
 • Just idag drömmer jag om att få jobbet som jag ska på intervju för kl.14 🙂 Men annars är det som står högst upp på listan att min kille ska jobba mindre (han jobbar 80h/veckan nu) och att vi ska kunna ha semester tillsammans, en enda vecka skulle göra mig lycklig.

  Stephanie 2016-03-04 14:00:47 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta tillbaka till den lilla självsäkra och kaxiga tjejen jag var som liten fram tills högstadiet! Den lilla rackaren tog minsann ingen skit från någon och såg inga gränser i hur stort och brett hon kunde drömma. Någonstans på vägen försvann hon tyvärr lite allt eftersom fler människor visade upp sina sämre sidor som jag själv tog på mig skulden för. Än idag rör det mig inte i ryggen vad folk tycker om mig men jag hade gärna sett att jag själv kunde sluta vara min egen fiende och tvivla på mig själv hela tiden. Jag drömmer fortfarande om att uppnå så mycket men är rädd att min självkänsla lägger krokben för mig titt som tätt och skulle behöva hitta tillbaka till det tuffa barnet jag en gång var!

  Sara 2016-03-04 13:35:36 http://None
  Svara
 • Min absolut högsta dröm är att hålla i en bok jag skrivit. Att sitta med en samling papper, tryckta med ord plockade ur min hjärna. Ur min värld. För att göra det måste jag komma över den otroliga rädslan jag har för att blotta mig för människor och kunna berätta hur jag känner. Att inte skämmas över psykisk ohälsa, att inte bry sig om hur folk uppfattar en. Det är min absolut högsta dröm. Att få göra det med dina smycken runt mig vore bara helt underbart.

  Emma Öholm 2016-03-04 13:20:46 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en framtid utan min psykiska ohälsa- all denna oro samt generella ångest, då skulle jag även kunna skaffa barn vilket känns omöjligt i dagens situation.

  Caroline 2016-03-04 13:07:05 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta en fin pojk att älska och att han älskar mig lika mycket tillbaka.

  Agnes 2016-03-04 11:40:10 http://kapitulera.blogspot.se
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna känna mig fri i mina relationer. Bara ha människor som ger mig energi och glädje. Jag älskar att umgås med människor, allra helst jämt och hela tiden. Men jag har upptäckt att det är många som utnyttjar detta och egentligen bara sänker mig. Så jag drömmer om kärlek och vänskap i alla mina nära relationer. Jag drömmer också om att bli klar med min utbildning så jag kan flytta hen till min hemstad och bo nära min pojkvän och mamma, vilket är mina två favoritpersoner på jorden. Är uppe och hälsar på de jämt nuförtiden för dem är de dom ger mig allra mest energi och lugn. Dämpar min ångest och bara ger massa kärlek. Är så glad att de finns i mitt liv! Hade jag vunnit hade jag gett smycket till min mamma, det är hon värd. Henne vill jag ge hela världen.

  Amanda 2016-03-04 11:33:50 http://None
  Svara
 • Hej fina Jossan!
  Vilken underbar smyckeskollektion du har designat, grym!
  Min största dröm är att göra något för utsatta eller övergivna djur. Djur är det bästa jag vet och inget får mig att må så bra som att vara tillsammans med dessa underbara varelser. Därför vill jag ge något tillbaka och visa att vi faktiskt delar denna planeten och att alla förtjänar massor av kärlek. För 3 år sedan tog jag hand om en kull med kattungar som var oönskade och som därför skulle dränkas. Det är helt fantastiskt att idag se vilket liv dem fått och hur bra dem mår. Djur dömmer aldrig, dem bara älskar villkorslöst.

  Johanna 2016-03-04 11:30:56 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att våga vara mig själv fullt ut samt att jag kan acceptera den jag nu är efter och under mitt utmattninssyndrom.
  Tack för en härlig, ärlig och inspirerande blogg ❤

  Linda Hörnfeldt 2016-03-04 10:59:24 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att förbättra den psykiska ohälsan som vi har i Sverige. Några stycken i min närhet har drabbats och jag känner att jag inte bara kan stå bredvid utan att göra något.

  I sommar tar jag examen som personalvetare, endast 22 år gammal, och då ska jag påbörja min resa som världens bästa personalchef. Jag vill bli den där chefen som bryr sig om sina anställda och som verkligen kommer lyssna på hur dem mår på insidan. Jag vill bli den som de anställda tyr sig till när de har problem.

  Fram till igår tänkte jag att jag är alldeles för ung för att ha sådana drömmar, men vafasen, ålder är bara en siffra. Har man en dröm ska man följa den och det tänker jag göra.

  Lisen 2016-03-04 10:41:15 http://nouw.com/lisenlundgren
  Svara
 • Älskar dina smycken, dom är så unika och framför ett fint och viktigt budskap!
  Till hösten ska jag söka in till högskolan, grafisk design och webbutveckling, efter mycket velande så känns det så rätt nu! Hade vart fint att få bära något av dina smycken då (och annars såklart haha) för att påminna mig själv om att allt är möjligt och DREAM BIG! Kram<3

  Alexandra 2016-03-04 10:34:54 http://None
  Svara
 • Att drömma stort är bland det bästa som finns och samtidigt är det så läskigt att berätta om sina drömmar för andra. Tänke delta i tävlingen redan förra veckan men vågade inte skriva ner mina drömmar i text, är så rädd att någon ska förminska dom eller tycka att dom är löjliga, men skitsamma! Here we go:
  1. Jag vill bli fotbollsproffs! Fotboll är det roligaste jag vet, känner mig fri, avslappnad och i total kontroll på samma gång.
  2. Vill bidra till att hitta orsaken till varför en drabbas av typ 1-diabetes och därefter komma på hur en kan förebygga att drabbas.
  3. Vill arbeta med ledarskap och coacha människor till att inse att livet och vardagen är precis vad du väljer att göra den till, och vill du vara lycklig så kan du vara det!

  Matilda 2016-03-04 09:57:59 http://None
  Svara
 • Efter många år av ätstörningar/depressioner/ångest/självdestruktivitet så drömmer jag om att må så bra som jag gör idag.
  Jag drömmer om att fortsätta växa och bli starkare i mig själv och att en dag få barn som jag ska lära om, vad jag anser vara det viktigaste i livet.

  Jag drömmer också om att sluta klanka ner på mig själv och vara nöjd med min kropp och min knopp.

  Lisa Fröjd 2016-03-04 07:01:11 http://None
  Svara
 • Jag har fått en dröm som gått i uppfyllelse, ett nytt jobb. En ny chans, men nu drömmer jag om att fortsätta ge mig själv positiv feedback & inte glömma att jag kan. Jag drömmer om att släppa all oro och njuta här & nu.

  Maria.R 2016-03-04 06:31:19 http://None
  Svara
 • Hej! Tack för veckans höjdpunkt, er underbara pod

  Helen 2016-03-04 02:04:39 http://None
  Svara
 • Det finns någonting i mig som säger att jag inte borde säga vad jag drömmer om högt för den är för orealistisk. Men egentligen tror jag att drömmen inte kan bli sann om inte jag gör den officiell såväl för mig själv eller någon annan.

  Min dröm är att jobba på ELLE US kontor i New York. Jag vill kunna engagera mig mycket på deras hemsida, jobba med styling, repotage och inspiration. Jag vill ha ett vitt bås (nej kontor om jag nu ändå ska drömma!!) som jag kan inreda med massa fina guld-detaljer och coffee-table-books från mina förebilder.

  Jag vill kunna ta en Iced Caramel Macchiato på Starbucks varje morgon och ha orken till att göra en avocado-och-äggmacka till frukost. Jag vill varje dag ha råd till att äta fräscha juicer och sallader i staden som aldrig sover och umgås med människor från alla världens hörn dagar ut och dagar in. DET är min stora dröm.

  Melina 2016-03-04 00:26:52 http://melinag.itgirls.se/
  Svara
 • […] Alltså wow!! Ni är sååå många som har tävlat om mina smycken. Jag är så glad. I helgen ska jag sätta mig och läsa igenom era drömmar och välja en vinnare. Så sista chansen att tävla nu! Gör det – HÄR! […]

  Svara
  • Svar på DREAM BIG! ★s kommentar.

   Min dröm är att få starta ett eget klädmärke. Detta kläd märke ska vara med både egen designade kläder och asosiarer, sedanska det också ha seckondhand kläder. Det ska börja på en websida och sedan starta en butik. Det ska inte vara så dyrt märke för alla ska kunna köpa mina kläder.

   Linea 2016-03-04 08:16:01 http://None
   Svara
 • Jag drömmer om att få utbilda mig till yogalärare. Jag fann yogan på en fantastisk strand i Phillipinerna, när jag var arton år gammal. Kvinnan som lärde mig min första solhälsning hade ett sådant lugn och sken runt sig, och inspirerade mig att fortsätta med min yoga hemma. Jag har sen den dagen mer eller mindre gjort yoga varje morgon och gått på otaliga yogalektioner. Den balansen och lugnet som yogan ger mig, vill jag visa andra. Jag vill vägleda andra till ett harmoniskt liv med hjälp av yogan❤️

  Kram

  Inez 2016-03-03 19:20:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att flytta hemifrån och bli sambo med min pojkvän!

  Julia 2016-03-03 15:39:36 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att slippa oro. Oro över pengar, ålder, sjukdomar och död. Drömmer om att slippa klumpen i magen när en tänker på att föräldrar och bekanta en dag inte kommer finnas vid ens sida, drömmer om att slippa uppleva att någon ska ringa och berätta om sin cancer som spridit sig eller inse att man själv går den vägen ut genom livet. Oron över att livet är en skör tråd som brister när man minst anar det. Jag drömmer stort men inte omöjligt.

  beatrice 2016-03-03 14:45:29 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en värld där våra olikheter är finare än vad våra likheter anses vara idag.

  Moa 2016-03-03 13:28:03 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få jobba med något där jag får utlopp för all min kreativitet. Mitt största intresse i livet är att få skapa. Jag älskar att måla, att skriva, jag älskar att uttrycka mig genom mode och kläder. När jag får göra detta så blir jag liksom helt pirrig och upprymd av inspiration och pepp! Jag drömmer om att kunna kombinera alla dessa intressen i ett enda yrke. Jag ska söka in till högskolan i höst och verkligen göra allt för att uppnå min dröm.

  Isabelle burlin 2016-03-03 09:19:51 http://Isabelleburlin.devote.se
  Svara
 • Jag drömmer om att arbetsintervjun nu på fredag ska gå bra. Ska på intervju för mitt drömjobb! Har gått vidare efter första intervjun, vilket var en stor chock! Är mammaledig och kämpar med reumatism. Drömmer och hoppas VERKLIGEN på detta jobb!!!

  Maria 2016-03-02 20:09:29 http://None
  Svara
 • Jag har två stora drömmar. Den ena är att jag, trots min kroniska smärta, ska kunna slutföra min utbildning. Utbildningen kommer göra det möjligt för mig att hjälpa andra, som också pga sjukdom eller skada behöver få känna att vardagen kan fungera trots att det ibland är svårt och att man får kämpa.
  Min andra dröm är att skapa min egna familj. Dock måste jag bara ta mod till mig och våga söka efter mannen i mitt liv. Måste bara våga drömma <3

  Anonym 2016-03-02 19:48:32 http://None
  Svara
 • Min dröm:
  Jag frilansar som kulturpedagog, jag åker runt på olika skolor, förskolor, kulturhus och utför spännande workshops i konst och skapande med barn/ungdomar. Genom det vi skapar diskuterar vi livet, känslor och allt annat.
  Jag designar och tillverkar även egna smycken, den första serien smycken har en lite rå ofärdig yta men är otroligt vackra, serien heter Kaspian (döpt efter min son som precis ha fötts 3 månader för tidigt).
  Jag och min man (vi har nu gift oss), bor kvar i Malmö men bor 6 månader utomlands varje år, i Spanien, New York, Indien, Sydney och alla möjliga platser.
  Min son är lycklig och kanske har han fått ett syskon?

  Jag drömmer om att skriva och illustrera egna barnböcker.

  Evelina 2016-03-02 17:49:46 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att utbilda mig till arkitekt i Köpenhamn. Hittade en utbildning för ett tag sen och har drömt om Köpenhamn varje dag sedan dess.

  Elin 2016-03-02 15:27:48 http://None
  Svara
 • Ett år kvar tänker jag varje dag jag vaknar och ser att det snöar. Trots att det för någon dag sedan var sol ute och jag inbillade mig att våren kommit. Just nu drömmer jag om att bli färidgutbildad och få ett fast arbete och bostad någonstans i södra Sverige. Dessutom drömmer jag om våren och solen som aldrig vill infinna sig i min vardag här i Norrland!

  Lovisa 2016-03-02 13:47:58 http://None
  Svara
 • Nu drömmer jag om en alldeles egen vrå (den får gärna innefatta hela lägenheten alltså). Själviskt? Man ska börja med sig själv innan man kan göra något för andra, annars finns man snart inte.

  Maria 2016-03-02 10:52:54 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jag drömmer om att flytta till landet med min familj, där jag och min make kan starta eget och göra det vi trivs bäst med. Låta barnen växa upp tryggt och säkert med närvarande vuxna.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

  Kristiina 2016-03-02 04:08:39 http://None
  Svara
 • Jeg drømmer om å finne en person som forstår meg fullstendig og kjenner meg på alle måter. Til nå i livet har jeg ikke møtt en slik person, men jeg håper at den finnes der ute. Jeg ser på de rundt meg som har en slik person i livet, og det gir meg håp. Håp om å møte personen, helt tilfeldig, og bare forstå hverandre på et annet plan.

  maria 2016-03-01 23:57:01 http://None
  Svara
 • Hejsan.
  Vilken fin tävling

  Mathilda Karlsson 2016-03-01 21:34:23 http://None
  Svara
 • Åh vad fina! Jag drömmer om att jobba med något kreativt som gör mig lycklig i vardagen, och om att under hela livet kunna ta avbrott med jämna mellanrum från vardagen för att resa eller göra något helt annat i några månader… Drömmer om att alltid kunna åka på äventyr:)

  Emma 2016-03-01 19:45:37 http://None
  Svara
 • Jag har alltid fått höra uttrycket dröm stort, jaga dina drömmar, och det gör jag hela tiden, och drömmarna är många, men jag har en som står ut. Min största dröm är ett riktigt prinsessbröllop, tänk den dagen man får gifta sig med någon som man älskar, som också älskar en precis som man är. En människa som man är sådär tokkär i, som man bara av att se får typ 10000 fjärilar i magen av! Jag drömmer om den dagen ofta, en dag som blir början på resten av ens liv, början på ett tills döden skiljer oss åt-äktenskap, med massa fina minnen och söta små barn, som gör att man måste nypa sig i armen varje morgon för att man tror att man fortfarande drömmer!

  Maja 2016-03-01 17:00:21 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att orka samla energi till att söka ett nytt jobb. Är för tillfället sjukskriven på mitt nuvarande arbete men trots att jag inte trivs och det är på grund av stressen jobbet gav mig som jag befinner mig i min nuvarande situation, så har jag helt enkelt ingen ork. Jag förstår verkligen inte varför, men lyckas inte ta mig ur detta som på något sätt blivit min bekvämlighetsbubbla. Vet att jag egentligen är duktig och har höga ambitioner men just nu vill jag egentligen bara stanna inne och låta tiden gå. Så jag drömmer om att en dag snart vakna upp från denna dimma och göra mig själv en tjänst.

  Hanna Skattberg 2016-03-01 16:53:26 http://None
  Svara
 • Åh va kul!! Dina smycken är verkligen fantastiskt fina..
  Min allra högsta dröm är nog att få leva ett så lyckligt liv man bara kan. Med människor man älskar och som ger en positiv energi. Att man ska ta vara på hur bra vi egentligen har det, och samtidigt kämpa för att få det bättre. Det kan vara allt från att hjälpa människor, till att köpa den där otroligt oerhört fina väskan man sparat ihop till i flera månader. Det finns så mycket olika sätt att känna lycka på, och jag tycker att man ska få vara precis så lycklig som man bara vill och kan vara! Ös på med lycka! Happiness is the key :-*

  Ida 2016-03-01 16:20:14 http://None
  Svara
 • En stor dröm som kan beskrivas mycket enkelt: VÅGA.

  Våga i stort och smått, för det skulle göra mig till en så mycket bättre människa.

  Paola 2016-03-01 14:47:17 http://None
  Svara
 • Jag drömer om att ha min egen butik, sälja underbar inredning blandat med fina kläder. Ha massa härliga kunder som man kan dricka kaffe med och sedan snacka om alla fina saker.

  My Thulin 2016-03-01 14:33:34 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att fortsätta göra min grej, sikta högt och gå min egen väg! Just nu drömmer jag om att fortsätta med min musik, som hamnat i skymundan sen jag blev mamma, och göra ett nytt album. Dina vackra smycken skulle peppa mig och påminna mig om att alltid fortsätta framåt!

  Kattis 2016-03-01 12:54:28 http://www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Min dröm kanske låter ganska grå och tråkig. Men för mig är det verkligen en BIG DREAM. Jag vill ta lärarexamen (går just nu andra året) och komma ut och motivera ungdomar till att bli intresserade av skolan och samhället. Samhällskunskap är mitt första ämne så jag tycker det är såååå viktigt att bli intresserad av just politik, mänskliga rättigheter och förstå att alla människor är lika och har samma värde. Och jag vill vägleda dessa barn och ge dom förutsättningar till att utvecklas till deras bästa version! Att se elden i ungdomars ögon tändas pga något jag hjälpt skapa är verkligen min BIG DREAM

  Johanna Morén 2016-03-01 12:42:50 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att kunna ha en vardag där inte mina tankar och ”hjärnspöken” tar all min uppmärksamhet! En vardag där jag inte hindras av mig själv och mina negativa tankar. I min dröm kan jag skriva den här kommentaren utan prestationsångest och utan att radera, skriva nytt, radera och skriva nytt tills jag känner att det är hopplöst, jag är hopplöst, då inget jag skriver någonsin kommer bli bra nog. Jag fortsätter kämpa varje dag för att min dröm ska slå in! I min dröm skiter jag i om den här kommentaren får det perfekta avslutet. Massor av kramar till dig Josefin och tusen tack för din och Vanjas poddis som alltid peppar mig och som ofta får spelas i mina öron när tankarna där inne blir för högljudda! Ert snickesnack har den effekten att kunna få mig att le när jag innan podden bara ville ligga i sängen med täcket över huvudet!

  Frida 2016-03-01 11:40:15 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att någon gång öppna ett eget gym -för tjejer. Planerar för fullt i huvudet hur det ska vara upplagt, hur inredningen ska se ut osv. Även om jag vet att det aldrig kommer bli av då det är ett alldeles för stort och dyrt projekt för en person som knappt har motivation att pallra sig upp ur sängen om dagarna..

  Lisa 2016-03-01 11:23:38 http://fallellerflyg.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att våga släppa taget och köra mitt eget race 100%. Sedan finns väl en fin villa vid ett varmt hav i hjärnan också.

  Maria 2016-03-01 09:22:50 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att min lilla syster och hennes man + hund ska flytta till Sverige. Dom bor i San Francisco nu och jag saknar dom varje dag. Speciellt de där vardagliga stunderna. Förhoppningsvis kan dom åtminstone flytta hit på prov. Hennes man är amerikan och bara se han ta sig an det svenska vardagslivet hade varit så kul att följa =) En dröm indeed!

  Fridha 2016-03-01 01:19:31 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en jämställd värld där vad du har för något mellan benen inte skall spela någon roll för hur du blir uppfostrad, behandlad, betraktad, avlönad, positionerad, bemött eller respekterad.

  Du sa ”Dream big”…. 🙂

  Michelle 2016-03-01 01:15:27 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om mitt hus. Vårt hus. Huset där jag tillsammans med min familj ska klä väggarna med skratt, med diskutioner om livet. Huset där listerna kommer bli kantstötta av sonen som spelar innebandy med sin pappa inomhus. Huset där mat står på spisen och vänner samlas tillsammans med oss kring matbordet. Huset med gräsmatta som jag ska lära min son göra volter och spela fotboll. Huset är drömmen efter de hem där jag och min lilla familj ska bo i och dela livet tillsammans.

  Evelina 2016-03-01 00:31:29 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att slå igenom som artist och då få sprida allt som jag har inom mig med musiken. Inga drömmar är för stora, och jag är säker på att man kan uppnå allt man drömmer om.

  Alma 2016-03-01 00:28:35 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få ordning på mitt liv. Om ett stabilt jobb som jag inte hatar och tid nog för mina nära och mina hobbies!

  Sofi Fifi Karlsson 2016-02-29 23:24:25 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om mitt stundande bröllop! Den 28:e maj gifter jag mig med min mexikan. Tänk att man kan hitta kärleken på en paradisö i Mexiko, bli orimligt kära och sen bara köra! Nu snart tre år senare bor vi tillsammans i Stockholm och i vår GIFTER VI OSS!! En mexikansk/boho fest i Skåne som följs av en ”bröllopsturne”i Mexiko i sommar för att fira med våra fina vänner där.

  Catrin 2016-02-29 23:10:42 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om honom.
  Att han som varit min i ett och ett halvt år ska försätta att göra mig lycklig, varje dag.

  Alice 2016-02-29 23:08:03 http://None
  Svara
 • Min absolut största dröm är att vara där du är. Och det är just därför jag varje (minst tre gånger) dag går in på din blogg, för att inspireras och för att påminnas som att det kan bli verklighet. Jag kan komma dit du är, för du har lyckats. Om jag vinner dina smycken blir det som verklighet, jag ser dom o jag ser o känner att det faktiskt går att komma dit du är. Det är min största dröm att komma där du är. Låter säkert klyschigt men det är min dröm. Och du är min dagliga förebild och idol, du är den som får mig att fortsätta kämpa. Och någon dag kommer vi vara kollegor! Det är min dröm <3

  Karin Viberg 2016-02-29 21:59:37 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli psykolog!

  Christine 2016-02-29 21:32:28 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få vinna jossans DRÖMMIGA smycken!!!<3

  Och jag drömmer om att får leva ett långt, friskt och lyckligt liv med min lilla familj<3 som jag hoppas växer lite med åren:)
  Puss!

  Mathilda 2016-02-29 20:50:42 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och hälsningar från Finland! Jag drömmer om att bygga ett eget sommarhus någonstans i skärgården där jag kan tillbringa många värma sommardagar med mina vänner och familj.

  Mia 2016-02-29 20:36:05 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och hälsningar från Finland!

  Mia 2016-02-29 20:25:47 http://None
  Svara
 • Jag kommer ifrån Amerika så jag ska föshöka sp bra som jag kan att skriva på svenska! Just nu drömmer jag om att ha min egen vegansk cafe här i Stockholm. De skulle vara så kul att kunna görra vegansk mat. Jag drömmer också om att resa. Jag ska till Bali i agusti. Sen vill jag resa till Australien och runt Europa! Men jag vill själv klart komma tillbaka till Sverige så mycket som helst. Jag måste saya att at bo i Stockholm är en av minna största dröm och nu gör jag de… De är jag glad för!!

  Jessie 2016-02-29 20:08:30 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att vara med att förverkliga barns rättigheter och skapa möjligheter för barn både i Sverige och i andra länder. Min dröm är att en dag arbeta på Barnombudsmannen, en statlig myndighet med uppdrag att företräda barns och ungas rättigheter och intressen utifrån FN:s konvention om barnets rättigheter, barnkonventionen. Jag arbetar idag som socialsekreterare på en mottagningsenhet på en socialförvaltning för barn och unga och har idag kommit en bit på vägen till min dröm då jag har blivit uttagen till utbildningen ”morgondagens ledare 2016”. Tycker din smyckekollektion är så POWER och det skulle ge mig en extra punsch till att nå min dröm och påminna mig om att drömmar är till för att förverkligas. Tycker du är en grym och cool tjej som inspirerar! / Julia

  Julia F 2016-02-29 19:57:40 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bygga en glasveranda på mitt hus från 1877…och sen så vill jag ta med mina söner & svärdöttrar på en oförglömlig resa till New York.

  Carina Gerdin 2016-02-29 17:59:47 http://None
  Svara
 • Barnmorska! Jag drömmer om att bli barnmorska. Efter tre års heltidsstudier inom något helt annat har jag nu istället bestämt mig för att följa min dröm och gått över till ny utbildning. Har sammanlagt fem års plugg framför mig, men har gett mig attan på att detta ska uppnås.
  Överst i höger kant på datorn har jag en liten lapp som påminner om att jag SKA bli barnmorska. Ett fina smycke på det och peppen skulle va total, även de stunder då den sviktar!
  Love<3

  Sofia 2016-02-29 17:45:51 http://None
  Svara
 • Min dröm är att någon forskning ska komma fram till ett botemedel eller någon bromsande medicin till Ehlers Danlos Syndrom – EDS, som är en progressiv bindvävnadssjukdom. Min Eds gör att jag idag tvingas leva med svåra smärtor och använda rullstol så fort jag ska utanför mitt hem. Att kunna vakna en dag utan smärta hade varit något så underbart så det går inte ens att förklara.

  Emma 2016-02-29 17:23:09 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att livet ska börja på riktigt. Att våga ta steget ut för stupet och kasta mig in i vad som nu än fallit mig in för stunden. Jag kan ändra mig nästa dag men jag måste känna att jag gjorde vad jag kunde. Jag är trött på att känna denna otillräcklighet, att hålla mig tillbaka och vara min värsta fiende. Det är fan min dröm, att vara min drömperson, hur själviskt och ytligt det än låter så måste jag börja tänka så.

  Beatrice 2016-02-29 17:06:11 http://www.everybreathshetakes.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta (och köpa) det perfekta huset till mig och min lilla familj, så att vi i framtiden också kan bli en större familj. 🙂

  Malin 2016-02-29 16:56:00 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att personlighetsdraget HSP (high sensitive person) ska bli mer uppmärksammat och skapa en större medvetenhet bland människor.

  Min högsta önskan är att detta ska gå ut till varje människa, men allra främst till yngre åldrar då HSP är något man föds med (1/5 lever med detta) och det kan vara en fruktansvärd, enorm kamp att växa upp med det utan att veta om det – för så fort man vet om det så förstår man att allt är okej.

  Jag hade önskat att jag fått reda på att jag är en högsensitiv person när jag var barn, då hade jag sluppit känna mig konstig eller annorlunda under hela min uppväxt. Idag vet jag att jag har detta personlighetsdrag och medvetenheten om det gör mitt liv mycket enklare och härligare – för jag är ju inte alls konstig, jag är bara en högsensitiv person!

  Amanda 2016-02-29 16:49:21 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att flytta till Åre. Med min pojkvän och vår dotter.
  Vi båda älskar snowboard och naturen där uppe. Min dröm är att vakna upp tidigt, dra upp rullgardinen och mötas av snötäckta fjäll och en pastellkarta till himmel. <3
  Att få packa två stora och en liten ryggsäck och dra ut på picknick på helgerna eller att möta pojkvännen på fjället för ett åk innan vi hämtar dottern på föris! Lilla Vilma är 1,5 år nu och ta in och tar efter. Jag vill erbjuda äventyr och en öppen mentalitet som Stockholm ibland saknar.

  Jag har en STARK känsla i min kropp som skriker "ni kommer inte att ångra er!!". Så drömmen är stark men brottas med bekvämligheten av att ha jobb o lägenhet här. Jag behöver en push och påminnelse att Fuck IT, kör!! Sen ska jag titta på mitt halsband och tänka "jag gjorde det,VI gjorde det! Det är min dröm.

  Lina 2016-02-29 16:43:05 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en rättvis värld, där ingen är makt törstig, ingen tjänar pengar på andras arbete, ingen ljuger, ingen lurar folk, ingen behöver att tigga, alla resurser delas jämvikt ut, alla får möjlighet att kämpa för deras mål under ett jämnlikt förhållande.
  Jag drömmer att kunna bidra till någon förändring, att göra någons liv bättre, att göra någon gladare och friskare.
  Att bygga utopia är möjligt!

  parisa 2016-02-29 16:36:55 http://None
  Svara
 • Att alla ska sluta bråka.
  Att den där underbara våren ska anlända.
  Att människor ska vara glada.
  Att få äta 5 kanelbullar varje dag utan fara för varken inre eller yttre fetma.
  Att få gå vilse i världens alla städer.
  Att få kallsupar i salta hav.
  Att alla minst 7 gånger om dagen får skratta så att magen värker.
  Att människor bara skulle kunna bli lite snällare mot varandra.
  Att det skulle vara normalt att sjunga högt på tunnelbanan när världens bästa låt spelas.
  Att man kunde få koffein intravenöst.
  Att kunna flyga överallt och ingenstans.
  Att få leka med barn minst en gång om dagen.
  Att kunna sjunga så vackert att människor gråter av välbehag.
  Att få simma i turkost vatten och plocka stenar 3 timmar för länge.

  Men allra allra mest drömmer jag om att bli läkare. Att få bota hemska sjukdomar. Att vinna nobelpris och människors hjärtan. Att få hjälpa någon varje dag.

  Nu hänger jag på Karolinska Institutet, pluggar som en get, skrattar och sjunger lite för högt, våren är på ingång och jag är gladast i stan.

  Hej Nobelpriset!
  Hej våren!
  Hej lycka!

  Sofie 2016-02-29 16:35:48 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att få ägna mitt liv åt det jag verkligen älskar – att skriva!

  Karin 2016-02-29 15:55:21 http://None
  Svara
 • Drömmer om att antingen resa ” Jorden runt ” i sonens fotspår
  eller åka till Maldiverna – och njuta innan öarna i havet försvinner ,
  för dom sjunker lite för varje år !
  Ett vackert smycke är början på drömmen !

  Gunilla.M.B 2016-02-29 15:35:33 http://None
  Svara
 • Just nu sitter jag på jobbet, det jobbet jag tycker halvbra om. dricker kaffe ut pappmugg och ser gråa moln utanför föstret. Jag drömmer mig bort till sommar. sommar med bara bruna ben och den där lukten som bara en sommarmorgon kan ge när man vaknar lite för tidigt. stillheten. lugnet. fåglarna. så underbart.

  snart är vi där!!!
  kram

  Beata 2016-02-29 15:35:04 http://None
  Svara
 • Vart tog mitt inlägg vägen ???

  Gunilla.M.B 2016-02-29 15:34:12 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att med maken resa ” Jorden Runt ” och gå i sonens ”fotspår”,
  eller resa till Maldiverna innan öarna i havet försvinner , för dom sjunker lite för varje år !
  Skulle vilja uppleva något av detta med min man ! Det är drömmar som vi båda har !
  Ett vackert smycke – är början på drömmen !

  Gunilla.M.B 2016-02-29 15:29:51 http://None
  Svara
 • Hej Josefin:)
  För mig är det viktigt att ha drömmar för det får mig att vilja kämpa på ännu mer och gör mig motiverad. Som många andra drömmer jag om att en dag jobba med någonting som jag älskar, ha fått mina tre barn och skaffat mig min efterlängtade hund. Dessa drömmar finns i mina tankar men i dagsläget fokuserar jag mer på drömmen om att bli min bästa vän och vara nöjd med mig själv. Självkänslan är inte direkt på topp men den blir bättre. Jag drömmer om att våga ta risker och tro på mig själv och inse att jag faktiskt rockar. Nu ska jag inte bli allt för långrandig här men detta var lite kort om mina drömmar, kramar:))

  Ester 2016-02-29 14:46:50 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att inom en snar framtid bilda familj med min fantastiska kille. Drömmer även om ett hälsosamt liv där träning och hälsosam mat blir en del av vardagen så att jag kan känna mig nöjd med hur jag ser ut, även om jag rockar den jag är idag. 🙂

  Ida O 2016-02-29 14:34:42 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få barn. Jag är 35år och har tre diskbråck sedan 11år tillbaka så det ser inte så ljust ut. Men den drömmen kommer jag aldrig att ge upp försen den blir verklighet!

  Anna 2016-02-29 13:35:46 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli en modigare människa.

  Ullis 2016-02-29 13:23:13 http://None
  Svara
 • Åh. Jag bor i Luleå med sambo och vår 2-åriga dotter. Älskar livet men en dröm har jag burit med mig så länge jag minns, och det är att resa utomlands och jobba som volontär med djur i nöd. Det skulle jag kunna göra dygnet runt utan att vilja ha ett öre för det. Har många gånger suttit på hemsidor och tittat men aldrig klickat mig hela vägen genom registreringen. Men jag menar, familjen kan väl följa med?! Klart de kan. Dream big!

  Vanessa 2016-02-29 13:17:29 http://None
  Svara
 • Åh så fina smycken!

  Jag drömmer om att min eko-butik och webbshopp ska blomstra så pass att jag kan ta ut lön OCH anställa. Jag skulle väldigt gärna vilja ha tid och råd att åka iväg med familjen på en resa nästa vinter, efter hårt slit med uppstarten. I förlängningen drömmer jag om att kunna satsa på sånt jag tror på. Och med pengar kommer tid. Tid med min ljuvliga dotter ska jag ”köpa” mig när jag har råd att anställa <3

  Heja mig i denna tävling och heja minamn drömmar 😉

  Karin & Z 2016-02-29 13:04:39 http://www.levareko.se
  Svara
 • Jag drömmer om att få må bättre, att inte längre vara deprimerad och få ångest attacker. Jag drömmer om att klara mina studier och att orka arbeta. Men framför allt drömmer jag om att få skapa en familj med min underbara sambo ♡

  Alexandra 2016-02-29 13:02:57 http://None
  Svara
 • Jag älskar att drömma! Jag drömmer om allt ifrån sommar, sol och hav till att skratta med kompisar in på småtimmarna. Jag drömmer om lugna löparrundor när solen bränner på ryggen och köttiga backpass i en lerig, regnig backe. Jag drömmer om den första snön och om att ligga på en solvarm klippa i skärgården. Jag drömmer om god mat, fjälltoppar, glittrande vatten och färgglada nagellack. Det finaste med att drömma är att man själv har makten för att kunna uppfylla sina drömmar. Man kan fasiken klara av precis vad som helst så länge man har en dröm om det!

  Anna 2016-02-29 12:54:01 http://None
  Svara
 • Jag älskar att drömma! Jag drömmer om sommar, sol, värme. Jag drömmer om god mat och skratta långt in på småtimmarna med kompisar. Jag drömmer om kyssar med min pojkvän, de första snöflingorna och att ligga på en varm bergsknall en varm dag i juli. Det bästa med att drömma är att man vet att den enda som har makt att förverkliga sina egna drömmar är en själv. Det är en häftig känsla. Hela världen ligger framför en och man kan göra vad fasiken man vill!

  Anna 2016-02-29 12:46:49 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en värld där människor brydde sig mindre om pengar och mer om varandra. I den världen skulle jag våga säga upp mig från mitt jobb, åka ner till de länder där man behöver min hjälp och volontärarbeta. Ett barnhem i de värst drabbade länderna av naturkatastrofer kanske. Att se att jag kan göra skillnad enbart med min närvaro, omtanke och stora hjärta skulle betyda allt för mig.

  Linn 2016-02-29 12:37:39 http://None
  Svara
 • Vilken underbar tävling! Har sedan innan ”dream big” halsbandet som jag bara älskar! Vore ju helt underbart att vinna ett smycke från din kallektoion som jag tycker så mycket om. Jag blir så peppad av mitt dreambig halsband! ☺️

  Jag har otroligt mycket drömmar, framförallt så drömmer jag om att bli bröllopsfotograf! Att få lägga all min tid och kärlek på bara bröllop. Just nu jobbar jag i sko affär mycket av min tid och kan bara lägga mina lediga helger på fotograferingen, vilket gör att jag får tacka nej till många av de förfrågningar jag får om fotograferingar.
  För att ta mej till att kunna bli bröllopsfotograf måste jag våga säga upp mej från mitt butiksjobb byta stad och söka in på en fotografs utbildning som jag aldrig tidigare gått. Jag måste få ordning på självkänslan och sluta tänka på att de redan finns så många otroligt duktiga fotografer. Jag drömmer om att våga kasta mej ut och lämna tryggheten för något större som kommer att göra mej lycklig och självsäker.

  Och jag måste tillägga att jag köpte hem dreambig halsbandet för att jag framförallt hört era peppande ord i podden och jag tänker ofta ”dream big” då jag har stora drömmar men ofta slås ned av jantelagen som är rätt stark i Småland som jag kommer ifrån… Iallfall när jag möts av något jag känner att jag vill göra eller får en utmaning och tvekar så tar jag ofta tag i mitt dram big halsband och snurrar de lite mellan fingrarna och tänker på allt härligt jag läst och hört dej peppa om. Och de har hjälp mej så mycket, nu har jag ju faktiskt startat upp mitt företag på riktgt med allt vad de innebär. Så jag är en bit påväg mycket tack vara dej, och Vanja. Hoppas du kan förstå hur viktig bloggen och podden är för mej och vilken skillnad ni gjort. Nu gled jag lite från ämnet men jag ville bara få ur mej detta. Puss och kram ❤️

  Josefin Johansson 2016-02-29 12:17:31 http://WWW.josefinsfotografi.se
  Svara
 • Hej

  Anna 2016-02-29 12:10:09 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åka till Australien och lära mig surfa 🙂

  Stina 2016-02-29 11:28:36 http://None
  Svara
 • Just nu drömmer jag om att komma in på modevetenskapslinjen i Lund till hösten då jag inte kom in förra hösten. Mina betyg är inte särskilt bra från gymnasiet så högskoleprovet är min enda chans, men jag kommer aldrig ge upp!! Sedan vill jag i framtiden verkligen verkligen jobba med mode och inredning och DRÖMMEN är att få starta en podd om mode, det är definitivt på min bucket list! Men vill man så kan man uppfylla sina drömmar! Massa kramar o tack för en underbar blogg!!

  Kristina 2016-02-29 11:27:22 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Jag drömmer om att börja våga drömma. Släppa taget om tryggheten jag lever i nu och kasta mig ut.

  Evelina Johansson 2016-02-29 11:20:20 http://None
  Svara
 • Jag samlar just nu mod till mig att ta steget att uppfylla min stora dröm som är att åka tillbaka till Sydafrika och jobba där med barn från/i kåkstäderna. Få deras drömmar och önskan om ett värdigt och lyckligt liv ett steg närmare verklighet! När jag tänker på detta blir jag helt varm i hjärtat och tårögd och nu när jag skriver ner det tänker jag ”Jag måste verkligen ta modet till mig att göra det, det är ju inte så svårt!”

  Johanna 2016-02-29 11:02:42 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om ljus för alla som inget ljus har
  för alla som jagats bort från sitt land och inget har kvar
  Jag drömmer att de fick uppleva trygghet och lycka
  något som borde vara en självklarhet kan man tycka
  Jag drömmer att de inte ska behöva frysa och vara kalla
  det är dags för oss att visa att jorden är till för alla!

  Karin 2016-02-29 10:56:45 http://None
  Svara
 • Det finns så oändligt mycket jag drömmer om och mina drömmar förverkligas ständigt, ändå har jag svårt att känna ren skär lycka. För när allt kommer omkring så finns det bara en sak som spelar roll och det är att ha honom vid min sida. Allt jag drömmer om är att ha min äkta hälft vid min sidan när mina andra drömmar går i uppfyllelse. Jag kanske drömmer stort, men ett kärleksfullt liv och ha någon att dela det med är vad som verkligen betyder i slutändan, trots all framgång jag kommer att nå.

  Azalea 2016-02-29 10:55:26 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli en eventplanerare, och allra helst i USA. Jag tycker verkligen att det är så himla kul att planera,organisera,göra saker fina och göra människor glada. Därför tror jag att det kommer passa mig perfekt, även fast jag inte har stöd från hemmet. Men det är MIN stora dröm, och jag hoppas att jag någon dag kan få planera ett event för dig!
  PUSS

  Felicia 2016-02-29 10:53:25 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få råd med en resa till solen för det skulle göra så gott för mina axlar. Toppen vore också att få använda dessa vackra smycken då.

  Solbritt Ilkert 2016-02-29 10:45:30 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att göra skillnad för människors välmående och hälsa!
  När jag är färdig utbildad sjuksköterska vill jag jobba med barn (Tungt men så himla givande!)
  Få erfarenhet så att jag kan ta mig ut i världen, engagera mig i projekt som rör utsatta länder och barn.
  Bo i ett stort hus där mina barn kan flänga omkring, till vänner och släkt & alla får plats och kan umgås där tillsammans.
  Sjunga mer, i kör! med vänner!
  Bo och jobba utomlands!
  Ha ett sommarhus på östra gotland, enkelt och spartanskt. Nära havet och med en liten kanintax springandes bland strandkanten.
  <3<3

  Ebba 2016-02-29 10:42:37 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta det perfekta hemmet som jag och min pojkvän kan flytta till tillsammans med mina 2 barn. Kunna se mina barn växa upp på landet med en massa djur. <3

  Annica 2016-02-29 10:42:23 http://anniicanilsson.blogg.se
  Svara
 • *kunna leva på att jobba som inrednings designer som jag studerar till, känner att jag verkligen hittat rätt!
  *att få två gulliga barn, helst rödhåriga då mannen min e de
  *att en dag bygga mitt eget hus
  *att få åka till island typ nu!

  Kim 2016-02-29 09:25:42 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli kriminolog och att jag när GW går i pension sitter där i tv:n. Men med 2 småbarn och heltidsjobb så känns det långt borta, men en dag då kanske det blir sant.

  Frida 2016-02-29 05:05:20 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Mina drömmar just nu är att starta eget som nyutbildad Visual Merchandiser. Jag vill bygga fantastiska miljöer där vi finpryl-älskande brudar kan uppfyllas av inspiration på alla möjliga sätt. Kanske att det skulle få bli någon magisk butik med både gamla och nya saker, konst och kurser i skapande kombinerat med café. Doftljus av alla dess slag som förenas med doften av nybakta bullar och nybryggt kaffe. Jag älskar växter så varför inte i ett orangeri? Kunna erbjuda homestyling och skräddarsy hem som avspeglar och lyfter fram coola personligheter.
  Jag drömmer även om att kunna få ta över vårt sommarhus, måla det i mintgrönt och bygga till en jättestor glasveranda. Kunna varva livet i stan med närhet till naturen, se växlingarna i årstider och kanske odla. Fylla det med orientaliska lampor och ha plats för oändligt många stora middagar och fester, picknickar med lyktor, filtar och utsikt över havet som speglar stjärnhimlen varma sommarkvällar.

  Slutligen, tack för att din glädje och power smittar av sig och förgyller min vardag både här och på insta!

  Anna 2016-02-29 02:11:27 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att vara trygg och lycklig. Mina två målord för framtiden. Har haft ett superhärligt liv med ca noll hinder eller svårigheter, och så förra året så bara brast det och saker hände och jag tappade helt bort mig själv. Jag visste inte vem jag var över huvud taget. Jobbigaste jag någonsin varit med om. Knappt ett år senare nu så är jag mer eller mindre på banan, men drömmer hela tiden till dagen då jag känner att ja, jag är trygg och ja, jag är lycklig.

  Emilii 2016-02-29 01:46:50 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att ha en dröm för framtiden. Jag vill fortsätta plugga konst men man vet aldrig vart man kommer in eller hur ens framtid kommer se ut. Men jag drömmer om en tydligare dröm så jag kan tro på mig själv att jag är menad att göra det jag gör.

  B 2016-02-29 00:32:20 http://None
  Svara
 • Efter ett väldigt psykiskt slitsamt halvår så har jag hittat alla de där små grejerna i vardagen som är sådär extra viktiga. Så jag drömmer helt enkelt om att jag som 90 år gammal kan titta tillbaka på mitt liv och verkligen känna att jag har gjort allt det som gör mig lycklig och att jag uppskattat varje litet ögonblick. Jag drömmer om att skaffa flera små gullungar med mannen jag älskar, jag drömmer om att läsa alla böcker jag kommer över, jag drömmer om att resa jorden runt och jag drömmer om att hitta ett yrke som jag älskar att gå till varje dag.

  Kramis

  Malin 2016-02-29 00:17:49 http://None
  Svara
 • Hejsan Josefin!

  Drömmar kommer och går, de förändras, de glöms bort, de uppfylls och i vissa fall kan de gömmas undan. Alla vi människor har stora drömmar, synd nog så håller många sina drömmar för sig själva, vi är rädda vad andra ska tycka. Jag har själv varit med om det. Just därför tycker jag att ”Dream Big” är ett motto man definitivt bör följa, and don’t be afraid to show it! Jag drömmer om en framtid där varje människa har samma förutsättningar i livet. Vi människor kommer aldrig få det lika, men det är viktigt att vi alla har samma förutsättningar här i världen. Vi har kommit en bit på vägen men det är en lång resa kvar. Detta är min stora dröm och jag kommer fortsätta sprida mina drömmar tills dem alla går i uppfyllelse, det är något ni också bör göra!

  Puss och kram! Sprid glädje <3

  Ellen G. 2016-02-29 00:12:32 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att leva och jobba med min passion i livet – Att hjälpa människor att hitta ett hälsosamt och balanserat liv. Genom att öppna ögonen hos andra så öppnar jag upp mig själv och hittar livsglädjen. ”Vi måste hjälpa varandra så länge vi lever”, sa alltid min morfar, och det ligger en del i dom orden. Vi lever i en alltför inåtriktad tillvaro idag och kan vi hjälpa varandra genom den passion vi har och lever för så kan vi alla uppnå stora ting! Att vi ska ta hand om varandra är oerhört viktigt och min högsta dröm här i livet!

  Anna 2016-02-29 00:01:35 http://None
  Svara
 • Heisann Josefin.

  Jeg drømmer om å selge nesten alt jeg og min mann har og reise til nye steder i verden, reise til India og lære yoga, ser mer av Asia, reise til Afrika og hjelpe som frivillig, sitte på en strand med min mann med bare føtter og drikke en kald øl og se på solnedgangen. Jeg drømmer om å skrive en bok om livet, om alt jeg har opplevd. Jeg drømmer om å bo noen år i houseboat ved Camden i London. Jeg drømmer om at jeg alltid skal være takknemlig for de små tingene i livet. En kaffekopp om morningen gjør meg glad, solen som varmer i ansiktet, nyklippet gress, barnelatter, gjøre noen andre glad. Også håper jeg at jeg alldri slutter å drømme ❤️

  Lene 2016-02-28 23:59:02 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en värld där tjejer inte behöver be sina vänner smsa när de kommit hem.

  Lovisa 2016-02-28 23:52:23 http://None
  Svara
 • hej!

  Min högsta dröm här i livet är att bli skådespelerska.
  Att få spela teater i ljuset av strålkastarna på dramaten. Spela, sjunga och dansa på en scen i Brooklyn. Och så vill jag spela in film. Jag vill bli en skådis som kan förmedla en känsla som får sin publik att ändra om på direkten igenom en replik.
  Aa detta är mina högsta drömmar här i livet.

  Hoppas du lever dina drömmar!

  elsa 2016-02-28 23:43:32 http://None
  Svara
 • Ser her at det er mangen som har helt fantastiske drømmer, og jeg tenker at jeg skulle ønske det var meg. Men for øyeblikket drømmer jeg bare om at angsten som har et hardt grep om livet mitt skal slippe taket, at jeg bare kan akseptere livet som det er, nyte uten å hele tiden søke noe annet. Bare være fornøyd. Du er en stor inspirasjon, og etter jeg fant bloggen din har jeg også tatt grepet og sluttet med alkohol. Små skritt, men skritt som er riktig for meg i drømmen om et angstfritt liv.

  Mari 2016-02-28 23:38:41 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta balans. Balans mellan trygghet och äventyr, mellan jobb och fritid, mellan skratt och gråt, mellan inspiration och frustration. Jag har många drömmar och idéer om saker jag vill göra, platser jag vill resa till och mål jag vill uppnå. Men allt som oftast står jag någonstans mellan inspirationen och äventyrslusten och saknar trygghet och rutin. Och när jag gör det så lyckas jag inte följa mina drömmar till 100%. Känslan jag får är att något saknas. Eller å andra sidan, när jag har trygghet och rutin så håller jag på att dö av uttråkadhet och vill starta för många saker samtidigt så kreativiteten riktas åt många olika håll. Så min största dröm är att hitta den perfekta balansen att leva, och därifrån bara klättra upp, upp, upp mot allt jag kan tänka mig vilja göra. Och sen lite till 😉

  Martina 2016-02-28 23:33:03 http://denultimatagarderoben.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att vara helt hundra procent lycklig i mig själv och hitta en harmonisk balans i livet mellan allt jag vill göra. Jag vill lära mig att gilla yoga, leva på det jag älskar och inspireras av (mode, personlig utveckling, inspiration, bloggen). Jag har kämpat och slavat mig fram i flera år, och nu känns det som att saker börja lossna lite mer,gällande karriären. Jag vill att folk ska våga prata om psykisk ohälsa, jag skulle även vilja föreläsa om det i framtiden. Jag vill bygga mitt varumärke större och resa till Sydamerika. Jag vill ha två eller tre friska barn!

  Sofia Frisk 2016-02-28 23:23:47 http://www.sofiafrisk.itgirls.se
  Svara
 • Min dröm är att få hålla på med välgörenhet. Antingen som yrke när jag blir äldre, eller på annat sätt. Jag blir glad av att hjälpa andra och mitt hjärta gör ont när jag ser andra lida eller må dåligt.
  Min största dröm är att hjälpa andra, så att de kan uppfylla sina drömmar.
  Jag vill hjälpa, antingen vara kanske kurator/ psykolog, hjälpa flyktingar, jobba med att hjälpa kvinnor som har det svårt ställt eller som har blivit sexuellt trakasserade eller kanske hjälpa djur som har farit illa.

  Tora (torahansson.bl 2016-02-28 23:23:05 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Hej josefin, jag drömmer om att gå ut skolan och lämna hela skoltiden bakom mig. Att lämna mobbning, alkohol, vilket lätt till att jag gjort saker jag inte är stolt över, bakom mig. Att börja om på nytt, kanske inte i Sverige och definitivt inte i min hemstad. Jag behöver komma bort, komma ut från detta ställe och dina smycken skulle påminna mig om att det är möjligt att lyckas trots en lite trassligare bakgrund eftersom de är designade av just dig.

  Kajsa Kassman 2016-02-28 23:05:14 http://None
  Svara
 • Efter några tunga år drömmer jag om att få känna mig glad, sugen på livet och att vakna med ett leende på läpparna. Jag drömmer om att känna mig lätt i sinnet, lycklig över att få spendera en till dag levande.. Jag börjar närma mig, och vågar äntligen drömma igen. Dream big för mig är att få känna ordentlig livslust igen, på riktigt. Sådär när det spritter i kroppen och man inte kan hindra ett leende. Snart.

  Emma 2016-02-28 23:03:44 http://None
  Svara
 • Hej Jossan, vill bara säga att du är en galet inspirerande person för mig!
  Det jag drömmer om är att få skapa något som för mig betyder väldigt mycket. Jag har alltid varit intresserad av hur människor bor och utifrån det analysera hur den är som person. Min dröm är alltså att få skapa mitt boende (helst hus) från schraths, som ska spegla mig och mitt liv som jag har levt.
  Kramis <3

  Lovisa 2016-02-28 23:02:31 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om en praktik i New York där jag får lära mig allt om att bli en grym Art Director på ett spännande, kreativt och visuellt snyggt företag med tydlig grafisk profil. Lite längre fram drömmer jag om ett jobb där jag utvecklas tillsammans med andra, en liten gård, en häst, några hundar och kanske några barn! Och att jag får vara lycklig.

  Rikke 2016-02-28 22:55:34 http://None
  Svara
 • Mina största drömmar är att kunna berätta min story för alla i världen som vill lyssna, för att kunna sprida hopp och en förståelse om ifall man Drömmer Stort – så är det ingenting som kan stoppa dig!!
  Genom min tuffa bakrund med en uppväxt som inte har varit allt för lätt, att kunna prata ut om allt som varit tufft och svårt. Jag vill föreläsa på stora scener, jag vill skriva en självbiografi, jag vill kunna bli en stor förebild för unga & gamla där en ny ork & en dos självförtroende vaknar till liv. Att i samma veva kunna vara en hälsoprofil där hälsan fokuserar på insidan som har format min utsida och att psykisk ohälsa får bort skamstämpeln!
  Jag vill få människor att kunna uppleva som jag – att träningen räddar liv. Inte bara i form utav ett starkare hjärta utan också med så enkla medel som att ge endorfiner till den som mest behöver det. Jag vill kunna stå i TV-rutan i min egna tv-serie och i framtiden värma mina frusna fötter med ett boende i ett land som befinner sig på varmare breddgrader.. Viktigast av allt är att min dröm är att kunna inspirera till att aldrig Ge upp.

  Jamie 2016-02-28 22:55:13 http://www.jamiesallmen.com
  Svara
  • Svar på Jamies kommentar.

   Alltså jag vill drömma mera och jag vill till och med komplettera min ovanstående kommentar att jag hade dessutom velat vara bakrunds dansare till Queen Beyoncé en fredag som den här! Då hade livet känns galet stort..

   Önkskar dig en fantastiskt bra helg! Puss & Kram!

   Jamie 2016-03-04 16:54:27 http://www.jamiesallmen.com
   Svara
 • Åh, det där priset är ju guld värt 😉
  Min största dröm just nu är att jag innan jag fyller 30 ska ha startat ett företag som kommer utvecklas och innan jag blivit 50 så ska det blivit större än Ikea. Jag drömmer även om att vara ekonomiskt oberoende innan jag blir 30, fast det är inte riktigt en dröm. Det är ett måste.
  En annan dröm som är lite närmare, det är bli av med magvärk. Det är ändå det som på frestar min vardag som mest just nu.
  Kram på dig <3

  Elvira 2016-02-28 22:48:45 http://elvirakavallin.se
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag drömmer om att efter studenten bara ta mitt pick & pack och resa runt dit jag känner för, upptäcka nya platser och träffa fantastiska människor, jag drömmer om att jobba med något jag älskar, att gå på yogakurser och så småningom bli instruktör och få inspirera andra så som min instruktör inspirerar och hjälper mig idag, jag drömmer om att skapa ro med mig själv och den jag är, jag drömmer om att kunna hantera alkohol och slippa ångest. Jag drömmer om stora grejer men även om små, ex. att ta tag i att rensa min garderob och sälja/ge bort en massa sånt som jag inte använder idag, haha!

  Tack för en underbar blogg, kram på dig!

  Lisa 2016-02-28 22:47:13 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna leva på det jag gillar, för mig är det musik. Musik betyder så mycket för mig och alla problem försvinner när jag håller på med musik. Musik gör mig lycklig helt enkelt.

  Kram ♥

  Ebba 2016-02-28 22:36:47 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bo i New York under en tid eller bosätta mig där, vem vet vad som händer. Har aldrig varit där med känner att det är en stad med möjligheter och som jag känner att jag älskar redan nu! Kan såklart göra det redan nu men gäller att våga och släppa det man har här hemma för ett tag. Får hoppas jag en dag tar steget och följer min dröm!

  Fanny 2016-02-28 21:54:52 http://None
  Svara
 • Hej Josefine!

  Just nu, sådär när söndagsångesten tränger sig på, drömmer jag om både stora och små saker. Så som livet är som mest. Man ska drömma stort och kämpa ditåt, men man ska även låta sig njuta av känslan att uppfylla de små drömmarna varje dag. Idag, en grå söndag i februari, drömmer jag om att:

  1. Äta Ben & Jerry direkt ut förpackningen.
  2. Resa jorden runt.
  3. Gå på ett dubbelpass: yoga och zumba.
  4. Starta eget företag.
  5. Att min pojkvän flyttade till mig i Köpenhamn så jag kunde pussa på honom varje dag.
  6. Piffa upp mina outfits med dina fina smycken!
  7. Få fyra barn.
  8. Åka skidor i pudersnö i Japan.
  9. Volontärarbeta.
  10. Lära mig stå på huvudet.

  Tack för din blogg! Den ger mig positiv energi dagligen.

  Hanna 2016-02-28 21:15:37 http://None
  Svara
 • Oj! Vad jag drömmer om…
  Jo, just nu drömmer jag om att i framtiden verkligen hitta mig själv och vad jag vill göra. I detta nu är jag förvirrad och vilse. Vet inte vart jag rikta blicken eller vart jag ska vända mig. Jag drömmer verkligen om att hitta MIG och vad JAG vill göra. Press utifrån om vad jag ska utbilda mig till, går en högskolelinje som jag är osäker på för att jag helt enkelt inte vet vad jag vill göra varken nu eller i framtiden… Min högsta önskan och mig största dröm. Hitta mig själv och mitt drömyrke, vad nu det kan vara.

  Helena Berg 2016-02-28 21:15:09 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att överföra mitt lugn och inre ro från yogamattan på studion till resten av mitt liv. Att kunna släppa taget och de små sakerna som faktiskt inte alls är så viktiga för att kunna leva ett lyckligare liv och kunna vara närvarande i nuet.

  Alexandra L 2016-02-28 21:09:56 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åstadkomma ett psykiskt tillstånd där jag är nöjd med mig själv. Det må låta själviskt men jag vill verkligen må så bra jag bara kan och därmed kunna lägga energi på att lyfta människor runt omkring mig. Jag vill helhjärtat se till att jag blir det jag strävar efter och till 100% känna att jag ansvarar över mitt eget liv. Jag drömmer om att helt och hållet bli frisk från ätstörningar och hjärnspöken som hemsökt mig i tre år och leva mitt liv efter 20 som en stolt frisk och glad individ som inspirerar människor runt omkring mig i samma mån som du! STOOOOR KRAM❤️

  Filippa 2016-02-28 20:58:20 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  En av mina största drömmar är att starta ett eget smyckesmärke. Jag har under de senaste två åren gått kurser i silversmide och jag drömmer om att tillverka egna hängen, armband och örhängen till försäljning. Det är verkligen en oslagbar känsla när ens nära och kära bär något man gjort, så det naturligt följande steget skulle vara att människor jag inte känner skulle pryda sina kroppar med mina smycken. Att vinna dina fantastiska och mumsiga smycken vore därför rena rama drömmen för mig.

  Så drömmer jag också om att se Beyoncé live och den drömmen går äntligen i uppfyllelse i sommar. <3

  KRAM!

  Anne K 2016-02-28 20:41:06 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  En av mina största drömmar är att starta ett eget smyckesmärke. Jag har under de senaste två åren gått kurser i silversmide och jag drömmer om att tillverka egna hängen, armband och örhängen till försäljning. Det är verkligen en oslagbar känsla när ens nära och kära bär något man gjort, så det naturligt följande steget skulle vara att människor jag inte känner skulle pryda sina kroppar med mina smycken. Att vinna dina fantastiska och mumsiga smycken vore därför rena rama drömmen för mig.

  KRAM!

  Anne K 2016-02-28 20:32:57 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få ta studenten och lämna min gymnasie klass bakom mig och blicka framåt. Bo i en mysig lägenhet i Göteborg och skaffa mig en ny umgängskrets med underbar människor och starta om!

  Vill bara säga tack för allt fint du skriver! Din framtida bok kommer bli otrolig!

  Hanna 2016-02-28 20:08:07 http://None
  Svara
 • Jag vill skriva en bok, jag älskar att skriva och har alltid känt en trygghet i det. Så att få skriva en bok om kärlek eller en kriminell roman jag har inte bestämt mig, Men tänk att sitta i Italien på ett mysig café i nån liten gränd och skriva något helt underbart!!

  Ida Hedlund 2016-02-28 19:55:22 http://Hedlunds.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att åstadkomma något i livet som jag kommer kunna vara stolt över. När jag ser på mig själv om 20 år så vill jag trivas i mitt skinn och känna att jag valt rätt. Som osäker på både mig själv och min framtid så är en trygghet verkligen något jag vill uppnå. Kram!

  Karin 2016-02-28 19:41:07 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få leva mina år efter 22 i en värld där alla tar hand om varandra, alla är välkomna och det inte finns minsta uns av orättvisa eller ojämlikheter. Jag drömmer om att få växa upp, träffa en man och få många barn som jag kan sätta till en bekymmerslös värld. Vi ska flytta till ett stort hus och där ska alltid vara liv och rörelse. Att jag ska lyckas med min universitetsutbildning som jag älskar och få leva varje dag med ett leende på läpparna och att min familj ska vara frisk för evigt.
  Kram bästa Jossan!

  Ida H 2016-02-28 19:34:10 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli lyckligare, känna att jag verkligen lever varje sekund fullt ut & bara älskar älskar livet. Något så enkelt som att vakna på morgonen & känna mig inspirerad till dagen, inspirerad till att designa & skapa. Jag drömmer om att våga älska mera & våga bli älskad av någon annan, jag drömmer om en ljus framtid, hälsa, arbete, barn & familj.
  All kärlek till dig J, du är så inspirerande, GRLPWR

  Emma 2016-02-28 19:24:38 http://None
  Svara
 • Hej fina Josefin!

  Just nu drömmer jag om att den killen jag dejtar ska bli lika kär i mig som jag är i honom. Han är verkligen perfekt och gör mig så lycklig. Sen drömmer jag om att klara alla vårens tentor och kunna känna lugn igen i sommar som jag inte känt sen jag började studera. De är tufft men jag har fantastiska pluggkompisar som peppar varandra och gör att man står ut. Men kombon Filip+plugglugn skulle va otroligt fint just nu.
  Puss & tack för din fantastiska blogg, instagram & alla peppiga modettegrejer!

  Stina 2016-02-28 18:40:58 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få chansen att bo i flera olika länder under min livstid. För mig är att flytta utomlands en stor utmaning som gör mig livrädd men i längden utvecklas man så mycket som människa. Man får träffa människor med annan kultur, annan uppväxt, människor från olika samhällsklasser etc. Man får uppleva saker man aldrig skulle kunna drömma om. Viktigast av allt, man kommer till värdefulla insikter och utvecklas enormt mycket som människa.

  Kram!!

  Alice 2016-02-28 18:34:27 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åka ut som barnmorska med läkare utan gränser. Jag blev nyss färdig sjuksköterska så nästa steg är att läsa 1,5 år till och specialisera mig till barnmorska. Men först ska jag jobba och skaffa mig lite erfarenhet. I höst hoppas jag på att kunna läsa en kurs om vårdande i olika kulturer. Så jag känner att jag är en bit på väg och jag har en handlingsplan, vilket känns fantastiskt! Drömmen känns stor nu men den kommer säkert växa och utvecklas ju närmare drömmen jag kommer, precis som drömmar ska göra.

  Caroline 2016-02-28 18:33:09 http://None
  Svara
 • Hej hej!

  Åh dör så fina!
  Jag drömmer om att jag och min kille kan skriva klart de här himla examensarbetena vi håller på med nu, lämna Linköping och äntligen få flytta till Stockholm. Drömmer om att det ska bli juni, att solen ska värma mot huden och att sommaren ska börja. Drömmer om strandhäng, båtturer, hundvalpstassar, grillkvällar och känslan av att verkligheten aldrig kommer kasta en tillbaka till stressen igen. Sommaren är magisk!!

  Kram

  Johanna 2016-02-28 18:03:19 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åka på kärlekssemester till Paris med min sambo. Vi fick nyligen barn och har inte hunnit resa tillsammans så det är verkligen något jag vill uppleva! =)

  JohannaIsabella 2016-02-28 17:55:26 http://www.johannaisabella.se
  Svara
 • Hej fina du! Vilken rolig tävling 🙂

  Jag drömmer om att resa. Jag vill se världen, bada i salta hav och söta sjöar, dricka rosa drinkar och vattnet ur en kokosnöt, bestiga berg och dyka långt ner under havets yta. Jag vill uppleva de kulinariska sensationerna i våra olika världsdelar, och jag vill framför allt lära känna nya människor. Vår jord har så mycket att erbjuda, och jag vill verkligen ta vara på det.

  Kram <3

  Sofia 2016-02-28 17:43:26 http://Sofialucinda.devote.se
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag drömmer om att våga mer: våga vara mig själv till 100 % inför andra, våga söka de jobb jag vill ha (våga tro att jag skulle vara tillräckligt bra för de jobb jag vill ha), våga riskera att göra bort mig, våga gå all in i allt, utan att vara rädd.

  Men ibland kan det vara svårt att ens våga drömma också – för tänk om ens drömmar innebär allt det ovanstående? Att visa sig sårbar, att ta för sig och att helt och fullt stå upp för sig själv. Att drömma fritt kanske innebär att man tvingas inse att det man egentligen vill kräver något läskigt av en. Något man kanske tror att man inte vågar.

  Men så kan man ju inte heller gå omkring och tänka. För vad är väl livet utan utmaningar? Utan drömmar?

  Därför vill jag påminna mig själv om att det är viktigt att faktiskt våga drömma också. Och ta i från tårna.

  Sophie 2016-02-28 17:30:45 http://None
  Svara
 • Just nu drömmer jag om att jag till höstens kommer in på min drömutbildning och får möjligheten att påbörja resan mot den framtid jag så gärna ser mig inom. Min dröm är att få jobba som mönsterkonstruktör/designer inom modebranschen, ett yrke jag aldrig tidigare vågat drömma om och istället trängt undan till följd av argument som ”det är alldeles för hård konkurrens”, ”svårt att få jobb” osv. Men jag är trött på att göra det som på pappret är den säkraste vägen och har istället bestämt mig för att nu kör jag; kastar mig ut och vågar pröva mina vingar. Vad kan gå fel, mer än att man står där och får tänka om vilken en ju får göra hela tiden i livet?

  Nathalie 2016-02-28 17:25:00 http://instagram.com/_natneu
  Svara
 • Hej!

  Just nu drömmer jag om att ha råd att köpa en lägenhet. Efter att ha bott i hyreslägenhet i cirka tio år så skulle jag så hemskt gärna vilja bo någonstans där man kan sätta sin egen prägel på boendet. För tillfället kommer detta nog vara just en dröm, men snart så 🙂

  Rebecka 2016-02-28 17:13:58 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna leva i nuet likt ett barn. Inte hela tiden tänka på vad som kommer att hända sen. Just nu lever jag i något slags vänteläge med ett jobb som snart tar slut, en kommande flytt och en lägenhet som ska säljas. Snart börjar det riktiga livet i en stad jag längtar efter. Men jag vill trots det leva i nuet och njuta av det jag har just NU. Inte bara skynda förbi allt för jag vet att jag kommer att se tillbaka på denna tid med ett leende. För vem vet? Kanske börjar inte det riktiga livet sen heller. Kanske börjar jag planera inför nästa steg i mitt liv. Jag drömmer om att sluta tänka på nästa steg hela tiden. Jag vill bara läsa min bok och drömma mig bort och slippa tänka på maten jag ska laga om någon timme.

  Caroline 2016-02-28 17:09:25 http://None
  Svara
 • Hej Josefin, verkligen rolig och inspirerande tävling! Älskar dina inlägg om drömmar och framtidsplaner/mål.

  Jag drömmer just nu om att våga starta mitt egna företag som jag har visualiserat och tänkt på sedan jag var 15 år (är 22 nu). Jag tänker på affärsidéer hela tiden men hittar sedan aldrig ”rätt tid” för att faktiskt starta det på riktigt. Nu har jag dock insett att det har varit en skyddsmekanism, i rädsla för att misslyckas. Men har nu insett via en nära vän att det kommer aldrig finnas en ”rätt tid” i mitt liv och för att vinna måste man våga! Så nu har jag satt en tydlig tidsplan för företaget och börjat realisera det, vilket är jättekul!

  Jag drömmer alltså om att min dröm om ett eget företag ska äntligen bli verklighet inom de kommande 2 åren! Dags att våga drömma stort!

  Du är en stor inspirationskälla med ditt motto – Dream Big!

  Louise 2016-02-28 17:06:37 http://None
  Svara
 • Vart ska man börja? Finns så otroligt mycket jag drömmer om, alltifrån att volontärarbeta till att hitta ett jobb jag älskar. Men just nu så drömmer jag om att få ihop lite extrapengar så att jag kan bjuda mina fina, roliga, smarta, starka, kloka mamma på en drömresa tillsammans. Vi båda mår så himla mycket bättre utav stränder och sol så det vore den allra bästa presenten både till henne och mig. Att få ha min mamma kvar så länge som möjligt och göra det bästa utav den tiden tillsammans, det är min dröm!

  Nicolina 2016-02-28 16:58:04 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  Jag drömmer om att bli mer självsäker i mig själv. Att jag inom en snar framtid inser att andras åsikter inte spelar någon roll. Att man inte behöver vara alla till lags eller omtyckt av alla. Jag drömmer om den dag då jag känner att min kropp är perfekt som den är, precis som du skrev i ett inlägg häromdagen. Jag drömmer helt enkelt om den dagen när lugnet infinner sig, om att bli tillfreds med sig själv.
  Ha en fin söndag, kram 🙂

  Emmy 2016-02-28 16:38:44 http://www.emmynyberg.com
  Svara
 • Drömma stort!

  Jag drömmer om att verkligen kunna drömma stort!

  Att inte begränsas av normer, ålder, vad som förväntad av en eller vad som betraktas vara rätt eller fel.

  Drömma stort och tro att det är möjligt, sträva efter den stora drömmen och att ha något som motiverar mig att bli bättre på alla sätt.

  Malin 2016-02-28 16:35:45 http://None
  Svara
 • Hej fina Jossan, vilken härlig tävling!

  Min dröm är att vara frisk och stark.
  Jag vill även bli modig(are) och lära mig att fotografera.

  Ha en underbar söndag!

  Julia 2016-02-28 16:23:32 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få ett inspirerande jobb efter examen i juni och vid sidan av utveckla mina egna verksamhetsidéer och förhoppningsvis kunna bli min egen chef inom tio år! Just idag drömmer jag om att i sommar kunna hyra ett hus i Apulien med hela min familj och min sambos familj för att äta gott och umgås hela dagarna (och såklart använda dina superfina guldsmycken samtidigt!).

  Elin 2016-02-28 16:05:26 http://None
  Svara
 • Hej! Kul tävling! Älskar dina smycken och din blogg 🙂

  Jag drömmer om att hitta tillbaka till mitt kreativa jag. Jag har alltid varit kreativ och intiativtagande men tappade mig själv när jag började på mitt nuvarande jobb. Jag sitter framför en dator hela dagarna och jobbar med något väldigt monotont. Inget fel med det men det är så inte jag! Nu drömmer jag om att hitta tillbaka till mig själv, skola om mig och att börja jobba med något som gör mig glad. Dream Big helt enkelt!

  Caroline Beckert 2016-02-28 15:56:12 http://None
  Svara
 • Josefine! Jag älskar din positivitet och ditt driv gällande ditt dream big-gande! Hur du vill peppa oss läsare att man faktiskt SKA drömma stort och att sin största dröm inte alltid är så långt bort som man kan tro.

  Min största dröm är att att få hjälpa människor som har det svårt. Människor från andra länder och kulturer som har det svårt ute i världen. Jag läser därför just nu till sjuksköterska för att kunna uppfylla min stora dröm som är att efter avslutad utbildning, om 1,5 år(!!!!) , är att genom Röda Korset eller liknande organisation få åka och volontärarbeta där hjälp behövs som mest och där jag kan bidra med den kunskap som jag just nu håller på att lära mig. Jag vet att min dröm kommer bli sann och jag längtar något så enormt efter min examen så jag äntligen kan få uppfylla min dröm som jag haft de senaste två åren.

  Lovisa Gustafsson 2016-02-28 15:44:08 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jag och min pojkvän går igenom en väldigt tuff period just nu, och jag drömmer om att vi ska ta oss ur det här starkare än någonsin. Jag drömmer om att vi ska bli klara med våra utbildningar och kyssa varandra grattis på examensdagen. Att vi ska kunna skåla över våra första anställningar tillsammans i den drömlägenhet vi pratat om så många gånger. Jag drömmer om att min mamma kommer överleva sin sjukdom och i framtiden kunna pussa mina och min pojkväns barn godnatt och godmorgon. Jag drömmer och har sen jag var bara några år gammal drömt om att bli lycklig, att finna ro och ett sätt att hantera min ångest på. Dina fantastiska smycken hade varit en vacker men främst en viktig påminnelse för mig om hur långt jag kommit i mina drömmar, och hur långt jag kommer klara av att ta mig.

  Sofie Andersson 2016-02-28 15:30:31 http://None
  Svara
 • Oj så många fina drömmar ovan.
  Själv drömmer jag om att komma bort från det svenska gråa klimatet och flytta till värmen, isolera mig från omvärlden och finna lugn på en vacker och blomstrande ö någon stans i världen. Kunna sitta på stranden i eftermiddagssolen och suga in de sista soltimmarna medan jag sippar på en kall san pelegrino med citron. Jag vill slippa undan alla måsten och vardagssysslor, känna mig fri. För det är så långt ifrån vad jag är just nu…
  Jag är 18 år (fyller idag faktiskt, wiho) och pluggar ekonomi på gymnasiet. Fritid för mig känns overkligt då jag i skrivande stund sitter med matteboken vid min sida, vilket jag gör varje helg.
  kramkram:)

  wilma 2016-02-28 14:58:20 http://None
  Svara
 • Bli färdig med min utbildning som jag började i höstas! Skaffa familj! Ha ett boende som jag trivs i. Göra saker som jag mår bra av livet. Allt detta är möjligt, så länge man är frisk och har goda vänner och familj runt omkring sig!

  Semra 2016-02-28 14:54:45 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att fortsätta vara såhär lycklig som jag är just precis nu i detta ögonblick. Omgiven av de jag älskat mest, massa kärlek, utmaningar och magiska ögonblick!

  Fredrika Nilsson 2016-02-28 14:54:23 http://None
  Svara
 • Den dröm som är ständigt närvarande i mina tankar just nu är drömmen om att bli jurist. Jag drömmer om att få specialisera mig på mänskliga rättigheter, att faktiskt ha möjligheten att på ett globalt plan få göra en positiv skillnad i människors liv. Få jobba internationellt och utvecklas tillsammans med de människor man hjälper, se nya kulturer och aldrig, aldrig stagnera. Som ett delmål, en bit av drömmen, står att bli antagen till universitetet jag söker till i vår. Konkurrensen om studieplatserna är verkligen stenhård, så den här våren spenderas med näsan i böckerna. Och det känns mer än okej, för äntligen är jag i en position där jag på ett konkret sätt kan arbeta för att nå min dröm.

  Lena 2016-02-28 14:46:35 http://None
  Svara
 • Oj jisses vart ska jag börja?! 🙂 Jag drömmer om att få bo i New York (eller annan cool storstad) ett tag, jag drömmer om att bygga ett nytt stort hus, jag drömmer om att renovera klart huset vi bor i idag, jag drömmer om nya vita sneakers, jag drömmer om att få jobba med något som gör mig alldeles pirrig av att tänka på jobbet, jag drömmer om långa sommardagar med barnen i trädgården, jag drömmer om jordgubbar till frukost, jag drömmer om en chanelväska, jag drömmer om att designa egna barnkläder och jag drömmer om att få ha det där fantastiskt fina halsbandet runt min hals och ringen på mitt finger.

  Vissa drömmar är kanske lite mer möjliga att genomföra än andra men det finns ju inget bättre än att få drömma och önska! Och ingenting är ju omöjligt egentligen! Tack för all pepp du sprider i både blogg och poddis. ÄLSKAR’T!

  Sandra 2016-02-28 14:44:11 http://lyckligheter.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om något så enkelt som att upptäcka… mig själv. Jag har varit i ett förhållande i 4,5 år och flyttade till andra sidan jordklotet för att vara med honom, och kände ofta att jag inte passade in, inte kunde vara mig själv, inte hade min egna trygga punkt. Nu har jag flyttat hem, börjat plugga och skaffat mitt egna lilla boende, och det håller på att ta slut med min pojkvän. Det är så himla himla sorgligt, men samtidigt så spännande att nu få upptäcka vem jag är – utan honom. Att inte ha någon annan att tänka på. Det är min dröm, att få upptäcka mig själv till 100%, för det har jag längtat efter.

  Emma 2016-02-28 14:31:26 http://None
  Svara
 • Oj det finns många drömmar:)

  Just nu drömmer jag mest om att i framtiden resa med min dotter som nu bara är två månader. Låta henne få uppleva världen och inte bara läsa om den eller se den på tv.

  Jessica 2016-02-28 14:28:15 http://None
  Svara
 • Jag bor i New York – studerar och jobbar på en modellagentur, och trodde det var drömmen. Men jag har en tendens att ‘dream big’, och drömmer om att starta en egen boutique model agency i New York, och fightas med de stora agenturerna i världen.
  x Jenny

  Jenny 2016-02-28 14:23:57 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bilda min egna familj och tillsammans med min sambo bli mina barns förebilder likt mina egna föräldrar. Och att vi får vara friska och leva tryggt tillsammans föralltid.

  Sanda 2016-02-28 14:17:09 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Min allra högsta dröm är att våga tro på mig själv och min förmåga att bli forskare i idéhistoria. Jag har en kandidat idag i ämnet men mitt självförtroende säger mig att jag inte kan konkurrera med alla andra duktiga studenter. Jag har dock aldrig känt mig lyckligare när jag skrev min b-uppsats, det var som om allt bara föll på plats under den tiden (höstterminen 2014), jag var trygg i mig själv och jag minns inte ens det jobbiga och ångestfyllda som uppsatsskrivande kan innebära. Men sedan gick det sämre när jag skrev min c-uppsats vilket har fått mitt självförtroende att svikta. Att jag ska våga ta steget att läsa master och sen satsa på doktorandutbildningen är min allra högsta dröm idag!

  Maria Högberg 2016-02-28 14:16:00 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få bättre självförtroende och våga mer i livet! Jag skulle vilja resa utan mål, inte oroa mig för framtiden och skratta mer! Så viktigt!
  Tack för en jättefin blogg, kram!

  Cecilia 2016-02-28 14:09:38 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få bo eller backpacka i USA. Det är en dröm jag har haft så gott som hela mitt liv men just nu har jag inte pengarna för det men kämpar verkligen för det. Förresten tack för en sådan inspirerande blogg och podd Josefin!

  Wilma 2016-02-28 14:05:59 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna flytta ifrån den lilla by jag kommer ifrån, bort från många av de människor som finns här och till en stad där jag kan utbilda mig för att sedan jobba med det jag är mest intresserad av, mänskliga rättigheter och att hjälpa andra. Jag drömmer om att kunna jobba utomlands och verkligen göra en skillnad. Jag drömmer om att min mamma och mina kompisar ska se mig göra precis det jag vill och att jag kämpade för att till slut nå mina drömmar medan dom stod och skrattade åt dom. Jag drömmer om att hitta människor som är som mig och som accepterar mig för den jag är. Ditt smycke skulle påminna mig om att jag kommer nå mina drömmar även om jag inte har stöd från min familj och mina vänner. Jag ska nå mina drömmar.

  Lisa Johansson 2016-02-28 14:00:58 http://None
  Svara
 • den här frågan fick mig verkligen att tänka till, jag har nog ganska länge inte vågat drömma på det sättet jag velat. Att finna lyckan i livet & få känna att jag har gjort allt jag kan för att göra mig själv glad är väldigt viktigt för mig, men det är någonting jag har haft svårt att drömma om eftersom att jag tror lycka och glädje är något som kommer i vågor i livet. Men jag vill & hoppas att jag med de saker jag väljer att göra i mitt liv kan göra så att jag finner lycka & glädje ofta.

  Klara 2016-02-28 13:55:51 https://boohemians.wordpress.com
  Svara
 • Jag drömmer om att få komma med på en terapiresa som ett psyk.förbund i finland ordnar i höst. Jag drömmer också om att en dag kunna ta med mig hela min familj på en resa.

  Hanna 2016-02-28 13:55:11 http://www.vardagsparlor.com
  Svara
 • Åh, jag drömmer så innerligt efter att få ett förstahandskontrakt och att slippa flytta hit och dit om och om igen, att få känna sig lite trygg. Och då, då ska jag och min käresta flytta ihop. Jag drömmer om den utbildningen jag nu till slut går (fyller 30 i år och jag har aldrig vetat vad jag vill, har velat fram och tillbaka) ska leda mig på rätt spår, trots att det fortfarande känns lite svajigt, och att jag ska få ett jobb där jag kan få känna mig duktig och behövd och utvecklas som människa och i en yrkesroll. Sen när jag har gjort det drömmer jag om att flytta hem till Gotland igen och skaffa mig ett litet hus och en liten katt tillsammans med killen. Jag drömmer om det lilla men ändå det stora – att få känna trygghet, självförtroende och kärlek. Och så drömmer jag om att bli lite modigare.

  Hey Emelie 2016-02-28 13:53:06 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Jag drömmer om fler barn och att jag och min blivande man (vi giftet oss i höst) ska ha möjlighet att köpa en sommarstuga där vi kan spendera fina familjestunder ihop med vänner.

  Kajsaw 2016-02-28 13:49:36 http://None
  Svara
 • Jag har haft det jäkligt kämpigt i hela mitt liv med allt. Min familj, mitt ex och bara livet i allmänhet. Jag har levt under väldigt stressiga förhållanden när det kommer till min familj. Både min mamma och pappa är alkoholister. När jag blev tonåring drogs jag ner i samma träsk som dem och tog samma väg som de gjorde i min ålder. Jag började dricka väldigt mycket för att slippa tänka på hur mitt liv var. Jag tappade tron om mig och lusten av att leva blev allt mer avlägsen då jag inte kände hopp om någonting. Min pappa har varit frånvarande under hela mitt liv och levt med en kvinna som aldrig accepterat mig. De gångerna jag träffat min pappa har jag fått kämpa igenom dagarna med en pappa som varit full och frånvarande, en styvmamma som satt mig på uppgifter att göra i deras hem samt ta hand om mina syskon. Jag fick bli vuxen alltför tidigt. När jag var tonåring började min mamma dricka alltmer. Mina andra två syskon som jag växt upp med har bott mycket hos sin pappa, då vi inte har samma pappa. Perioderna då mamma drack som mest fick jag hantera med att slänga ut fyllegubbar från våran lägenhet, ständigt hämta mamma som somnat vid spisen, på golvet, på toan eller i hallen. Min tid i skolan blev bortprioriterad då jag fick vara hemma för att jag inte fått sova eller för att jag och min mamma hamnat i slagsmål under natten. Jag skämdes över att komma till skolan med fläskläppar och blåmärken för jag kunde inte tala om vad som hände hemma hos mig. Det som kändes mest var att min mamma hade varit så full varje gång att hon aldrig kom ihåg vad som hänt.

  I samma veva träffade jag mitt ex som misshandlade mig både psykiskt och fysiskt. Som våldförde sig på mig. Som intalade mig att jag inte var värd någonting, att jag var värdelös. Så jag kände att ”Ja, det är väl så här livet ska vara…”. Efter 4 år lyckades jag bryta relationen vi hade. Då var jag 20 år gammal. Det var då jag började dricka alltmer. Jag var ute 4-5 dagar i veckan. Jag gjorde allt för att slippa tänka. När jag drack var livet underbart och alkoholen blev på något knäppt sätt min lycka. Jag hade flera jobb samtidigt och jobbade heeela tiden. Jag har haft magkatarr för många gånger, fått dagliga panikattacker, stressat, stressat, stressat. Alltid igång och alltid varit på väg någonstans.

  Jag är 25 år gammal idag. Under dessa år har jag fått kontroll på mitt drickande och har idag ett sunt förhållande till alkohol. Jag har sagt upp kontakten med min pappa, jag har blivit sjukskriven på grund av utbrändhet och fått upp ögonen för hur orättvis min verklighet faktiskt har varit. Idag har jag fått ordning på mitt liv och även funnit mitt livs kärlek. Vi föll för varandra på en matbutik vi jobbade i när jag var 20. Jag fick lära honom kassan på sin första dag och det enda jag kunde tänka på var hur vacker han är och vilka underbara ögon han har. Vi är lika tokiga i varandra idag som då och han gör mig hel och lycklig.

  Min dröm är att bli färdigutbildad undersköterska, spara pengar tillsammans med min kärlek för att kunna köpa vårat drömhem. Jag vill skaffa barn och ge detta barnet allt jag aldrig fick. En stabil och harmonisk uppväxt med så enormt mycket kärlek. Min unge ska aldrig behöva känna sig otillräcklig, rädd eller bortglömd på något sätt! Jag drömmer om att resa runt i världen och upptäcka alla vackra platser som finns att se. Jag vill dela med mig av denna solskenshistoria som jag har haft. För trots att jag nått botten mer gånger än jag kan räkna så har jag lyckats ta mig upp och kämpat för att lyckas med det jag drömt om. Ett lyckligt liv. <3

  Linn Söderstedt 2016-02-28 13:46:08 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få fler barn, att jag och min blivande man (gifter oss i höst) en dag kan köpa oss en sommarstuga där vi kan spendera underbara dagar och ha fina familjestunder tillsammans med familj och vänner.

  Kajsaw 2016-02-28 13:42:35 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att klara min utbildning tillsammans med min pojkvän. Sedan vill jag få ett jobb jag trivs med, rita och bygga mitt egna hus och skaffa familj. Jag drömmer också om att kunna hälsa på min familj och mina hundar oftare. Till sist vill jag åka jorden runt och uppleva nya kulturer, ny natur och ny mat tillsammans med mina nära och kära.

  Sofie Karlsson 2016-02-28 13:33:07 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka till en SOS by i Afrika då ja blir gammal. Att hjälpa folk där psykiskt fysiskt och ekonomiskt. Få folk att hitta glädje i sitt liv! Jag drömmer också om att ha en stor stor garderob med kläder smycken väskor och framför allt SKOR från golv till tak. Att stå å välja kläder där skulle ju vara drömmen! Till sist drömmer jag om att snorkla i blått vatten och att få friska väl mående barn. Kram❤️

  Joanna 2016-02-28 13:30:22 http://None
  Svara
 • Frihet är det jag drömmer om. Jag drömmer om att få vara och känna mig helt fri. Att inte känna mig styrd av vare sig normer, andra människor, ideal, åsikter, regler och ”måsten”. Livet är för kort. Jag drömmer om att känna mig helt fri att göra vad jag vill, se ut som jag vill, jobba med det jag vill och att få vara precis som jag vill. Jag vet att detta i mångas ögon är något utopiskt och nästintill omöjligt, men jag vägrar tro det. Jag tror bara att man måste komma till insikten att alla människor styr över sina egna liv, att vi bara lever en gång och att den enda som bestämmer i ens liv är en själv. Att det rent teoretisk inte spelar någon roll vad andra människor tänker, tycker och tror om en. Känslan av frihet är min dröm och mitt mål. ♥

  Lina 2016-02-28 13:22:46 http://None
  Svara
 • Oj, det är mycket jag drömmer om! Men nu är min största dröm att bli frisk från min anorexi och börja leva igen, utan det kommer jag inte kunna uppfylla mina andra drömmar som att resa världen över och hjälpa andra som har ätstörningsproblematik. Kram på dig!

  Alexandra 2016-02-28 13:19:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att hitta ro i livet, känna att mitt jobb och var jag bor är precis där jag skall vara. Jag är så otroligt rastlös själ, jag reser mycket, flyttar omkring och drömmer om att bo i olika länder. Förhoppningsvis kommer jag någon dag att känna att jag är hemma.

  Charlotta 2016-02-28 13:14:03 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att efter studenten flytta från småstaden till London eller New York, få en nystart genom att finna mig själv och lära känna underbara personer. Älskar din blogg! Kram<3

  Julia 2016-02-28 12:56:39 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om sommardagar tillsammans med min mormor, att hon hinner träffa sina barnbarnsbarn innan livet passerar för henne. Vet inte om jag skulle klara av vetskapen om att hon kanske aldrig får träffa dessa barn

  Agnes 2016-02-28 12:48:44 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bosätta mig i en storstad i Asien och jobba med att göra produktionen av kläder mer hållbar! Tack för en fin blogg 🙂

  Clara 2016-02-28 12:44:37 http://None
  Svara
 • Min dröm.. Det är att få leva utan cancer, min största rädsla är att få cancer, min farmor, farfar och mormor har alla dött eller varit svårt sjuka i cancer.. Detta oroar mig enormt, så min dröm är att leva ett liv friskt från cancer och kanske en dag forska om ett botemedel för det läskigaste som finns..

  Lisa 2016-02-28 12:42:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att finna mitt inre och mig själv med hjälp av yoga och meditation.

  Jag drömmer också om att starta ett eget företag och hjälpa diabetessjuka barn i Zimbabwe.

  Massa kramar:)

  Sofia Öhman 2016-02-28 12:41:24 http://Nouw.com/sofiaohman
  Svara
 • Jag drömmer om att må bra resten av livet, bo i New York under en period (vem vet, kanske blir kvar där), vidareutbilda mig inom konditori och bageri och ta gesällbrev samt arbeta som konditor och få möjlighet att proppa allt fullt med en massa kreativitet, haha. Drömmer också om att skriva och fota, kanske skulle en blogg göra susen?

  Mina drömmar är rätt oklara och varierar en del, men jag tycker nog inte att det gör så mycket. I framtiden utvecklar det sig säkert så pass att jag till 100% kan sätta upp tydliga mål och drömmar. Tills det händer får drömmarna lov att variera och utvecklas!

  Sofia 2016-02-28 12:38:10 http://None
  Svara
 • Just nu drömmer jag om sommaren, inte nödvändigtvis för vädret utan bara att ha ledigt och slippa plugga. Att vakna utan att känna dåligt samvete över att jag inte tänker plugga idag. Åh sommaren asså!

  Lovisa Torfgård 2016-02-28 12:35:17 http://lovisat.se
  Svara
 • Jag drömmer om ett liv med genuin vardagsglädje. Att vakna upp på morgonen och vara genuint glad och lycklig över vad jag har och vad jag har åstadkommit. Alla dagar behöver inte och kommer inte vara toppendagar, men att ha den där grundtryggheten, grundkärleken till sin närstående och sin familj och det där genuina lyckliga som ändå alltid sitter där långt inne i kroppen. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag ska få barn med den jag älskar. Jag utbildar mig just nu till Sjuksköterska för att sedan kunna läsa vidare till Barnmorska. Det är min karriärsdröm. Att jobba med gravida och nyförlösta kvinnor och barn. Förlossning, mödravård, barnavård och det som har med kvinnor och barn att göra. Jag vill jobba med det psykiska måendet hos gravida och nyförlösta kvinnor, förmedla och jobba med deras trygghet och välmående. Jag drömmer om att göra nytta för den blivande eller nyförlösta mamman och barnet. Att hjälpa andra när psyket tryter. Dina smycken är så otroligt fina Jossan, älskar dom och drömmer om att bära ett av dina halsband. Som student måste man bara sparsam med det CSN bidrag man får och att kunna bo, plugga och leva gör ju att man inte kan unna sig så mycket lyx. Dina smycken är lyx och skulle vara en dröm att bära. Tack för att du delar med dig av viktiga tankar, inspirerade inlägg i bloggen och en sund och förnuftig livsstil. Att du delar med dig men även dina problem hjälper många härute. Det är starkt av dig. Jag ser upp till dig och får alltid inspiration av dina inlägg, dina bilder och podden såklart. Tack och tusen kramar till dig!

  Johanna Andersson 2016-02-28 12:33:49 http://None
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling, och sicket pris!!

  Mina drömmar varierar väldigt mycket, vissa är storslagna och vissa handlar mer om att att ändra en liten vana i vardagen som i sin tur ska leda till något bättre. För tillfället drömmer jag om att plugga utomlands i några månader upp till några år. En dröm jag inte alls hade för några år sedan, då skulle de snarare vara en mardröm för mig då jag alltid varit väldigt kär i Göteborg – staden jag alltid bott i. Men visst är det roligt hur drömmar kan förändras?

  Ha det så bra, massa kramar <3

  Ida 2016-02-28 12:28:15 http://None
  Svara
 • Vilka fantastiskt vackra smycken! Jag drömmer om att jag, mina barn och familj håller oss friska. Sen drömmer jag att mina två döttrar växer upp till starka, självständiga varelser med mycket empati, hjärta och hjärna i allt de gör.
  Jag drömmer om mycket tid med mina underbara vänner med champagne, dans och träning i en härlig mix.
  Jag drömmer om att få leva både kontrollerat och ibland helt okontrollerat.

  Josefin 2016-02-28 12:21:51 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Tack för en fin tävling 🙂

  Jag drömmer om att bli bäst på mitt yrke – att vara lärare. Jag vill forska och utveckla en ny skolform, nya revolutionerande metoder för pedagogik, skriva böcker om det, resa runt och föreläsa om detta och att allt det leder till att alla lärare kan jobba för att alla barn och ungdomar kan få allt de behöver för att bli den bästa versionen av sig själva. Att kunna kombinera detta med att skapa en stor harmonisk familj är min största dröm!
  Tack för att du får oss att våga drömma 🙂
  Kram!

  Lina 2016-02-28 12:20:49 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få sitta längst ut på bryggan vid Östersjön en julikväll tillsammans med den jag är kär i, dingla lite med benen och aldrig ha en anledning att gå därifrån.

  Victoria 2016-02-28 12:20:38 http://None
  Svara
 • Jag går på cheerleading här i Sverige och det är verkligen världens bästa, roligaste och jobbigaste sport. Min allra största dröm är att tävla på Worlds, alltså VM, i Orlando, Florida.
  Det hade verkligen varit så mäktigt om jag hade kunnat, då kan man liksom se alla sina favorit lag från USA och träffa cheer-kändisar och bara ha kul och göra det man älskar. Så att tävla på Worlds är verkligen är en dröm men även bara att titta eftersom jag hade kunnat göra vad som helst för att se tex Shooting Stars som är mitt favorit lag.
  Att vara med på Worlds är min största dröm!
  Kram Bella, 15år

  Bella 2016-02-28 12:20:18 http://None
  Svara
 • Just nu drömmer jag om att få jobb inom detaljhandeln och få lära mig något nytt och utvecklas. Drömmer även om att jag kommer in på yh-utbildningen jag har tänkt att söka till i höst.

  Sandra 2016-02-28 12:15:04 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att gå ut gymnasiet med så pass bra betyg att jag kommer in på en musikhögskola som jag drömt om att komma in på hela livet! Långsiktigt drömmer jag också om en familj och en lägenhet i Stockholm, en stad som jag alltid beundrat och alltid velat bo i!

  Ps. Dina smycken är så otroligt vackra och bloggen ger mig så mycket inspiration och får mig att må så bra! Detsamma till podden!

  Kram❤️

  Fanny 2016-02-28 12:12:45 http://None
  Svara
 • Var jag än befinner mig eller har för livssituation i framtiden så drömmer jag om att vara lycklig hur tufft det än må vara. Att alltid få ha en inre lycka som en fast grund i mig själv.

  Astrid 2016-02-28 12:10:04 http://None
  Svara
 • Å det bästa jag vet är att drömma!! Låter kylsigt men jag drömmer om att älska mig själv och våga tro på det jag gör. Våga gå med rak rygg bland alla människor och våga stå för den jag är, min åsikter och värderingar. Att våga säga nej till människor som tar energi och saker jag inte mår bra av. Sen drömmer jag om att inreda min egen lägenhet med färg och liv, jobba med det som får mitt hjärta att lysa extra starkt och tillåta mig att känna det känns inom mig. Våga leva med budskapet ”fuck it” i baktanken, sträcka på ryggen och högt säga ”shit vad bra jag är”!! <3

  Maja 2016-02-28 12:08:01 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om variation i livet. Miljöombyte och få testa nya saker, även det som skrämmer mig, för jag vill fortsätta utvecklas som person och samla på mig erfarenheter och upplevelser.

  Jag drömmer om att min karriär som yrkesdansare ska ta fart. Så jag kan leva helt på att få vara kreativ och i rörelse.

  Jag drömmer om att utveckla mina tuschteckningar och kanske nån dag ha en utställlning i en stor härlig ljus lokal.

  Jag drömmer om att bo på en ranch i USA och lära mig westernridning.

  Kram 🙂

  Moa 2016-02-28 12:07:23 http://www.moasobelius.se
  Svara
 • Jag drömmer om allt. Jag drömmer om min framtid, som antingen uppskattad skådespelare, en hyllad författare, en resande journalist, en häftig mamma, som en underbar gammal tant. Men helst allihop. Jag drömmer om det som jag innerst inne inte vill ha, men jag drömmer om dem och jag drömmer för dem som vill ha dem mer än jag. Jag drömmer om en bättre värld, världsfred, jämställdhet och rättvisa. Jag drömmer om de liv som aldrig har funnits, utan bara finns i fantasin, men som blir som riktiga liv.
  Men mest drömmer jag egentligen inte om något speciellt av detta, utan bara att få ett så bra liv som möjligt, och att jag använder min lilla obefintliga tid i universum för att försöka skapa en något bättre värld.

  Ida 2016-02-28 12:03:21 http://None
  Svara
 • Såå fina smycken. Jag drömmer om ett liv som musiker, men det kräver mycket disciplinerad övning så jag drömmer väl egentligen om disciplin och lite tur med att möta rätt människor vid rätt tid.. <3
  Kram

  Alva 2016-02-28 12:01:33 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om våren. Då skolan tar slut, jag äntligen slutar pendla & flyttar ihop med killen i vår nya ljusa lägenhet som egentligen är för stor. Att få börja leva livet efter universitetslivet, börja jobba & planera inför framtiden med allt vad det innebär!

  Amanda 2016-02-28 12:01:07 http://None
  Svara
 • Hej, jag drömmer om mycket. Men en av mina största drömmar är att förverkliga drömmen om Marymay. Marymay är ett namn som består av min gammelmormor Mary och min gammelfarmor May. Två otroligt starka kvinnor som alltid satte familjen i högsta prio, två kvinnor med otroliga livsresor och kärleksrelationer som skulle passa som manus i ett romantiskt drama. Det är alltså mina förebilder. ”Marymay is my religion” har smyckat min kropp och själ sen jag fyllde 18 och gjorde min första tatuering. Det har blivit som min vägvisare då jag alltid tänker hur dem skulle göra. Jag vill inom en snar framtid ta vidare Marymay och designa egna smycken och ha en liten fin boutique där jag köper in allt jag tycker är fint och står för namnet Marymay. Det är något jag brinner för, och kommer att genomföra, framförallt för mig själv men också för mina gammelmödrar. Marymay it is. DREAM BIG, always!

  Lisa 2016-02-28 12:00:19 http://marymay.devote.se
  Svara
 • Gu har så svårt för att drömma då jag lätt hamnar i situationer där jag vill för mycket och blir besviken och får ångest. Men en kan ju inte hjälpa att drömma lite grann och min är att bo på landet med min kille och några hundar och göra något riktigt himla roligt som jobb.

  Lovisa 2016-02-28 11:59:10 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att lära mig flytande franska och att ha råd att köpa ett litet hus med plats för stort matbord på Korsika.

  Towe 2016-02-28 11:56:46 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli antagen till högskolan i höst, läsa till socionom. jag drömmer om ett rikt liv i new york tillsammans med min lilla familj. och jag drömmer/hoppas att i Maj 2017 få åka med min mamma till london just för att hon fyller 50 år nästa år.

  Tack för en bra blogg Josefin. Love you!

  Josefinyngve 2016-02-28 11:56:09 http://None
  Svara
 • Jag älskar verkligen dina smycken! Håller tummarna!

  Jag drömmer just nu om livet efter min utbildning. Läser till läkare och längtar tills jag får börja jobba på riktigt med mitt drömyrke! Har kämpat länge för att komma in och nu för att klara mig igenom utbildningen. Ju mer jag lär mig om läkaryrket ju mer taggad på att börja jobba blir jag!
  Följ dina drömmar och ge inte upp!

  Erika 2016-02-28 11:55:55 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli klar med min socionomexamen, jag läser förtillfället min näst sista termin. Jag drömmer om att få använda mina kunskaper och erfarenheter och arbeta med barn och unga. Jag drömmer om att få arbeta men organisationer som Rädda barnen och Unicef, kämpa för mänskliga rättigheter och mänskliga relationer! Why stop dreaming when you wake up?

  Louise 2016-02-28 11:54:05 http://None
  Svara
 • Jeg drømmer om å bli den kvinnen jeg ønsker å bli!

  Line 2016-02-28 11:53:16 http://None
  Svara
 • Jeg drømmer om å reise verden rundt og bli inspirert av alle de vakre og forskjellige kulturene som finnes rundt oss i verden. mest av alt drømmer jeg om å starte min egen familie en dag noe som er veldig viktig for meg i og med at jeg selv hadde en tøff oppvekst. Jeg vil ta min familie med til New York hvor jeg har bodd i 4 år. jeg vil oppleve verden! Du inspirerer meg hver dag Josefin 🙂 og jeg elsker kolleksjonen din og jeg syntes vi alle skal våge å dream big og følge våre drømmer! alt er mulig 😀

  Josefine 2016-02-28 11:51:19 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att ta mig ut ur en sjukdom som har tagit 5 år av mitt liv, och at leva på att göra musik❤️

  Ida 2016-02-28 11:50:33 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få driva mitt eget. Att alla i min familj är friska, att jag känner varje morgon att det är värt att gå upp. Att få slippa måndagsångesten, att kunna köpa färska blommor varje vecka. Att få ett friskt barn. Jag drömmer om att kunna hjälpa behövande och framförallt, att en dag vara en sån fin förebild som dig Josefin. Du är en av dom som inspirerar mig mest. Peace!

  Lisa 2016-02-28 11:49:15 http://None
  Svara
 • Just nu drömmer jag om att bli klar med min socionomutbildning, jag läser min näst sista termin och jag är så peppad på att bli klar! Jag drömmer om att få använda mig av min kunskap och min erfarenheter för att arbeta med unga och barn. Jag drömmer om att få ta mina kunskaper och arbeta med organisationer som Unicef samt Rädda Barnen och få arbeta med internationella relationer och mänskliga rättigheter! Why stop dreaming when you wake up?

  Louise 2016-02-28 11:48:25 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få barn, gärna flera! Jag och min sambo har försökt länge men jag har insett att det är inte självklart och vi är verkligen inte ensamma! Jag drömmer om att mina barn ska få växa upp med mycket kärlek, jämnställdhet och fred. Leva i en värld där alla är lika mycket världa. Jag vill att dom ska drömma stort, upptäcka världen, få vara den dom är och göra precis det dom drömmer om. Jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan min dröm slår in 🙂

  Sanna 2016-02-28 11:42:59 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att driva ett eget litet café i en mysig stad!

  Anne 2016-02-28 11:34:49 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  Tack för den här jättefin tävlingen ! Har beundrat dina smycken för länge sen. <3
  Min största dröm fortfarande (kan låta konstigt för svenskar) är att flytta till Sverige och "göra om mitt liv" här ! 😀 Och jag ska hålla reda på att det händer 😉

  Karine 2016-02-28 11:34:11 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få vara frisk samt att leva ett lyckligt liv. Efter gymnasiet är mitt största mål att studera till sjuksköterska för att kunna hjälpa andra sjuka. Jag dömmer också om att bo i underbara centrala Stockholm i en fin lägenhet med en egen lite familj. Ditt fina smycke skulle vara en fin symbol för att alltid följa mina drömmar, kämpa på men också för att minnas att vara tacksam.

  Natalie 2016-02-28 11:33:44 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att komma in på mitt första val av gymnasie. Jag har varit sjuk under en period och därför har det varit lite oklart om jag ska få stanna ett år på min nuvarande grundskola (vem vill stanna ett år i nian) eller om jag ska få gå vidare och ta ett steg närmare vuxen livet. Jag vill därför vinna ett av finna fina halsband för att de kanske ska ge mig lite tur med skolan och sjukdomen.
  Älskar din blogg och din podd. Det är verkligen ett lyckopiller när livet ser svart ut!
  Xoxo

  Alva 2016-02-28 11:32:43 http://None
  Svara
 • Idag finns det alltför många grymma saker i nyheterna, och det står skrivet om krig, misär och hunger. Det är viktiga ting att skriva om, men jag tror att framsteg i mänskligheten och trevliga händelser bleknar in i bakgrunden av alla dåliga händelser i världen. Jag studerar media och kommunikation, och min dröm er att skapa en plattform där man kan skriva om trevliga händelser, framsteg inom vetenskap och något som får folk att tänka positivt. Att ändra hur nyheter presenteras kan vara en lång väg att gå, men det är min dröm!

  Lena 2016-02-28 11:27:22 http://None
  Svara
 • Nu ska jag erkänna något som är aningen pinsamt. Jag drömmer om att bli friad till av min sambo! På ett riktigt romantiskt sätt, kanske i en fin miljö och med en liten kärleksförklaring. Fånigt kanske, men jag är så kär och lycklig när jag tänker på oss och att det ska vara vi i alla år!

  Tack för en jättemysig blogg förresten!

  Julia Lund 2016-02-28 11:27:10 http://None
  Svara
 • Åhh, jag drömmer om att få resa över hela världen, jag drömmer om att göra Sverige, EU eller till och med världen lite bättre och rättvisare, jag drömmer om att min familj kommer att leva friska och lyckliga länge till <3

  Anna 2016-02-28 11:26:25 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få sätta ett körsbärsträd och se det växa upp i min trädgård jag drömmer om att ha i framtiden. Jag drömmer också om en stor kärleksfull familj och att starta mitt egna klädmärke.

  Kramar
  Stina

  Stina Svenberg 2016-02-28 11:26:22 http://www.stinasvenberg.wordpress.com
  Svara
 • Jag drömmer om att skapa mitt drömliv.

  Efter att jag och min kille hade jobbat på ett och samma företag i elva år, sa vi upp oss för ca ett år sedan. Under det senaste året har vi prioriterat oss själva och varann, gift oss och rest till Asien. För tillfället är vi i en liten bergsby i Kambodja men nästa vecka åker vi hem igen. Men vi har inget hem. När jag och min man sa upp oss sålde vi allt vi ägde och sa upp lägenheten. Nästa vecka när vi kommer hem ska vi starta upp på nytt och jag längtar. Vi drömmer om hus på landet, växthus och odlingar. Vi har för tillfället ingenting men vi har varann, alla resor och intryck från det senare året. På det sättet har vi allt. Jag är pirrig på livet och glad för att vi vågade säga upp oss, sälja allt och göra vår grej. Vi vägrar delta i hamsterhjulet, vi är för upptagna med att leva.

  Sara 2016-02-28 11:25:51 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att mysigt hus nära vattnet, med en man jag älskar och härliga barn. Jag drömmer om att vara glad åt det lilla och uppskatta varje stund i vardagen. Jag drömmer om att skaffa ett jobb som jag brinner för och där jag känner att jag kan utvecklas och som inspirerar mig. Jag drömmer om middagsbjudningar med familj och vänner och att alla är friska och mår bra. <3

  Anna 2016-02-28 11:25:43 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli världens bästa mellanstadielärare när jag är färdig med min utbildning om två år, att kunna uppmuntra och peppa mina elever, framtidens små drömmare, att våga drömma stort och tro på sig själva!

  Rebecka 2016-02-28 11:25:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att träffa kärleken, nån att dela allt med 🙂

  Johanna 2016-02-28 11:23:25 http://imittkrypin.itgirls.se
  Svara
 • OJ det är så mycket jag vill även om jag är evigt tacksam att jag har kommit så långt som jag har gjort med tanke på några kämpiga år. Mitt största mål just nu och något som jag drömmer om är ett litet barn och bilda en egen liten familj och därefter så är det att bli min egen, att driva ett.mindre företag och själv bestämma över mina arbetsuppgifter. Sist men inte minst är drömmen att bli fri från min ångest, att inte ge upp utan att fortsätta kämpa och satsa helhjärtat på mina mål och drömmar! Stor kram <3

  Sari 2016-02-28 11:21:23 https://rodeo.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att köpa en alldeles egen lägenhet!! Som skilsmässobarn har jag liksom aldrig känt att jag haft ett riktigt hem, och i fredags fick jag äntligen fast anställning efter att i tre år hankat mig fram på olika vikariat. Så nu jäklar ska jag ta alla hundratusen jag sparat ihop och investera i ett hem. MITT hem.

  Hanna 2016-02-28 11:21:11 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att känna när jag är gammal att jag vågat göra precis allt jag drömt om och att jag därför inte har någon ånger av att jag inte vågade. Hittills har jag bott i England och flyttat till Stockholm från en småstad. Nästa dröm är att bo i USA, till exempel under en språkresa så att jag samtidigt kan plugga engelska och mode eller något annat jag tycker är roligt. Hoppas få vinna dina underbara smycken! Kram

  Linda 2016-02-28 11:20:03 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att ha en stor gård med massa djur, att vandra i Sarek i några månader, att resa jorden runt eller om det ”bara” blir Sydamerika och USA så går det också bra. 😉

  Cicilia 2016-02-28 11:17:44 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att våga vara mig själv ända ut i fingerspetsarna!
  Har genom alla mina år varit orolig för vad folk ska tycka/tänka när man säger vissa saker/klär sig på ett visst sätt men har nu sakta men säkert börjat smälta att man kan inte vara någon annan än en själv. Det finns bara en jag, och jag måste våga vara Jag 🙂

  Karolina 2016-02-28 11:17:41 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om vår, att få sitta i solen mot en husvägg och dricka kaffe. Jag drömmer om sommar och långa lata dagar på stranden, med sand mellan tårna, fräknar på näsan och salta lockar i håret. Jag drömmer om dagen jag skrivit färdigt min uppsats i engelska, stunden jag trycker på ”skicka” och ett kilo lyfts från mina axlar. Men måste jag välja en enda sak som jag drömmer om just nu, är det dagen jag tar studenten. Den tredje juni 2016. Efter tre slitsamma men otroligt lärorika och roliga år längtar jag efter den dagen jag kan känna mig fri. När jag kan jobba, resa eller göra precis vad jag vill. Åå vad jag längtar!!

  Håller tummarna! Kram!

  Helle 2016-02-28 11:17:13 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att vara den första i min familj som utbildar mig efter gymnasiet. Jag har kämpat med att läsa upp Hela gymnasiet på distans vid sidan av att jag har jobbat heltid. En depression gjorde att jag hoppade av gymnasiet och har sedan dess jobbat och slitit för att ta mig framåt. Jag har varit bartender men också chef, hela tiden längtat efter en riktigt utbildning.
  Jag har snart läst över 25 kurser, så många tårar, så mycket ångest som ligger bakom detta. Nu är jag så nära mitt första delmål och har äntligen vågat titta på utbildningar. Jag drömmer om Berghs. Jag drömmer om ett kontor med eget skrivbord.
  Imorgon börjar jag skriva på mina arbetsprover, håll tummarna för mig!

  Sarah 2016-02-28 11:16:28 http://Reivinger.devote.se
  Svara
 • Jag drömmer om ett värdefullt liv. Där jag mår bra o har kul varje dag. Varje dag. Min allra högsta dröm är att få arbeta med utveckling o innovation i möbel- och inredningsbraschen. Jag vill ha ett eget märke med smarta, miljövänliga, vackra möbler tillverkade i Sverige. Det är kärlek för mig. O jag hoppas att alla i min närhet uppnår ett minst lika värdefullt liv. Där allt främst handlar om att älska, bli älskad och ha kul!

  Håller tummarna för en vinst av dom där underbara ringarna. Du är inspiration!

  Mia 2016-02-28 11:15:55 http://None
  Svara
 • Woho asbra tävling Josefin! Det jag drömmer om sedan några år tillbaka är att flytta till Brighton, köpa ett litet litet hus att renovera, komma på vad jag vill jobba med och bara leva ett asmysigt vardagsliv där! Gå och handla mat på Tesco, ta en joggingrunda på stranden och slötitta på engelsk tv hemma en söndag. DET ser jag fram emot 😀 massa kramar och tack för en så fin blogg och podd!

  Josefin 2016-02-28 11:13:27 http://None
  Svara
 • Hej Josefin, tack för finaste bloggen!
  Jag brukar normalt sett inte delta i sådana här tävlingar men tänkte chansa nu ändå pga älskar smyckena och vad de representerar!

  Jag drömmer om ett 2016 där jag kan fokusera på mina egna drömmar, längta efter saker och se ljust framåt. Det senaste året har kantats av massa sjukdom och timmar av skräck och oro å min sjuka pappas vägnar, vilket har placerat mitt fokus långt ifrån framtidsdrömmar och hopp. Nu hoppas jag kunna förverkliga drömmen att efter tre års plugg få ett jobb i branschen jag älskar. Det skulle vara så kul att få göra det i fräscha smycken som kanske kan tillföra lite styrka och kraft när det mesta runt omkring känns svårt!

  Kram!

  Kajsa 2016-02-28 11:13:12 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att arbeta som volontär på barnhem, daghem eller skolor runt om i världen. Kunna hjälpa till där det verkligen gör nytta. Kunna ge all min kärlek och trygghet till barn som verkligen behöver den. Visa för dem att allt är möjligt, att de ska våga drömma, att de ska DREAM BIG!

  Elin 2016-02-28 11:13:08 http://None
  Svara
 • Min största dröm är få en frisk mamma (vilket iofs kommer stanna som en dröm). Barn!!!!! Att leva ett njutningsfullt liv.

  Micaela 2016-02-28 11:12:40 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att en dag kunna driva en egen liten inredningsbutik som blandar gammalt med nytt. Jag tycker att det är viktigt att ta vara på vår miljö och att fler borde ha ett miljötänk, tycker också det är så mysigt att ta hand om andras gamla saker som har så mycket minnen och historia i sig. Skulle vara så härligt att sälja såna saker och veta att de nu får nytt liv hemma hos någon annan. Gamla saker har så mycket personlighet och att få jobba med att ta hand om dem och sälja vidare till andra är en dröm för mig ❤

  Caroline Johansson 2016-02-28 11:10:12 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att rädda världen. Låter kanske klyschigt eller cheesy, men jag tror verkligen att varje liten handling där man medvetet försöker välja ett mer hållbart eller rättvisare alternativ, är att rädda världen lite grann. Min dröm är att jobba som biståndshandläggare och vara med om processen där beslut tas om vart Sverige ska bidra med pengar. Vilka projekt eller områden som man vill förbättra eller samarbeta med. Jag läser till samhällsvetare nu och är alltså inte långt ifrån! Drömmen började när jag var ca 9 år och började förstå orättvisor, och nu är den nära!

  Karin 2016-02-28 11:09:08 http://None
  Svara
 • Min allra största dröm är att kunna leva på det jag älskar och gör mig lycklig, nämligen att dansa.
  Jag har kämpat i snart fyra år och om några veckor är det dags för mitt livs viktigaste audition. Då har jag chansen att komma in på den dansskola jag drömmer om att gå på. Så ditt smycke vore en bra påminnelse och pepp att en alltid ska följa sina drömmar.

  Nathalie 2016-02-28 11:07:12 http://None
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind