Träffa nya kompisar inlägget ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, ni som har lyssnat på veckans poddis vet ju vad det här handlar om. Men för er som inte har hunnit lyssna ska jag berätta vad ni ska göra i det här inlägget. Det här inlägget är ett knep för alla er som vill hitta nya, härliga, polare att hänga med. Någon som delar samma intresse som du. Någon som vill hjälpas åt att ofta outfits. Någon som älskar att gå på bio. Någon som också gilla att utforska nya fik. Någon som älskar att fota lika mycket som du. Som älskar att simma, träna, rida, laga mat eller vad det än är du söker. 

En sån himla bra grej som jag önskar jag kom på själv men det gjorde jag tyvärr inte. Utan jag fick nämligen tips en av tjej och åt lunch med i går. En poddislyssnare som hörde av sig och frågade om vi skulle käka lunch och i går när vi satt och babblade utan att tidigare träffats över en lunch pratade vi om hur svårt det är att hitta nya vänner när man blivit äldre. Att det var lättare och hände mer nautligt när jag var yngre. Då berättade hon att Blondinbella har gjort denna smarta grej i sin blogg. Så när jag berättade det för Vanja i går så kände vi båda att vi måste göra samma sak. SÅ HIMLA BRA! Tack Blondinbella och Sandra Beijer som båda inspirerat till detta! 

Så det du gör om du är sugen på att hitta en ny härlig mänska att hänga med eller om du bara är nyfiken på att träffa nya människor är alltså att kommentera det här inlägget. Skriv vad du heter, hur gammal du är, var du bor, vad du gillar och vad du säker!

SÅ HIMLA BRA GREJ! Jag hoppas att ni bara kör nu, att ni inte tänker ”hmm ska jag verkligen skriva, är det konstigt, vågar jag?!”. JA, du vågar och NEJ det är inte konstigt. Det finns så många grymma människor som är i samma sits och som vill träffa nya människor så ta chansen att kanske hitta din nya bff, din träningskompis, din målarpolare eller fikakompis. Kör bara kör!! ❥

PS! Glöm inte skriva mer er mejladress! Så att ni kan mejla varann! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
147kommentarer
  • Hej
    Jag heter Sara och flyttade till Norrköping för ca 2 år sedan, är 27 år och spenderar de flesta av mina dagar på jobbet som förskollärare eller på promenad med min hund, händer att jag får sporadisk ryck och går och tränar på gymmet. Annars älskar jag att dansa och att skriva noveller. Jag tar gärna ett glas vin eller öl då och då. Jag öppen för att prova det mesta, jag har levt alldeles för länge i min trygghetszon. Jag har många mål och drömmar men är lite feg och blir lätt bekväm av mig, fastnar lätt i vardagens rutinmässiga hjulspår så det vore toppen om någon härlig person ville slänga iväg ett mail och peppa mig, kanske kan sporra varandra att genomföra ge de sakerna vi vill men inte vågat. 🙂 Blir bara glad om ni skickar iväg ett mail så kan vi träffas och ta en fika eller ett glas. Min mail: [email protected]

    [email protected] 2017-07-27 14:29:29
    Svara
  • Hej.

    Mikaela heter jag och bor jag i umeå /övik. jag jätte spontan ,social person. jag ville träffas nya kompisar som tack ja till livet och ville testa nya grejer med mig. Lets to this sh*

    Mikaela 2016-04-05 11:23:29 http://None
    Svara
  • MALMÖ/LUND

    Jag är en ca 20-årig tjej som snart har avverkat ett första sabbatsår. Med jobb och inom kort en månadslång resa, träning och kompishäng, fester och myskvällar, skrivande och serietittande. En sådär ganska vanlig person helt enkelt.

    För tillfället är min plan att börja plugga till hösten, antagligen sociologi eller media- och kommunikation.

    Jag är annars ett ganska stort energiknipppe som ofta gör tusen saker (gärna samtidigt), är pratig och skrattig, och social så länge jag trivs i en situation.

    Jag snicksnackar gärna med någon ny person på mejl, eller över tex en fika!

    [email protected]

    Jo 2016-03-21 19:36:47 http://None
    Svara
  • Hej alla härliga!

    Jag heter Hedda, 18 bor i Uppsala och jobbar i Stockholm. (Tog studenten i somras) jag älskar gott kaffe, hålla på med musik och lite allt möjligt. Är allmänt high on life 🙂
    Skulle va så kul att hänga med nya så hör av er!!

    [email protected]

    Hedda 2016-03-18 11:48:33 http://None
    Svara
  • Hej! En tjej på 24 som precis har flyttat till Falun. På fritiden tycker jag om att vara i stallet, träna o dans skriv

    Amanda 2016-03-18 10:50:40 http://None
    Svara
  • Hej alla superhärliga tjejer!

    Jag är en 32-årig inflyttad Göteborgare som nu bor i Hammarby Sjöstad tillsammans med min man och snart 2-åriga dotter. Jag har haft jätteotur med min mammagrupp då alla har flyttat åt olika håll och kanter. Även min underbara vän som jag träffade innan jag fick barn har nu flyttat från Stockholm. Idag är nästan allt mitt umgänge och sociala liv ihop med par som har barn. Vilket inte alls är något fel i sig. Vi har såklart fantastiska parmiddagar jag och min man. Men jag saknar verkligen att hänga med en riktigt härlig tjejkompis.
    Vem är jag då? Jo jag är inredningsintresserad matfantast och bloggare som arbetar som produktdesigner och grafisk formgivare. Jag gillar också att träna och röra på mig. Jag hade väldigt gärna velat träffa någon i närheten som vill hänga, tjata, skratta, shoppa, dricka kaffe, träna eller vad tusan som helst. Finns du där ute någonstans? 🙂
    Här hittar ni mig:
    Mail: [email protected]
    Instagram: Designbymel
    Blogg: www.designbymel.se

    Melissa 2016-03-17 12:31:21 http://www.designbymel.com
    Svara
  • Hej!

    Jag är en 28-årig tjej från Göteborg som precis flyttat till Uppsala efter att ha blivit erbjuden mitt drömjobb här. Är en social och lättsam civilingenjör som gillar att umgås och prata om högt och lågt. Jag älskar att resa (gärna till Italien för maten och språket, eller till Australien för vågsurfingen), träna (dans, löpning och yoga), umgås med vänner över en bit mat och vin eller en fika! I övrigt gillar jag DIY-projekt – har bland annat gått en läderhantverkarkurs och stickar på amatörnivå. Min fästman bor kvar i Göteborg och vi pendlar till varandra på helgerna i den mån det är möjligt.

    Låter det intressant får du mer än gärna skicka ett mail till [email protected] eller leta upp mig på Facebook så kan vi prata vidare där 🙂

    Isabel 2016-03-16 19:42:16 http://None
    Svara
  • Åh alltså hur bra är inte detta initiativ!!! Jag heter Kristina och är 21 år(fyller 22 i november). Jag är från Stockholm men bor just nu i Lund och pluggar Medie- och kommunikationsvetenskap. Till hösten hoppar jag förhoppningsvis på Modevetenskapsutbildningen i Helsingborg(om jag kommer in dvs), det betyder att jag älskar att snacka mode och trender och vill verkligen verkligen hitta en kompis/flera kompisar som gillar samma sak. Kanske någon/några som kan ses och fota lite outfits till bloggen? Jag gillar också inredning, att shoppa, springa runt i second hand butiker, dricka kaffe i solen eller snacka över en flaska rödvin. Om någon/några har lust att ses så är det bara slänga iväg ett mejl till [email protected] eller skriva till mig på Facebook där jag heter Kristina Forslöw(min profilbild är svartvit).
    Massa kramar

    Kristina 2016-03-15 15:32:29 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Heter Caroline, är 30 år gammal och bor i Ängelholm (Skåne). Tycker om att gå på stan (shoppa eller fönstershoppa), ta en fika, ut och äta en god lunch eller middag, ta ett glas vin, promenera, träna med mera. 🙂 Ni kan nå mig på [email protected]

    Caroline 2016-03-10 20:06:52 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Ida och är 30 år och bosatt i Lidköping. Skulle gärna vilja träffa nytt folk att hänga med. Jag gillar att hänga på café, fotografera, inredning, djur och natur, friluftsliv, musik, konserter mm.
    Är sjukskriven så mycket ledig tid jag inte vet vad jag ska fylla med.
    Kram!

    Ida 2016-03-09 09:09:23 http://onlyonewaytogo.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Vilket roligt och spännande initiativ!

    Frida 2016-03-07 16:32:14 http://None
    Svara
  • Så kul grej!

    Jag heter Lova Rudin, är 18 år och bor i Stockholm. Jag tar studenten till våren och sen har jag ingen som helst aning om vad jag ska hitta på, så om någon annan letar efter någon att resa med i höst/vinter hör av er!

    Jag har nyligen blivit singel efter ett tvåårigt förhållande så det vore sjukt kul att lära känna någon ny att hänga med, är så himla pepp på att göra saker och träffa nya människor. Jag tycker om att fika, dricka vin, gå på museum, dansa hela nätter, bada i soluppgången efter att ha dansat hela nätter, rida, lyssna på hiphop, äta god mat, prata om poddar (älskar Alex och Sigge så mycket), mode, böcker, politik och livet i allmänhet. Skriv till [email protected] om du vill ses över en kaffe eller liknande någon gång!

    Lova 2016-03-07 01:20:32 http://None
    Svara
  • Mikaela, 18 år och bor mitt i Stockholm. pluggar media/estetik med inriktning foto och grafisk design.
    Är en mode och kulturnörd som älskar att sitta och dricka kaffe på något mysigt fik på söder, ta en lång promenix och snacka om allt och ingenting.
    Kanske gå på något museum eller bara titta och inspireras av allt som finns runt omkring. Det vore ju hur kul som helst och hitta någon att ha något gemensamt med.
    Ja, juste, älskar humor 😀
    Tveka ej att mejla, [email protected]

    Mikaela 2016-03-06 20:39:57 http://None
    Svara
  • Hej alla fantastiska människor där ute, Helena heter jag och om några veckor är jag inne på mitt 28:e levnadsår. Är bosatt i Östergötland, närmare bestämt Norrköping/Linköping. Har en fast anställning vid ett lager där jag arbetat lite drygt 5 år. Är nöjd med arbetsgivaren men att arbeta på lager är inte vad jag vill med livet. Drömmen är att öppna ett café med en mysig atmosfär och hembakat.
    Är sedan 1år tillbaka sjukskriven pga att jag har ett annat heltidsjobb att koncentrera mig på. Nämligen att kämpa emot mina hjärnspöken aka ätstörning. I och med sjukskrivningen har jag alldeles för mycket egentid att fördriva om dagarna. När jag då lyssnade på J&Vs pod där de tog upp detta ”sök nya bekanta” blev jag SÅ lycklig!
    Saker jag uppskattar är: kaffe, att prata, musik, resa, promenader, bakning, vegetarisk matlagning, fota, korsord, inredning, komediserier, löpning, fotboll(se på/själv utöva), sitta på café och kika på folk, skriva(har en blogg där jag skriver om min kamp bort från ÄS, tillbaka till livet: helenamaria.blogg.se).
    Känner du att du önskar en lättsam, pratglad och kaffetokig vän? Skriv då ett par rader vetja. [email protected]
    Vill avsluta med att önska dig en så lugn och fin dag du bara kan ha!

    Helena 2016-03-06 09:19:50 http://helenamaria.blogg.se
    Svara
  • Hej tjejer!!!

    Jag heter Linda och är snart 25 år och bor i Västerås. Jag har alltid många bollar i luften men det jag älskar mest är att yoga, löpning och måla med akryl. Är hobby vegetarian och går mer och mer åt det hållet, hälsofreak med ett leende på läpparna och ser världen med stora ögon!
    Bor tillsammans med min man i en härlig lägenhet som jag pysslar om varje dag i princip, bygger nya möbler eller bara gör om dom möbler vi har:) yes jag är en kreativ liten filur

    Linda 2016-03-06 09:06:02 http://Nouw.se/frunerg
    Svara
  • Hej! Är väl kanske lite sent ute nu men vad skadar det att prova?

    Jag är 16 (99:a) och kommer från en liten ort i Småland som heter Anderstorp! Jag har ett stort intresse för musik & träning, & älskar att hänga med vänner & familjen! Folk brukar tycka jag är rolig & positiv så kan väl lägga till det med 😉

    Verkar jag intressant? Email- [email protected]

    Kram

    Fanny 2016-03-05 22:33:16 http://None
    Svara
  • […] Alltsååå så kul att ni är så många som vill hitta nya härliga brudar att hänga med!! I LOVE IT! Tips att skriva i Vanjas inlägg också! (det hittar ni här!) Och ni som missat mitt inlägg ni hittar det – Här! […]

    Svara
  • Hej

    Karro 2016-03-05 16:36:35 http://None
    Svara
  • Hej! Är väldig sen nu men man får väll testa. Jag heter celina och är 16 år och bor i Stockholm. Jag är en väldigt aktiv peron och tycker det är kul att testa på nya saker. Det skulle vara superkul att hänga någon gång

    Celina 2016-03-05 15:34:15 http://None
    Svara
  • Hej!

    Ser att jag kanske är lite sen på bollen, men detta var lite för kul för att inte ta chansen!

    Efter att ha scrollat igenom alla fina vänansökningar så insåg jag att det inte var så många skåningar här. Så här kommer en! Jag är snart 23 år och har bott hela mitt liv i Malmö.

    Lite småvilsen i livet i allmänhet tror jag, och har efter drygt 22 år av duktiga flickan-komplex börjat leta nya vägar. Jag hade dessutom så gärna utökat min vänskapskrets!

    Som person är jag den som gärna hakar på och hittar på saker men i större sällskap föredrar jag att befinna mig lite i periferin för att iaktta och kanske ha ett härligt samtal med en eller två eller tre, snarare än att befinna mig mitt i händelsernas centrum.

    Några av de absolut bästa sakerna jag vet är promenader i skogen eller vid havet med min lille mopskille, häng på mysiga fik och loppisar. Jag har precis insett tjusningen med yoga. Och jag vet inget bättre än att sitta med en eller några vänner, sippandes på ett (eller två) glas vin.

    Är du sugen på hundpromenader (kanske har du rentav en liten mopskompis till min lille mops) i gott sällskap, på att ta ett glas vin eller bara känner att vi har någon annan gemensam nämnare så hade jag blivit såå glad om du hörde av dig!

    Mejla mig på [email protected] (valde en mer anonym mejladress då jag inte vågar outa min riktiga här, men den kan du få sen!).

    Sofia 2016-03-05 00:05:03 http://None
    Svara
  • Hej!
    Caroline heter jag, är 23 år och bor för närvarande i Luleå där jag studerar. För nästan tre år sedan tog jag mitt pick och pack och flyttade till Norrland, nästan 90 mil från Enköping där jag kommer ifrån utan att känna någon. Jag har lärt känna många bekanta men ingen riktigt skön kille eller tjej som jag kan chitchatta och dricka kaffe med, göra roliga aktiviteter med eller helt enkelt umgås och ha kul med. Jag söker därför någon som är bosatt i Luleå som är sugen på att hitta på något roligt tillsammans med mig! Hör i så fall gärna av dig till mig på [email protected]
    Jag hoppas att vi hörs och ses! 😀

    Caroline 2016-03-04 16:56:34 http://None
    Svara
  • Kul grej! 😀
    Marike heter jag, 22 årig tjej från utanför Stockholm. Just nu bor jag i Bangkok så det här är för alla som är i Thailand eller vill träffa mig i sommar när jag kommer till Sverige. Jag har ett intresse för träning och hälsa (men jag har lätt veckor då jag ligger i soffan hela dagarna å äter onyttigheter), gillar att dansa och har gjort det hela livet.. Just nu är det Pole dance som gäller. Jag en tjej som har fler killkompisar än tjejkompisar men skulle gärna ha fler sköna brudar att hänga med. Gillar hiphop/trap, house och psytrance, tattueringar (även om jag inte har några egna än), resor, matlagning, bakning, hänga med killen (eller ja..vi bor tillsammans så gör väl inget annat 😉 ), rita, lyssna på podcasts, fota och sjukt mycket mer. Nån som har vägarna förbi eller vill ses i sommar? Hör av er [email protected]

    Marike 2016-03-04 16:29:16 http://nouw.com/speedoflife
    Svara
  • Hej alla glada!
    Vilken rolig ide! Charlotta heter jag och är 23 år och har precis flyttat till Stockholm. De senaste tre åren har jag pluggat i England och har bott mycket utomlands. Jag är en väldigt glad tjej och tycker om att resa, kläder, mat, vin, roliga utekvällar med vänner men även mysiga film kvällar. Så det mesta egentligen! Hör jätte gärna av er om ni vill ta en fika eller en drink!

    [email protected]

    Charlotta 2016-03-04 15:31:43 http://None
    Svara
  • Vilken kul idé! 🙂 Denna chans missar jag såklart inte! Elin heter jag och bor i Stockholm sedan 5 år tillbaka. Fyller hela 30 i höst och har en dotter på 1 år. Jag är föräldraledig året ut så har mycket tid för att träffa nya homiesar! 😉 Är utbildad lärare men har mest jobbat i förskolan. Egentligen är nog lite sugen på att byta riktning i livet vad gäller arbete, tur man är ledig och hinner klura lite. Älskar inredning och fotografering men är verkligen inte duktig på något av det tyvärr! 😉 Önskar att jag tyckte det var roligt att träna men det gör jag verkligen inte, haha. Tycker mer om att äta god mat, dricka vin och är (precis som Vanja) ett saltlakritsfreak! 🙂 Träffar gärna nya vänner för häng med eller utan barn, fika, shopping, promenader, vinkvällar osv! 🙂 Hoppas att någon av er tycker att vi kunde vara en perfect match! Nås på [email protected]

    Elin 2016-03-04 14:24:16 http://None
    Svara
  • Tjolahopp!
    Jag heter Johanna, är 19 år och bor en liten bit utanför Göteborg. Det bästa jag vet är att skratta och uppleva exceptionella smakupplevelser. Jag är en kreativ och aktiv person som sprudlar av idéer och energi, och hela tiden söker jag mig till nya äventyr. Jag älskar allt som har att göra med skapande som måla, pyssla, bygga, sy, inreda m.m. Ut över det gillar jag att laga mat, baka, äta gott, träna, friluftsliv, mode och design.
    Jag är en hälsomedveten person (OBS inte hälsomedveten som i fitnessfreak) och bryr mig mycket om vad jag stoppar i mig samt vad jag fyller mina dagar med. För att jag ska må bra behöver jag omringa mig med underbara människor (det är här du kommer in), träning, dans/yoga, god mat, utlopp för min kreativitet, äventyrlighet, vackra ting och skratt i mängder.

    Tveka inte att höra av dig, åldern spelar inte så stor roll. Ibland känner jag mig fortfarande som 16 medans folk jag möter ofta tror jag är äldre än vad jag är. Jag är den i kompisgänget som är barnsligast samtidigt som jag har flest vuxen-/tantpoäng.
    Maila mig: [email protected]

    Johanna 2016-03-04 09:58:14 http://None
    Svara
  • Åh så kul, hej hej hej!

    Blev så lycklig när jag såg detta för herregud det är inte lätt att hitta kompisar när man är ny här i Stockholm. Jag är 21 fina år och flyttade hit från Dalarna för att bli sambos (härligt såklart) men jag behöver kompisar direkt alltså! Jag älskar att vara social, tränar när jag hinner och äter massa gott hela tiden(!!). Har massa go energi och spralligheter för mig. Så vill någon fika, shoppa, träna eller vad vet jag måla en tavla får ni gärna höra av er. [email protected]

    Sofie 2016-03-03 23:22:05 http://None
    Svara
  • Hejhej allihopa;
    Elin, 18 fyller 19 till hösten, bor på västkusten i lilla staden Falkenberg. Min vardag består av plugg då jag studerar sista året på hotell och turism-linjen, därmed ÄLSKAR jag att resa. Framförallt till London. Förutom att jag är helt såld på staden London och är där så ofta jag kan, älskar jag att träna. Gymmar rynt 6-8ggr/veckan och lever ett hälsosamt liv tillsammans med min pojkvän. Dock äter jag troligtvis alldeles för mycket godis… Shoppa, inredning och baka/laga mat är också några av mina intressen. Är inte så kräsen med vad ”jag söker” men någon med någon typ av samma intresse är ju alltid kul.
    Hör gärna av dig till min mindre seriösa mail… 😉 [email protected]

    Elin Andersson 2016-03-03 22:36:36 http://None
    Svara
  • HEJ ALLIHOP
    Fanny heter jag och bor i Stockholm. Är 20 år, jobbar i butik och e så himla pepp på life nu. Är hyfsat nysingel (nydumpad men låter så depp) och vill därmed göra allt man kan göra. Jag gillar techno, mat, att öla, dokusåpor, glass, hundar, snygga killar. SKRIV till mig så hänger vi :-))) [email protected]

    Fanny 2016-03-03 22:04:00 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Emma, är 17 år och bor utanför Skövde. Jag älskar träning och hälsa och att umgås med mina nära och kära. Kvällarna tillbringar jag gärna med en bra bok eller en mysig film och skulle tycka det var superkul att träffa nya vänner! Så tveka inte att mejla mig!

    [email protected]

    Emma 2016-03-03 21:19:36 http://emmakerbsfitness.devote.se
    Svara
  • Hej alla fina!

    Jag heter Therese, fyller 23 år i sommar och bor i Stockholm.
    Jag är en glad och lättsam tjej med höga mål och ambitioner. Många av mina vänner pluggar fortfarande och är på spridda håll i Sverige. Jag har studerat klart och jobbar nu i Stockholm. När jag inte jobbar drömmer jag om att starta mitt eget. Skulle tycka det vore väldigt kul att också träffa någon som drömmer om eller redan är entreprenör. Då tror jag att vi kan peppa varandra!
    Jag är aktiv och gillar att träna (SATS och utomhus på sommaren). Annars är hälsa, skönhet och matlagning och mat i allmänhet saker som intresserar mig.Jag bor med min kille på Östermalm. Vore extra kul om du bor i närheten!
    På instagram heter jag tess_ca
    Mail: [email protected]

    Vi hörs. Kram Tess

    Therese 2016-03-03 20:15:53 http://None
    Svara
  • Så kul initiativ och verkligen letat efter möjligheter att träffa nya mäniskor!

    Så ja hej! Jag heter Josefin och är 18 år, bor i en liten stad nära Eskilstuna. Jag spelar piano, ritar, målar, fotar och går sista året på en samhäll-beteende linje
    Skulle jätte gärna komma i kontakt med någon som är positiv och pratglad som man kan komma in på lite djupare konversationer med, tycker om att prata om allt möjligt mellan himmel och jord
    Hör gärna av dig! ^^

    Josefin 2016-03-03 20:14:25 http://None
    Svara
  • Åh vad spännande!
    Jag heter Julia och är 22 år gammal bosatt i Jönköping. Jag är sååå sugen på att träffa nya vänner! Jag älskar inredning, mode, mat, träning, resa och såklart fika. Är lite vilsen över vad jag vill göra i framtiden. Just nu jobbar jag på hemtjänst men är sugen på äventyr!
    Skulle vara jättekul att träffa någon som kanske känner igen sig lite i mig eller kanske inte alls gör det, hör av er i vilket fall 🙂 skulle bli jätteglad!

    [email protected]

    Julia 2016-03-03 19:27:30 http://None
    Svara
  • Så roligt initiativ!

    Hej! Jag heter Caroline, är tjugo år gammal (96:a) och bor med min pojkvän i en lägenhet i centrala Stockholm. På min fritid tycker jag om att äta på restaurang, handla kläder och fika. Vill gärna hitta någon att göra kulturella grejer med! 🙂

    [email protected]

    Caroline 2016-03-03 18:50:52 http://None
    Svara
  • Så roligt initiativ!

    Hej! Jag heter Caroline, är tjugo år gammal (96:a) och bor med min pojkvän i en lägenhet i centrala Stockholm. På min fritid tycker jag om att äta på restaurang, handla kläder och fika. Vill gärna hitta någon att göra kulturella grejer med! 🙂

    Caroline 2016-03-03 18:18:05 http://None
    Svara
  • Hej!
    Rebecka heter jag och är 28 år gammal. Jag bor sedan cirka åtta månader tillbaka på Söder i Stockholm. Flyttade hit för att bli sambo och trivs fint med det. Jag arbetar som sjuksköterska och tycker om att träna (springer mest), äta goda saker (älskar sushi!), dricka rödvin, läsa, gå på bio, fynda saker på loppis och en massa mer saker. Jag har nästan alla mina vänner kvar i min förra hemstad och det vore fint att ha några fler att umgås med här. Vore kul att typ ha en bokcirkel/någon att fika med/gå ut och dricka några öl med eller bara snacka. Hoppas att det finns någon som känner som jag!
    [email protected]

    Rebecka 2016-03-03 18:17:59 http://None
    Svara
  • Hej på er och vilket magiskt initiativ!

    Jag heter Antonia, fyller 20 år om några dagar och är born and raised i Stockholm. Tog studenten i våras (somras?) och känner mig aningen ensam och kompislös nu när merparten av alla har dragit sin kos för att plugga/resa/jobba på annan ort. Letar efter nya vänner att göra allt med – dricka vin/öl, äta middag, gå på museum/utställningar/bio, se på film, promenera, träna, läsa, prata, spana in den vackra arkitekturen i Stockholm, soffhänga, laga mat, dansa. Alltså ALLT. Jag gillar att göra det mesta och är alltid öppen för prova nya saker! Tycker framför allt om att ta vara på livet och göra saker, om det finns en spännande och intressant utställning/festival/happening i helgen så vill jag liksom gå på den. Flyttar hemifrån nästa fredag, så om någon är i liknande situation eller bara hmm, vill diskutera hemförsäkringar så hör av dig!

    Hör av dig om du bor i Stockholm med omnejd, oavsett om du är 16 eller 35. Jag tycker om att diskutera saker högt och lågt på alla plan, och brukar fungera med de flesta åldrar.

    Kramar,

    [email protected]

    Antonia 2016-03-03 17:00:36 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 17 årig brud som är uppvuxen och boende i Umeå för tillfället (pendlar dock mellan Umeå och Göteborg). Jag går andra året på gymnasiet med inriktingen barn och fritid.
    Jag bor sen ett par månader tillbaka med min kille i en liten etta här i Umeå.
    Jag brinner för inredning, god mat och alla människors rättigheter.
    Skulle mer än gärna vilja träffa någon med vettiga värderingar och åsikter samt någon som älskar poddisen.

    Emelie 2016-03-03 16:34:26 http://None
    Svara
  • Hej!

    Jag har fått några mail men jag blir lite förvirrad om det är till mig eller om det är till andras kommentarer. Jag skrev tidigare en kommentar idag alltså (uddevallabo). Ni som försökt ta kontakt med mig kan maila mig på [email protected] från er mail då jag inte riktig förstår om vissa mail är till mig eller andra. Haha lite förvirrad 😛

    [email protected]

    natalie 2016-03-03 16:18:10 http://None
    Svara
  • Hej hallå!

    Sofia, 17 år och bor på Gotland. Haha, kanske inte så stor chans att någon här bor på Gotland? Jaja, värt ett försök.
    Jag vill jättegärna lära känna nya personer så hör gärna av dig!
    Min mejl: [email protected]

    Sofia 2016-03-03 16:09:30 http://None
    Svara
  • Hejsan!
    Tycker som många andra här att detta är ett jätteroligt initiativ! Svårt det där med att hitta nya kompisar, speciellt med åldern…
    Jag heter Ida är 31 år gammal och bor just nu med min man och vår son i norra Spanien, ja så detta är ju verkligen en long shot, men man vet ju aldrig…?! Jag älskar att träna, fika, ta ett glas vin eller två, tjejsnacka ;-), har mycket spring i benen så gillar att hitta på nya saker. Jag har precis fått jobb här nere i en klädesaffär vilket jag tycker är superkul! Älskar kläder och mode och vill läsa till inköpare, lite svårt dock eftersom vi bor utomlands…
    Jag har bott utomlands de senaste 6 åren, lite här och där, men nu bor vi i Logroño i Rioja-området, så bra viner, haha! Nackdelen är ju det sociala när man flyttar hit och dit men är det någon som har vägarna förbi här tveka inte utan hör av er! Kolla in min blogg med om ni vill veta mer
    www.idakappelin.se eller släng iväg ett mail till [email protected]

    Ida 2016-03-03 15:51:35 http://www.idakappelin.se
    Svara
  • Jag är 33 år gammal och bor i Malmö. Blev mamma för första gången för snart 5 månader sen. Bott i Malmö sen slutet av 2014 så jag är ny och känner inte många.

    Jag bloggar, vloggar, tränar, fotograferar, är en väldigt social person som kan babbla på i timmar över både fika och mat. Laddar batterierna när jag är själv, vilket jag också gillar att vara men önskar jag hade fler vänner när jag kliver ur laddningsbubblan.

    Hoppas någon där ute tycker jag låter rolig ! Ni når mig på [email protected] och vill ni kika in å få en uppfattning om mig så kolla in instagram lillahell eller snapchat lillahell

    Carolina 2016-03-03 15:02:17 http://lillahell.com
    Svara
  • Hej! Jag är en 17 årig tjej som bor lite utanför Helsingborg och läser 2 året på gymnasiet. Jag läser samhällskunskap inriktning beteende och jag tycker väldigt mycket om att umgås med människor och lära känna nya människor.
    På fritiden tränar jag på gym 5-6 dagar i veckan, umgås med min pojkvän, vänner och familj samt min lilla cavalier king charles spaniel tik Bailey.
    Jag tycker om hälsosam mat men även jag kan inte motstå hemmakvällar med godis, en bra film och härligt sällskap. Jag är även väldigt social och öppen som person!
    Min mail är [email protected] 🙂

    Wilma 2016-03-03 15:00:35 http://www.nouw.com/wilmalovestedt
    Svara
  • Hej!
    Detta är en sån rolig grej!!

    Mitt namn är Ida och jag bor lite utanför Stockholm, jag fyller 16 till hösten och jag älskar att fotografera,skriva och har även en blogg som ligger på is nu på grund av skolan.
    Skulle vara sjukt kul ifall nån delar intresserna och ville umgås.
    Jag älskar att fika, promenader i stan och är en great lyssnare haha.

    Nås på [email protected]

    Ida Hedlund 2016-03-03 13:31:50 http://None
    Svara
  • Hej! Emelie heter jag. Är 28 år, bosatt i Stockholm sedan en typ ett decennium. Arbetar med reklam. Är sminkörd men sminkar mig inte särskilt mycket. Älskar mat. Både att äta den och laga den. Okej, mest äta den om man ska vara helt ärlig. Senaste spelade låten på spotify är Susanne Sundförs Delirium på väg till jobbet. Nu tränar jag för att springa en mil. Tycker detta är ett superinitiativ då jag tycker att man aldrig kan få för många vänner! Vore kul att utöka bekantskapskretsen med en skön typ som gillar att hitta på saker. [email protected]

    Emelie 2016-03-03 13:27:01 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag är en 16 årig tjej som gillar att träna friidrott och läsa böcker på fritiden!
    Jag gillar att lära känna nya vänner och skulle gärna hitta en eller flera nya vänner!
    Min mail: [email protected]
    Kram!

    Linnea 2016-03-03 13:10:07 http://None
    Svara
  • Åh, vilken rolig idé! Sofie heter jag, 29 år gammal och bor i Lund med min man. Älskar att skådespela, spela handboll och fotografera och vara kreativ på olika sätt. Gillar film och tv-serier. Studerar till ekonom på Lunds universitet. Vill gärna utöka min umgängeskrets. Som person är jag pratglad, snäll och sätter gärna andra i första rummet. Älskar att skämma bort folk. Är ganska tankspridd och kan uppfattas som lite förvirrad. 🙂 Vill gärna ha människor i mitt liv som man kan prata om allt med, älskar tanken på vänskap där man inte måste göra något utan verkligen bara hänga. Extra plus om respektive finns, hade gärna haft fler parvänner, men såklart inget måste!

    Sofie 2016-03-03 12:38:58 http://sofieblogg.webblogg.se
    Svara
  • Hej!
    Kul grej! ☺

    Jag är en glad tjej som är just nu mammaledig. Jag är 25 år och bor i Uddevalla. Kommer där emot inte här ifrån utan strax utanför Göteborg. Så jag känner mig som hemma i Göteborg. Jag har hamnat i Uddevalla för min festmans skull. Vi har en hund och en liten dotter på 9 månader. Vi bor i lägenhet men drömmer om ett hus vid havet u framtiden. Jag är en allätare så jag kan ha många tankar och bollar i luften, men just nu ligger mycket på is. Jag jobbar som Undersköterska men jag drömmer om någonting annat. Jag tycker om att skriva, fota och träffa människor. Jag är en person som tycker om att tjöta över en kaffe eller ett glas vatten (vin om du vill ibland). Aa en massa mer finns det säkert, men detta är den korta versionen 🙂

    [email protected]

    natalie 2016-03-03 12:11:03 http://None
    Svara
  • Hallå där!! Bor i Göteborg men har stoooora planer på ett liv bortom denna stad. Jag utbildar mig nu till ayurvedisk hälsorådgivare, eftersom jag tidigare hamnat i ”duktig flicka”-komplexet och nu vill inspirera andra att hitta sin balans!

    Behöver du hjälp? Kika in här: http://finest.se/lifeaholic/2016/01/29/halsoradgivning/

    Stor kram på er!

    Elin 2016-03-03 12:09:19 http://finest.se/lifeaholic
    Svara
  • Okej jag vill också pröva, det ser så spännande och roligt ut. Sjukt bra intiativ Josefin och Vanja!

    Hej! Jag heter Emma, är 18 (19 om några veckor 😀 ) bor i Stockholm och tar studenten i sommar. Jag älskar att gå på promenader- helst när det är lite varmare ute hehe, fika och prata om allt mellan himmel och jord och älskar att hamna i djupare samtal. Går på scouterna rätt mycket så ibland finns inte all tid jag vill ha eller skulle behöva, men det går alltid att hitta en tid för fika eller promenad. Älskar även att fota och lyssna på musik (framför allt svensk musik som Håkan Hellström, Veronica Maggio osv)
    När man först börjar prata med mig kan jag vara rätt blyg men det går över snabbt om det är någon jag klickar med. Ha det bäst och ta hand om er allihopa!

    [email protected]

    Emma Österberg 2016-03-03 09:53:24 http://None
    Svara
  • Hej! Jag heter Hanna, är 26 år kommer från Falun och har nyligen flyttat in hos några kompisar på söder i Stockholm efter att ha gjort slut me min kille. Livet är allmänt kris men jag ser positivt på va framtiden har att ge :))) Jag är socionom och jobbar som familjebehandlare. På fritiden gillar jag att umgås me vänner, kolla sminktutorials på youtube, dricka rödvin, kolla tv-serier, har tidigare DJat men inte riktigt vågat ta tag i det igen här i Sthlm!! Jag söker nån rolig person att hänga med, kanske ta en fika, öl, promenad eller liknande!
    [email protected]

    Hanns 2016-03-03 08:55:27 http://None
    Svara
  • Tja
    Jag är 23 år och kommer om några veckor flytta med min sambo till Kramfors.
    De skulle vara kul att hitta någon där som man kan umgås med.

    Jag gillar vara ute i naturen med hundarna och träna, men annars skulle de bara vara kul att ta en fika o prata bort en stund.
    ([email protected])

    Sandra 2016-03-03 06:56:43 http://None
    Svara
  • Hej vilken toppenide! Louise heter jag och är 25 år. Jag är en allmänt nyfiken tjej och älskar att träffa nya människor. Jag är väldigt nyfiken av mig och har därför testat på det mesta allt från jobba med tv till volontär i Tanzania. Jag brinner för teater, mode, mänskliga rättigheter, segla och skidor. Det är i naturen jag trivs som bäst! På fritiden brukar jag sitta på café och prata om livet med kompisar eller någon mysig restaurang. Älskar att testa på Stockholms utbud. Jag är en frisk fläkt som tycker om när det händer saker. Älskar djupa konversationer och är allmänt nyfiken på livet.

    Så hit me up!

    Skriver ut min väldigt gamla och märkliga msnadress för har hela mitt namn i den jag använder dagligdags så du kan få min ”riktiga” på mailen sen.

    Ha det bra!
    Kram, Louise

    Louise 2016-03-03 00:43:50 http://None
    Svara
  • Annika heter jag jag är 24 år gammal. Bor i Finland men spenderar mycket tid i USA där jag har min pojkvän. Jag gillar att resa, göra vego mat, gå på långa promenader och att pyssla med olika DIY projekt. Drömmer om storstadsliv och jobb inom turismen. Hör gärna av er om ni vill umgås eller bara diskutera allt mellan himmel och jord via internet 🙂 [email protected]

    Annika 2016-03-03 00:39:54 http://None
    Svara
  • Hej vilken toppengrej! Louise heter jag och är 25 år. Älskar teater, mode och brinner för mänskliga rättigheter och är allmänt nyfiken på livet. Därför har jag gjort allt från att arbeta med tv till teater till att vara volontär med mera. Skulle gärna träffa en nyfiken ny kompis, som älskar att sitta och prata och dela erfarenheter och gå ut på stan och dansa någon gång.

    Så hit me up!

    Jag skriver ut min svingamla msnadress något märklig men ändå vill inte skriva ut min med hela namnet kan få det på mail sen!

    [email protected]

    Kraam

    Louise 2016-03-03 00:36:26 http://None
    Svara
  • Asså hur kul är inte detta?? 🙂

    Jag heter Hanna, bor i Göteborg, är 18 år, fyller 19 till våren och tar studenten till sommaren! Jag är glad Jag älskar att fika på unika och mysiga fik, gå ut, träna, fota, blogga, käka onyttigheter och framförallt baka! 🙂

    Skulle du vara intresserad och vilja ta en fika eller så kan du maila mig på [email protected] 🙂

    Kram!!

    Hanna Karlsson 2016-03-02 23:57:01 http://nouw.com/hannakarlssonn
    Svara
  • Hej där!

    Den här grejen med att träffa nya vänner genom bloggar är ju superkul (och funkar!).

    Jag heter Emma, är 24 år och pluggar första året på Linköpings universitet. Det hade varit kul att träffa lite människor med liknande intressen som jag här, jag tycker om att snacka länge över en kaffe eller ett glas vin eller två, jag älskar att resa och upptäcka nya saker, mat, lyssna på poddar, kolla tv-serier och dansa på musikfestivaler.

    Kanske hade man kunnat dra ihop ett gäng Linköpingsbor och ses någonstans 🙂
    Hör av dig om det låter kul!

    [email protected]

    Emma 2016-03-02 23:28:10 http://None
    Svara
  • 23 år, student, Linköping. Vill gärna ha nya kompisar!! Lägg till mig på Facebook eller maila [email protected] 🙂

    Julia Crona 2016-03-02 23:14:21 http://None
    Svara
  • Hej!
    Student, 23 år, Linköping. Vill gärna ha nya kompisar! Lägg till mig på fb eller maila [email protected] ☺️

    Julia 2016-03-02 23:01:52 http://None
    Svara
  • Hörde detta i podden och tyckte att det lät som en rolig grej!
    Ronja heter jag och bor en bit utanför Uppsala. Jag är 20 år och pluggar till grundlärare och har till sommaren gått halva min utbildning. Annars jobbar jag lite extra i en affär, gillar att träna, shoppa, fota, kolla på serier, dricka vin och hänga med familj, vänner och min pojkvän. Även om jag pluggar på heltid så har jag en hel del tid över 😀

    Ronja 2016-03-02 22:54:30 http://None
    Svara
  • Ellen. Malmö. Jag vill bara leva life och vara lycklig. Det hade varit trevligt med en ny vän.
    Jobbar i en klädaffär och har ett såkallat ansvar (älskar mitt jobb), har en underbar pojkvän, duktig långdistanslöpare som älskar godis, mat & vin lika mycket som träning. Älskar att prata om livet, känslor, dela upplevelser, skratta och gråta tillsammans. Högt och lågt. Ha hetsiga diskussioner om allt från mode, inredning, stil och det ytliga till känslor, ångest, och meningen med hela skiten. Tycker du att jag verkar normal (hahaha) så är min mail; [email protected]

    Ellen 2016-03-02 22:46:32 http://None
    Svara
  • Älskar sånahär blogginlägg och den här grejen, grymt.

    Hej! Jag heter Tora, är 16 år och bor i Stockholm. Jag tycker om att gå långa promenader, fika, skriva, lyssna på musik (helst svensk musik, t.ex Håkan Hellström och Markus Krunegård) osv.
    Skulle tycka att det var jättekul att ses och kanske ta en fika eller så. Skicka iväg ett mail om du känner för det vettja. Jag nås på: [email protected]. Kram 🙂

    Tora (torahansson.bl 2016-03-02 22:38:20 http://torahansson.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Tycker den här idén är superbra! Jag har aldrig gjort något sådant här förut men jag känner mig pepp!

    Mitt namn är Sara. Jag är 21 år och bor just nu i Åre. Jag jobbar här uppe under vintern och kommer vara här tills maj iallafall. När jag inte bor i Åre så bor jag utanför Uppsala. Jag är en glad tjej som älskar att vara ute i naturen, gå promenader, åka skidor, ta en fika och skratta!

    Om du vill hänga eller bara ha någon att prata med så maila mig!
    [email protected]

    Sara 2016-03-02 22:37:56 http://None
    Svara
  • Hej!
    Mitt namn är Ebba och bor strax utanför Göteborg. Jag är 21 år och pluggar just nu på universitetet. Jag älskar mat, träning, inredning, mode, att resa och att bara ligga hemma i soffan och käka godis 😉
    Det hade verkligen varit kul att träffa någon/några nya människor så om du skulle vilja ses och hitta på något så hör av dig! 🙂
    Min mejl är: [email protected]

    Ebba 2016-03-02 22:35:58 http://None
    Svara
  • Hej, jag heter Clara går i 1an på gymnasiet. Bor en timme utanför Stockholm. Jag gillar att kolla på tv serier, gå på bio, fika, ta fina bilder till instagram, lyssna på musik och träna. Hade varit kul att hitta någon med samma intressen. Ni kan hitta mig på instagram: clarakivela 🙂

    Clara 2016-03-02 22:26:19 http://None
    Svara
    • Svar på Claras kommentar.

      Hej!! Åh älskar denna idé att hitta nya vänner,dock är jag lite sent ute! Jag heter Emma ifrån Linköping och går första året på gymnasiet.
      Jag gillar oxå tv-serier och att fika! Jag älskar desutom att träna(kör handboll) och att shoppa!
      Hare gött!

      Emma 2016-03-08 15:22:33 http://None
      Svara
  • Halloj!

    Är en 25-årig tjej som bor i centrala Stockholm tillsammans med min sambo. Är bosatt i Stockholm sedan ett år tillbaka ungefär, kommer från Östergötland från början. Pluggar och jobbar lite på sidan om. Att hitta nya vänner här har inte varit det lättaste så detta initiativ var superbra!
    Älskar inredning, matlagning, träning och hänga med vänner. Dricka lite vin och laga mat tillsammans med vänner eller varför inte gå ut och ta ett glas…
    Hör gärna av dig/er om ni har lust att hänga 😀
    Maila mig på [email protected]

    Sandra 2016-03-02 22:20:26 http://None
    Svara
  • Hei 🙂
    Mitt navn er Kristina og jeg er 23år. Dette er kanskje en long shot, men jeg bor i Oslo. Søker etter noen å dra ut på café, gå turer, roadtrips, treningsbuddy osv med. En som er positiv og inspirerende. Syntes dette var et supert initiativ! Jeg jobber som resepsjonist, og utenom det så er jeg veldig og glad i å oppleve nye steder, dra på konserter, trene og tilbringe tid med venner og familie. Og det er alltid plass for nye bekjentskaper 😀
    Ta gjerne kontakt! 🙂

    Kristina 2016-03-02 21:48:34 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är 16 år gammal och pluggar första året på gymnasiet inriktning bageri. Jag älskar mat, shoppa, blogga, fota osv hahaha! Jag söker någon som är typ som jag, som inte är rädd för att testa nya saker och någon som inte är blyg. Kraaaam

    [email protected]

    Klara 2016-03-02 21:35:50 http://Itgirls.se/Klaravoneuler
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Linnea och är en 17 årig tjej som flyttade från Dalarna till Stockholm med delar av min familj i somras. Går florist linjen på gymnasiet och på fritiden dansar jag!
    Vore kul att träffa någon ny vän som kan visa nya mysiga ställen i Stockholm. Går gärna promenader och upptäcker Stockholm, fikar eller går på stan och shoppa. Älskar att få ha en ledig helg ibland, ha myskläder och kolla på serier. Men gillar lika mycket att få klä upp mig och gå på middag å hitta på olika saker.
    Hör av dig om du vill ta en fika på något mysigt ställe eller varför inte ha lite shopping sällskap.
    [email protected]

    Linnea 2016-03-02 21:35:45 http://None
    Svara
  • Hej Frida här! 19 årig brud som fyller 20 i maj. Flyttade till Stockholm från en liten stad i Dalarna för studier i augusti förra året, pluggat genusvetenskap och nu statsvetenskap och journalistik . Brinner för feminism och anti-rasism men även en stor kärlek för mode/stil. På fritiden gillar jag att strosa runt, kika i butiker, testa restauranger och träna. Är en glad , engagerad person och en anings flummig ibland hehe. Vill alla väl och älskar att skratta och stojja såväl som att ha djupa deeptalks om allt som berör. Vore så kul att hitta någon härlig person som vill ses , få en ny vänskap i denna stora stad där man ibland kan känna sig så ensam . Fika, mat eller en shoppingvända? Vore så nice !

    Åh så pepp! Maila mig på [email protected] så ses vi!( haha mailen skaffade jag som 10 åring därav det fabulösa namnet 😉 )

    Frida 2016-03-02 21:09:11 http://WWW.fempower.itgirls.se
    Svara
  • Hallåj!
    Nathalie, 19 år, bor i lilla staden Falun i Dalarna. Jag gillar att springa, yoga, äta goda middagar/fika och lagar det gärna själv när jag har tid och lust och har helst någon mer att bjuda det på, hänga med vänner och min pojkvän, måla, resa o.s.v. Jag tycker det är kul att träffa nya människor och detta var ett ypperligt tillfälle till att kunna göra det tänkte jag. Så tveka inte att höra av dig! Släng iväg ett mejl till [email protected] 🙂

    Nathalie 2016-03-02 21:08:43 http://None
    Svara
  • Hej mitt namn är Alva och jag är en 15 årig (snart 16) tjej från Norrköping.
    Vore kul om någon skulle vilja ses över en fika, lunch eller kanske över ett träningspass då jag just nu tränar ensam.
    Hör gärna av er på min mejl: [email protected]

    Alva 2016-03-02 21:01:54 http://None
    Svara
  • Hej allihopa! (Jätteroligt initiativ Josefin och Vanja!)

    Mitt namn är Melina en 23-årig student som läser på Textilhögskolan i Borås. Som person är jag väldigt sprallig och pepp på det mesta!
    Jag har ett stort intresse för mode, inredning och träning och skulle gärna vilja hitta folk att hänga tillsammans med, med liknande intressen.
    Jag älskar att gå ut och äta (helst tapas!!), ta en kaffe eller bara hänga på gymmet så om det finns någon i Borås eller Jönköping som skulle vilja hålla mig sällskap skulle det vara SÅ kul!

    Förhoppningsvis ska jag även spendera några veckor i Stockholm under våren så om det finns någon härlig människa som vill ses när jag är där så är jag game!

    Ha det fint!

    mejl: [email protected]

    Melina 2016-03-02 20:53:00 http://melinag.itgirls.se/
    Svara
  • Hej alla!
    Jag heter Sarah, 25 år gammal och bosatt i Göteborg.
    Jag är så orimlig pepp på att träffa nya människor i denna staden som jag förvisso är uppväxt i men efter ett par år i stockholm och kompisar man växt ifrån så har jag varit så sugen på att träffa nya vänner att utvecklas med.
    Jag har hela tiden tänkt att när jag börjar plugga på högskolan så kommer jag hitta likasinnade och har liksom väntat på det (sjukt?!).
    Jag bor tillsammans med min kille och hans lillasyster i vår drömlägenhet.
    Tycker om att äta mat men också att laga mat. Dricka vin hemma och ute, men ärligt talat helst hemma. Älskar att skriva men har lidit av skrivkramp i över ett år, försöker motverka detta med en blogg men det går ärligt talat sådär.
    Gillar kläder men har svårt att identifiera mig med att vara modeintresserad.
    Bra på text, men usel på matematik vilket är oroväckande inför kommande högskoleprov. Läser upp mina betyg för att snart söka utbildning inom media, kommunikation och/eller projektledning men har inte hittat någon utbildning som känns rätt i Göteborg, kanske har ni tips?!

    När jag inte jobbar eller pluggar så pratar jag mycket och snabbt med dem som jag kommer åt. Visualiserar drömprojekt, renoverar lägenhet och designar speciallösningar för kostliga vrår. Kokar långkok och lär mig nya smaksättningar.

    Okej! Jag hoppas att vi hörs framöver!, kanske är detta början på en NY poddis?!
    Vi hörs här;
    [email protected]
    eller på instagram;
    Reivinger

    Sarah 2016-03-02 20:48:29 http://reivinger.devote.se
    Svara
  • Hejhopp!
    Är en tjej på 22 bast som är nyinflyttad till Jönköping, med ursprung från Göteborg. Studerar till ingenjör här! Jag söker någon som älskar att skratta, att prata om både lättsamma och tunga saker, spontanitet är alltid kul med!
    Jag gillar att träna box, shoppa, vara i naturen och bara slappa!
    Tveka inte på att höra av dig, hade varit så kul!
    [email protected]
    (Dubbla understräck)

    Clara 2016-03-02 20:43:22 http://None
    Svara
  • ÅH men jag älskar denna idén!

    Jag kör!
    Jag heter Moa och är 22 år gammal bor och jobbar i Göteborg!
    Är en drömmare med planer på allt mellan himmel och jord, gillar att inreda, gå på stan, shoppa/hitta inspo, ishockey & skapa/vara kreativ.

    Jag söker en härlig vän, en vän som gillar att bara va, är sig själv och har nära till skratt! samt kanske har något intresse som liknar mitt, eller kanske bara känner, dig vill jag hänga med trots olika intressen.

    Är såå pepp!
    hoppas vi hörs

    Mail; [email protected]

    Moa 2016-03-02 20:38:12 http://None
    Svara
  • Hej!

    Jag heter Sofie och är 26 år gammal och bor på Södermalm i Stockholm med min sambo. Jag är en glad tjej med mycket humor! Jag gillar att vara med min familj och vänner, inreda, laga mat, kolla serier, shoppa och bara njuta av livet! 🙂 Jag söker nån som är glad och trevlig och som gillar att prata om allt mellan himmel och jord, allt mellan relationsproblem till smink! 😉 Skulle tycka det vore jätteroligt att ha en till tjejkompis att äta middag ute med, ta en drink med, shoppa, ta promenader med osv.

    Kram

    [email protected]

    Sofie 2016-03-02 20:18:35 http://None
    Svara
  • Gud vilken kul grej!

    Jag är en 16 årig tjej som bor i Stockholm.
    Jag gillar bl.a. mode, kaffe, psykologi och att blogga! Jag var har bott i Australien i 11 år och går första året på gymnasiet. Jag vill gärna hitta någon som vill gå och fika, umgås, lära känna samt ta bloggbilder hahah!

    Kontakta mig gärna via: [email protected]

    xx

    Sofia 2016-03-02 20:13:54 http://None
    Svara
  • Vilket fantastiskt initiativ!
    Så pepp på detta!

    Hej alla!
    Jag är Sofie, 26 år och bosatt i Örnsköldsvik i hjärtat av höga kusten!
    Jag skulle så gärna vilja träna en peppande träningskompis att hänga med.
    Jag älskar mitt jobb inom vården, att skriva, att baka och att skratta.

    Jag skulle nog vilja påstå att jag avgudar familjen Wikström / Malmkvist. Så naturligtvis är de ett måste att vi kan dela denna fantastiskt genuina kärlek ihop! 🙂

    Och självklart att lyssna på poddisen när vi svettas i löparspåret ihop;)

    Hoppas vi hörs!
    [email protected]

    Sofie 2016-03-02 20:04:58 http://Nouw.com/guldfiia
    Svara
  • Hej!
    Jag heter Cajsa, är 21 år och bor sedan 1 år tillbaka i Stockholm med min sambo. Pluggar heltid på SU och jobbar extra några helger i månaden på café. Känner mig fortfarande ganska ny i Stockholm och det vore så roligt att lära känna någon/några att kunna umgås med och ta promenader, shoppa eller dricka vin!

    Om du har lust att hitta på något, maila mig på:
    [email protected]
    Kram

    Cajsa 2016-03-02 19:47:39 http://None
    Svara
  • Men asså HEJ ALLIHOPA! Jag lämnade hemstaden Lerum (lite utanför Göteborg <3 <3) för Stockholm i höstas, pluggar nu medie- och kommunikationsvetenskap och projektledning på Stockholms universitet och jobbar när jag har tid. Men jag hade så gärna velat byta ut några pluggkvällar mot att hänga med några härliga människor, det finns ju inget bättre i världen än att babbla i några timmar över en kanna kaffe eller en flaska vin!
    Tänkte att jag kan försöka ordna en mejlgrupp för oss i Stockholm när några fler har skrivit, roligt att träffas ett helt gäng!
    Hoppas vi ses! / Julia *22, snart 23 jordsnurr*
    [email protected] Insta: jjuliawikstrom

    Julia 2016-03-02 19:45:26 http://None
    Svara
  • Hej på er!
    Sara heter jag och bor i lilla staden Vänersborg som ligger längst ned vid Vänern, en timme från Göteborg.

    Jag brinner för makeup, inredning, mode och musik. Beyoncé är den bästa jag vet. Hon och Josefin Dahlberg är de största förebilderna för mig 🙂

    Jag jobbar för tillfället med funktionsnedsatta barn/ungdomar men drömmer om att bli makeup-artist. Denna drömmen kommer jag ta tag i så småningom. Typ nästa PR för att vara exakt.

    Jag älskar fika, godis och andra onyttigheter. Sex and the city är favoriten att äta allt detta onyttiga till 🙂

    VI KOMMER HA SÅ KUL IHOP!!!

    Skriv gärna till mig på:
    [email protected]
    Eller på min instagram där jag heter @rutsara 🙂

    Kram på er ❤️

    Sara 2016-03-02 19:38:01 http://Rutsara.itgirls.se
    Svara
  • Matilda heter jag, och är en 20-åring som bor i Stockholm! Jag är såå i behov av någon/någonting som skulle kunna förgylla min något simpla vardag, som mestadels består av jobb (på Stadium), träning, och körteori. Jag älskar att sjunga, gå på promenader, fika/luncha ute på stan! Är väldigt sugen på att åka på en weekend någonstans eller hitta ett jobb utomlands, och skulle gärna vilja göra detta tillsammans med en vän. Att träffa en ny vän att skratta med, inspireras av och testa nya saker tillsammans med skulle definitivt pigga upp vardagen!

    Matilda Hettman 2016-03-02 19:34:18 http://None
    Svara
  • Men ååh, vilket underbart intiativ!

    Mitt namn är Olivia, jag är 23 år gammal och har precis flyttat till Stockholm efter att ha spenderat hösten på Bali. Jobbar just nu på ett hälsocafe och skapar & lagar massa god vego och raw food hela dagarna vilket är så oroligt roligt då det verkligen är något jag älskar. Är en kreativ själ som älskar att skapa och kan hänga på Pinterest i timmar då inspiration i alla dess former är bland det bästa jag vet! Fota, skapa, laga mat, dricka kaffe, gå på konstutställningar, promenera, yoga, skriva & drömma är vad jag älskar att göra och driver både blogg & insta under namnet Nothingbutdaydreaming. Hade varit så grymt roligt att träffas över en kaffe, promenad eller något liknande och bara vara, finns ju ingenting bättre än att träffa nya människor, lämna trygghetszonen och bara live a little! Tveka inte att höra av dig, stor kram!

    [email protected]

    Olivia Lundgren 2016-03-02 19:31:47 http://www.nothingbutdaydreaming.com
    Svara
  • ÅH vilken rolig grej säger även jag!!
    Jag heter Victoria, är 23 år gamma och bor i Linköping. Jag gillar mode, fotografering, träna, umgås med vännner. Jag gillar att hitta på grejer helt enkelt. Alltifrån träna ihop till att dra iväg på äventyr till att bara ses över en kaffe. Jag saknar ofta någon som delar samma intressen som jag. Gillar att testa på nya saker och är just nu inne i en period där jag vill testa på något nytt. Som detta? Hitta nån med samma intressen på en blogg liksom. Hur kul!?
    Så letar du efter någon att träna tillsammans med, testa någon nyttig maträtt ihop, ta ett glas vin på stan, eller bara sitta hemma och kolla serier/lyssna på poddar, im your guy!!

    Du hittar mig på: victoriaisabells på instagram eller [email protected]

    Victoria Gunnarsson 2016-03-02 19:29:41 http://None
    Svara
    • Svar på Victoria Gunnarssons kommentar.

      Hej Victoria! Jag är också Linköpingsbo och fyller 23 i år. Precis som du känner jag att jag har saknat någon med samma intressen som mig (trots att det känns som man har världens mest standardintressen) men på den fronten verkar vi ju ändå va en perfect match! Jag tränar just nu inför toughest, klättrar ibland och springer gärna långdistanser. När jag inte har träningskläderna på mig snackar jag gärna skit med kompisar och experimenterar fram nya maträtter över ett glas vin.

      Du kan nå mig antingen på min mail [email protected] eller min blogg szeszelau.wordpress.com, om du vill veta mer om mig:)

      Szesze Lau 2016-03-03 10:52:22 http://szeszelau.wordpress.com
      Svara
  • Hallå Josephine heter jag, är 20 år och bor i Stockholm. Jag gillar träning, resor, shopping, myskvällar med film och mycket skratt, men även fartfyllda utekvällar. Något jag älskar är mat i alla dess former (nästan) och att testa nya restauranger och kaféer. Som person är jag till en början lite småblyg men det släpper efter ett tag.
    Känner du dig sugen på att ses över en fika eller liknande hör av dig! [email protected]

    Josephine 2016-03-02 19:12:06 http://None
    Svara
  • Hej! Vilket roligt initiativ!
    Jag heter Josefine Brånn, är 21 år och bor just nu i Örebro. Studerar min sista termin på webbutvecklingsprogrammet. Älskar att fota, designa, träna, resa, inredning med mera!
    Så om någon skulle vilja hitta på något så är det bara att höra av dig!
    [email protected]
    Instagram: josefinebrann

    Josefine Brånn 2016-03-02 19:09:15 http://None
    Svara
  • Hejhej!

    Rebecka heter jag och är 23 år gammal! Pluggar till webbredaktör på Högskolan i Borås, en stad där jag även är bosatt.
    Jag driver en blogg med fokus på mode, vilket även är ett stort intresse. Utöver detta gillar jag att dricka kaffe på mysiga uteserveringar, äta god mat och resa!
    I sommar ska jag spendera sex veckor i Stockholm då jag ska göra praktik på Modette, och om det finns någon härlig person som bor i Stockholm och tänker att ”hon här lät ju kul!”, hör gärna av dig!
    Mail: [email protected]
    IG: ingridrebecka

    Rebecka 2016-03-02 18:54:08 http://nouw.com/ingridrebecka
    Svara
  • Så spännande kul!

    Heter Linn och är 20 år.
    Uppvuxen och bor i Stockholm.
    Jag är yngst i min syskonskara på 10. (Mamma hade mycket girl power)

    Älskar att umgås med vänner och nära och kära men på senare tid blivit minder och mindre.
    Blivit lite för hemma kär för mitt eget bästa.
    Jag älskar att ha myskvällar, vara ute, gå i butiker, resa, måla, mm.
    Jobbar heltid på en förskola.

    Jag vill gärna träffa någon som man kan umgås med, kan resa med eller bara skratta med eller vad som helst.
    Träffa en människa då tystnaden inte betyder att stämningen blivit dålig, utan att man bara trivs.
    Vill hitta någon man kan göra sina 2:5 och bara njuta av all vardagsglädje som finns där ute!

    När man blivit lite äldre så blir det väldigt svårt att träffa nya vänner, även om jag fortfarande är ung. Därför var det bara självklart för mig att pröva detta!

    Men så svårt det var att veta vad man ska skriva?!
    Det här är isf en liten del av den människan som jag är.

    Ha en underbar fortsättning.
    GRL PWR

    [email protected]

    Linn 2016-03-02 18:51:51 http://None
    Svara
  • Hejhej! Åh detta är ju verkligen något som gör en glad ända in i själen!

    Jag heter Alexandra, kallas Alex, och är 23 år. Jag bor i Sthlm jobbar med TV och därför jobbar jag MYCKET i perioder. Men man är ju ledig också och det vore hemskt kul att träffa lite nya roliga människor att hänga med!

    Jag är från början från Skåne men har bott utomlands dom senaste åren och det var jobbet som tillslut drog mig hem igen. Men, jag letar alltså efter nån/några härliga att hänga med och ta en kaffe, ett glas vin el en dans på stan.

    Vore trevligt att träffa nya människor helt enkelt! Det blir kuuuuul!

    Alex
    [email protected]

    Alex 2016-03-02 18:50:18 http://None
    Svara
    • Svar på Alexs kommentar.

      Hej! Åh vad roligt med att arbeta med TV! Jag är 26 år och kände att din beskrivning av vem du är passer bra in på vem jag är och ses gärna over ett glas vin I Stockholm någonstans. Eller en kopp kaffe =)

      Hör gärna av dig!

      /Sara

      Sara 2016-03-03 12:19:48 http://None
      Svara
  • Hej!

    Jag heter Hanna och är 19 år gammal, bor 30 min utanför Stockholm och jag tar student nu till sommaren. Idag pluggar jag teknik, med inriktning Design och produktutveckling på gymnasiet där vi endast är 3 tjejer, skulle vara roligt att umgås med fler tjejkompisar. Mina förhoppningar är att jag ska hitta någon här! Någon som gillar att äta mycket och länge, dricka några glas vin, dra runt på stan och kanske i framtiden (eftersom jag slutar skolan) resa tillsammans! En härlig och humorfylld människa helt enkelt!

    Hör av dig till [email protected]

    Hanna 2016-03-02 18:41:52 http://None
    Svara
  • Hej!

    Sophia, 22 år och bor i Stockholm. Jag jobbar som hud- och spaterapeut på liten mysig spa i Gamla Stan. Jag skulle vilja träffa någon på vardag eftersom jag jobbar mest kvällar och helger. Jag är glad och en öppen tjej som gillar att upptäcka nya smaker, läsa böcker, resa, kolla på filmer/tv-serier och mode.

    Hör av dig om du vill ses på en fika eller en promenad i den vakra vårsolen 🙂

    [email protected]

    Sophia 2016-03-02 18:26:47 http://None
    Svara
  • Så kul!

    Linn heter jag och är 20 år. Kommer ifrån stockholm där jag även bor.
    Bor i min egna lägenhet med min sambo. Jag är yngst av en syskonskara på 10 barn. (Stark mamma, jag vet)
    Jobbar på förskola.
    Har blivit alltför hemma kär för mitt eget bästa. Jag tycker om att måla, och mysa. En vecker solig dag så sitter jag gärna ute i solen och fikar. En lördag kväll sitter jag gärna och myser framför mello med godis.
    Ja detta kanske inte låter som något super unikt men det är en del av de jag gör iaf.

    Jag vill gärna träffa någon som helt enkelt bara vill umgås, kunna prata om allt möjligt med. Göra vad som helst med, helt enkelt.
    Vi får se om detta kan leda någonstans, men som ni som läser säkert känner med mig, så är det svårt att träffa nya vänner som bara känns rätt. Men är inte rädd för att pröva!

    Ha en underbar fortsättning nu.
    GRL PWR

    Linn 2016-03-02 18:25:26 http://None
    Svara
  • Hejsan, jag heter Klara & jag bor i Stockholm. Jag är 16 år & går första året på gymnasiet!

    Jag har nyligen hittat ett stort intresse i att blogga & har skapat min egna sida där jag skriver om mode osv. Intresset för att starta en blogg handlade mycket om att jag älskar att shoppa & att inreda, jag skulle även vilja lära mig att foto bättre, typ outfits osv..
    Jag söker någon/några som man bara kan umgås med & lära känna bättre, typ fika, foto, shoppa & hitta nya mysiga caféer osv :))

    Klara 2016-03-02 18:21:41 http://boohemians.wordpress.com
    Svara
    • Svar på Klaras kommentar.

      Hahahahahah hjälp vad obehaglig jag är som kommenterar överallt haha, såg inte att man kunde svara på kommentarer… Jajaja! Hör gärna av dig om du vill

      Sofia 2016-03-02 20:36:08 http://None
      Svara
  • Hej! Elvira heter jag, jag är en 17 årig(18 i juni) tjej som oftast håller sig i Hudiksvall. Jag spenderar alla mina lediga stunder här, då min pojkvän bor här. Kommer flytta in hos honom i maj, vilket gör mig ännu mer permanent här.

    Jag söker någon som vill umgås, fika, promenera. Du får mer än gärna vara bloggare/instagrammare så vi kan hjälpas åt, men det är inget måste.

    Låter jag intressant får du mer än gärna berätta mer om dig i ett mejl till mig: [email protected]

    Elvira 2016-03-02 17:50:43 http://elvirakavallin.se
    Svara
  • Sanna heter jag, 27år och är ifrån Helsingborg!
    Är medlem i Helsingborgs Fotoklubb så intresset för foto finns där! Utöver foto gillar jag att träna och resa är det Beata som finns. 🙂

    Sanna 2016-03-02 17:17:50 http://None
    Svara
  • Åhhh ska också chansa 🙂 Härlig initiativ! Jag heter Elli, är 31, bor i Sthlm. Är uppvuxen i Finland men flyttade till Sthlm 5 år sen 🙂 Älskar sol, vin, mode, yoga, resa…

    Är öppen och nyfiken att träffa nya människor 🙂 Skulle vara så härligt att ta ett eller två glass vin och prata om livet, resor, kläder 🙂

    Hör av er 🙂

    [email protected]

    Ellie 2016-03-02 17:13:32 http://None
    Svara
  • Så roligt och så spännande!

    Jag heter Matilda, är 25 år och flyttade till Stockholm för två månader sen. Bor tillsammans med min sambo och är ifrån Göteborg. Har stort intresse för mode och inredning. Läser mycket, lyssnar på podcast och följer tv-serier! Går gärna och fikar eller tar ett glas vin.
    Om du vill hänga så hör av dig!
    [email protected]

    Matilda 2016-03-02 17:00:50 http://None
    Svara
  • Wow vilken häftig grej! So here I go..
    Jag heter Nathalie, kommer ursprungligen ifrån Dalarna men bor just nu i Stockholm. Det är nämligen så att jag utbildar mig till professionell dansare. Iiiiih!
    När jag inte dansar dagarna i ända så tycker jag om att vara utomhus, antingen springa eller promenera. Tycker också om att laga mat när jag har tid, dansa loss tillsammans med kompisar. Jo en sak till, har en stor förälskelse till kaffe.
    Som person är jag blyg till en början men det brukar släppa rätt fort, glad och lite för entusiastisk ibland. Men det är väl bara härligt?!

    Mejla gärna (hoppas jag får napp, sitter med fjärilar i magen) till [email protected]
    PUSS

    Nathalie 2016-03-02 16:56:03 http://None
    Svara
  • Hej,
    Heter Sanne och flyttar till Karlstad nästa månad men känner INGEN.
    Jag gillar att hitta på saker, allt från fika och bio till utställningar och löprundor. Kul att se om det går att träffa vänner på det här sättet också!

    Sanne 2016-03-02 16:27:22 http://None
    Svara
  • Hej,

    Jag är en livsglad 26 åring som bor i Stockholm. Älskar att träna och att dricka rödvin på mysiga uteserveringar (nu när det snart är dags för våren att komma) och att prata om livet och om egentligen allt. Jag älskar även att testa nya saker och är inte mig emot att träffa någon som inte har samma intressen som jag!

    Träffar gärna opå en fika/glas vin/på gymmet eller något helt annat =)

    Instagram: @easytype.se

    [email protected]

    Sara 2016-03-02 16:22:54 http://None
    Svara
  • Underbart insiativ tycker jag! Hörde om detta i podden och blev så nyfiken!☺️

    Josefin heter alltså även jag och är 20 år från lilla staden Vetlanda. Jobbar på Eurosko och driver även mitt eget företag som fotograf vilket verkligen är vad jag brinner för.
    Alltid varit väldigt driven och företagssam och saknar en person som är lite som jag att kunna prata och drömma med tillsammans. Mina vänner från skolan har sina fasta tjänster inom barnomsorgen (och inget fel med det!!!) men kanske har dem lite svårt att förstå mina drömmar om att flytta iväg satsa på något eget, resa runt i världen osv…

    När jag hittade Josefin och Vanja podden kände jag verkligen att jag hade hittat två tjejer som var så lika mej, som sätter ord på de jag alltid känt, så jag vill gärna ge de en chans att kanske hitta en ny vän, dem kan man aldrig ha för många av. 🙂

    [email protected]

    Josefin 2016-03-02 16:13:50 http://WWW.Josefinsfotografi.se
    Svara
  • Älskar detta!

    Jag heter Lisa och är 21 år och bor i Göteborg! Jag är väldigt kreativ, älskar att måla, inredning, laga mat, dricka vin/öl, gå promenader, kläder, loppisar, fika och gå på stan och bara hänga. Så himla svårt att hitta nya vänner i vuxen ålder ja, så detta är en sån jäkla kul idé! Söker nån ny skön person som vill göra just detta. Hör gärna av dig om du delar nåt intresse eller inget alls, är säker på att vi kommer ha kul 🙂

    Hälsningar Lisa

    [email protected]

    Lisa 2016-03-02 16:10:48 http://None
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Hej både Lisa och Lovisa!
      Jag heter Johanna, är 19 år och bor en liten bit utanför Göteborg. Jag söker nya sköna människor att hänga, ta en fika, gå på loppisar och/eller skratta med.
      Hör gärna av er! [email protected]

      Lovisa 2016-03-02 21:02:15 http://None
      Svara
  • Fantastiskt initiativ!
    Jag är 27 going on 28 och bor i Malmö, inflyttad från Småland sen ett år. Jobbar som flygvärdinna och har väldigt oregelbundna tider, men när jag väl är ledig vill jag ju gärna ha kul folk att hänga med!
    Gillar att dricka kaffe och spana på folk, gå på bio, läsa böcker, gå promenader, kolla på film och serier, laga och äta mat, dricka vin, och snacka skit. Föredrar middag/drinks/vin ute med trevligt snack framför vilda festkvällar, även om det ena inte behöver utesluta det andra!

    Stina 2016-03-02 16:05:16 http://None
    Svara
    • Svar på Stinas kommentar.

      Hej! Du verkar vara en trevlig människa! Sofie här, 29 år, bor i Lund men ursprungligen från Malmö. Delar massa intressen med dig verkar det som, och hade tyckt det var kul att ses. Hör av dig om du tycker detsamma. 🙂

      Sofie 2016-03-03 12:47:04 http://sofieblogg.webblogg.se
      Svara
  • Gud vad kul!
    Olga heter jag 25 år, född i Stockholm men uppvuxen i Berlin. Just nu pluggar jag mitt sista år Media och kommunikation i Berlin och skulle tycka det otroligt kul att hänga med en svensk tjej som. Jag tycker om det mesta, bakar, lagar gärna mat, tränar thaiboxning och yoga. Bor du Berlin och vill hänga med mig, hör av dig!

    [email protected]

    Olga 2016-03-02 16:02:50 http://None
    Svara
  • Så himla bra initiativ!

    Jag heter Hanna, är 23 år och bor i Linköping. Älskar mat, inredning och foto. Älskar att lära känna nya människor. Är en öppen tjej som har mycket humor, så vill du hänga nån gång och ta ett glas vin på stan eller komma hem till mig och dricka en smoothie, så gör de bara! På instagram hittar ni mig under namnet; hanniepersson

    Hanna 2016-03-02 15:54:38 http://None
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      Hej!! Även jag är från Linköping och 23 år. Känner typ igen mig på allt du har skrivit så vore kul att ses över en fika/smoothie/vin. Jag är i Manchester på utbytestermin just nu och kommer hem i april. Då är jag mer än intresserad!

      Victoria Gunnarsson 2016-03-02 23:25:20 http://None
      Svara
  • Fantastiskt initiativ!
    Jag är 27 going on 28 och bor i Malmö, inflyttad från Småland sen ett år. Jobbar som flygvärdinna och har väldigt oregelbundna arbetstider, men när jag väl är ledig vill jag ju gärna ha kul folk att hänga med och jag känner inte jättemånga här i stan.

    Gillar att dricka kaffe och spana på folk, gå på bio, läsa böcker, gå promenader, kolla på film och serier, laga och äta mat, dricka vin och snacka skit. Föredrar middag/drinks/vin ute med trevligt snack framför vilda festkvällar, även om det ena inte behöver utesluta det andra!

    Stina 2016-03-02 15:50:44 http://None
    Svara
  • Guud vad kul!!
    Olga heter jag är 25 år. Född i Stockholm men uppvuxen i Berlin. Pendlar mellan Berlin och Stockholm. Skulle vara otroligt kul att träffa en svensk tjej i Berlin att hänga med. Pluggar Media och Kommunikation i Berlin och har tidigare pluggat Tv-produktion i Stockholm. Älskar att baka, fika, äta god mat och resa och mm. Tränar thaiboxning lite då och då annars har jag precis börjat med yoga, vilket jag älskar. Så finns det nån där ute som bor i Berlin och vill hänga, hör av dig!!
    Min mail: [email protected]

    Olga 2016-03-02 15:46:28 http://None
    Svara
  • Hej, first off all, älskar podden och sjukt bra initiativ!
    Kör en lång shot, jag är 22 år och bor i London sedan 3 år tillbaka (drömmer dock om att flytta till Sydamerika/Karibien och bo på en strand). Jobbar som inköps assistent och gillar att gå på museum, vandra i Shoreditch och hänga med folk, antingen över mat, kaffe eller vin. Vill hitta någon som förstår konceptet fika, dom har ju helt missat det på denna ön?! Behöver en vapendragare att gå till coola barer och caféer med, och också gå på jakt efter Londons bästa burgare!
    Så någon som också är bosatt i London eller helt enkelt vill höra av sig ändå, please do. [email protected]

    Maria 2016-03-02 15:39:56 http://None
    Svara
  • Hej, first off all, älskar podden och sjukt bra initiativ!
    Kör en lång shot, jag är 22 år och bor i London sedan 3 år tillbaka (drömmer dock om att flytta till Sydamerika/Karibien och bo på en strand). Jobbar som inköps assistent och gillar att gå på museum, vandra i Shoreditch och hänga med folk, antingen över mat, kaffe eller vin. Vill hitta någon som förstår konceptet fika, dom har ju helt missat det på denna ön?!
    Behöver en vapendragare att gå till coola barer och caféer med, och också gå på jakt efter Londons bästa burgare! Så någon som också är bosatt i London eller helt enkelt vill höra av sig ändå, please do. [email protected]

    Maria andersson 2016-03-02 15:28:52 http://None
    Svara
    • Svar på Maria anderssons kommentar.

      Hej Maria!
      Jag bor tyvärr inte i London, hade varit kul att hänga annars 😉 bor också utomlands, norra Spanien, så hade ju varit skoj med ett större kontaktnät. Tror dock att det är ett long shot att någon bor här i Spanien med 😉 Såg att du jobbade som inköpsassistent och ville bara höra hur du kommit dit? Plugg? Kontakter? Vill själv jobba som inköpare, svårt att plugga till det utomlands…har du gått nån KY eller YH? Hade varit skoj att veta! Ha en fin dag!

      Ida 2016-03-03 15:04:49 http://www.idakappelin.se
      Svara
  • Halloj!

    Så härlig idé tycker jag!

    Kate, 24 år, bor i Linköping. Jag är en glad tjej med mycket humor som söker nya tjejkompisar att hitta på härliga saker med, kanske ta ett eller två glas vin, gå på konsert, ta en fika, bio eller en riktig utekväll på stan med massor av dans!
    Jag gillar mode, musik och inredning! Även mat och träning!
    Hoppas vi hörs!

    [email protected]

    Kate 2016-03-02 15:25:04 http://None
    Svara
  • Lovisa Ekholm heter jag, 19 år gammal och bor i Norrköping.

    För tillfället backpackar jag med min pojkvän i Asien och Nya Zeeland men är hemma igen till våren. Jag söker någon som gillar att träna (har för tillfället sagt upp mig från mitt gym så kan träna i princip vart som helst), någon som vill ta en spontanfika eller lunch då och då eller någon som vill gå långa hundpromenader (spelar ingen roll om du själv har hund). Med andra ord så vill jag bara ha en ny härlig kompis att hänga med.

    Jag har länge känt att det vore kul att träffa någon ny kompis och saknar ofta någon att gå till gymmet med, så nu håller jag tummarna för att det finns någon där ute som också känner samma sak. Om ni vill veta mer om mig kan ni besöka min blogg på nouw.com/lovisaekholm

    Lovisa 2016-03-02 15:14:32 http://nouw.com/lovisaekholm
    Svara
  • Hej! Jag heter Elin och är 17 år. Jag går andra året på gymnasiumet och ha ett intresse för design och träning.

    Om du har lust att fika, träna eller göra något kreativit som att måla eller fota hör av dig! [email protected]

    Elin 2016-03-02 15:12:58 http://None
    Svara
  • Vilken rolig grej!!

    Jag heter Evelina är 23 år och bor i Göteborg. Jag älskar härliga middagar, vin, mode, inredning och massor annat skoj. Jag pluggar till inredare och driver en inredningsbloggar på fritiden. Är en väldigt social person som älskar att hitta på saker.
    Då jag är rätt ny i stan så hade det varit superkul att träffa lite nya härliga människor!
    Så om du är sugen på att ta en kaffe, en middag eller vad som så släng i väg ett mejl:)

    [email protected]

    Evelina 2016-03-02 15:08:01 http://None
    Svara
  • Oh, Jossan vilket bra initiativ! Underbara tjejer kan man aldrig få för många av i sitt liv.

    Jag heter Linn, är 33 år gammal och bor (och är uppväxt) i Stockholm.

    Jag tar nu tillfället i akt och passar på att söka efter fler härliga tjejkompisar att skratta ihop med och dela vardagliga glädjeämnen (och bekymmer) med.

    Är ung i sinnet och gillar att ha koll på omvärlden både på djup och lite ytligare nivå. Jobbar idag som ekonom men drömmer om entreprenörslivet där jag får brinna för och utveckla något eget i framtiden. Drömmer även om att bli bättre på fotografering då jag älskar att njuta av fina foton. Reser gärna och har en roadtrip i USA planerad i sommar. Om jag ska beskriva mig själv så är jag en social, ödmjuk, rak och ärlig, varm, omtänksam tjej som har nära till känslorna. Har humor och är en bra lyssnare men samtidigt bubblar jag på rätt rejält själv.
    Jag är sambo med en kille som ska tävla i fitness så det blir mycket hängande på gymmet för oss. Skulle vara förträffligt med en träningsbrutta som skulle vilja joina mig då han ofta tränar ihop med sina grabbar. Jag tränar styrketräning och är inte rädd för att lyfta tungt 😉 Några fler intressen jag har är inredning och mode.

    Är ett stort fan av Josefin & Vanja då jag tycker att de är två helt underbara tjejer! Genom att även du som läser detta förmodligen håller med mig så har vi redan där något gemensamt =)

    Tveka inte att maila mig på: [email protected] eller spana in min Instagram vettja: linn_applegate

    Linn 2016-03-02 14:55:47 http://None
    Svara
  • Hej allihoppa!! Sofie heter jag och har en vegansk youtube kanal som heter Swedish Cowgirl! Så för er som är intresserade av veganism eller bara vill ta reda på vem jag är så är det bara att kika in 🙂 massa kramar!!

    Sofie 2016-03-02 14:34:56 http://None
    Svara
  • stockholm
    hej 🙂
    jag heter josefin och är 28 år, fyller 29 i höst. jag bor med min man i en närförort till stockholm. jag är glad, har nära till skratt och älskar att umgås med folk men det är svårt i vuxen ålder att träffa nya vänner så varför inte testa på en sån här sak 🙂

    jag ÄLSKAR mat och allt som har med matlagning att göra. slutade på mitt jobb i höstas, har jobbat som förskollärare i 5 år, för jag kom in på stockholms hotell och resturangskola, så nu pluggar jag till kock på komvux och är klar till sommaren! annars är jag väldigt intresserad av mode, skönhet, smink osv. älskar också att se på film och serier 🙂 detta år ska jag satsa på att träna mera och äta hälsosammare och framförallt mer vegetariskt 🙂

    skulle vilja träffa någon att hänga med, prata, laga mat osv, allt man gör med en vän 🙂 hör gärna av dig om du känner dig träffad 😉

    [email protected]

    Josefin 2016-03-02 14:33:00 http://None
    Svara
  • 26 årig mamma till två små pojkar på fyra år och fyra månader. Bor i Midsommarkransen i Stockholm. Skulle beskriva mig själv som lugn och jordnära med många intressen som tex inredning, skönhet, matlagning och mycket annat. Söker en fin vän att spendera mysiga mamma dagar med. Den där vännen som man kan ringa när som helst och som kan komma över på en fika mitt i veckan. TVEKA INTE att skicka iväg ett mail till mig om du känner likadant 🙂

    Johanna 2016-03-02 14:29:28 http://nouw.com/johannabengtson
    Svara
  • Underbart! Jag heter Ellen Bäckman är 19 år och tar studenten till sommaren. Jag är en super glad och energi fylld tjej som älskar att träna, spontan fika och shoppa. Just nu går jag somsagt i skolan och jobbar Actic som passledare och gyminstruktör. Men jag är ute efter att åka på ett äventyr för livet. Har ingen direkt plan om vilket land eller hur länge men behöver någon att resa med!!

    Så om någon är sugen på att resa vart som helst vintern 2016 så hör av er till mig!

    Ellen 2016-03-02 14:26:02 http://nouw.com/ellenbackman
    Svara
  • Hej!
    Lotta, 21 år, Göteborg.
    Jag är en sportfantast & entreprenör som älskar god middag & gott vin på stans bästa restauranger.
    Jag söker en person som möjligtvis är en ”entreprenörs-personlighet” som tycker om att diskutera nya affärsidéer eller har andra spännande tankar kring nyskapande och/eller lösningar på saker och ting, helt enkelt någon som vill komma långt i livet & som vill dela med sig av sina drömmar och mål. Tycker du om gastronomi så är det ett plus, mat & dryck är ett stort intresse för mig samt marknadsföring & kommunikation.

    Jag som person är glad, varm & öppen. Jag är rak, säger vad jag tycker och är en bra lyssnare.
    Tycker du att detta stämmer in på dig och att du tycker att det låter kul & spännande så hör gärna av dig. Hade varit superkul att träffa likasinnade nya vänner.
    PS. Ålder är bara en siffra.

    Varma hälsningar,
    Lotta

    Lotta 2016-03-02 14:12:23 http://None
    Svara
    • Svar på Lottas kommentar.

      Hej!
      Vad härligt du är! Jag är 18 år bor i Örebro pluggar andra året på gymnasiet, och älskar också detta med entreprenörskap. Jag fick upp ögonen för det när jag började driver ett UF-företag i skolan tillsammans med en kompis. ( Lek & Dans UF). Jag älskar också att gå långapromenader och fika. Jag är glad, positiv och gillar att parta om allt möjligt lite blyg i början. Håller med att åldern inte spelar någon roll.
      min instagram: anitaakesson
      [email protected]

      Lotta 2016-03-02 14:16:47 http://None
      Svara
  • Hejsan!

    Jag heter Emma, 26 år gammal. Flyttat till Sthlm nu efter 1,5 är i mexiko. Älskar surf, sol, mat, att fota, shooppiing mm:)

    Skulle tycka det var kul att ta ett glas vin med någon och prata surf, resor, blogg eller kläder 🙂 fota ihop är ett stort plus!! Så svårt när man är själv :p

    Kram

    [email protected]

    Emma 2016-03-02 14:10:59 http://Embergsten.itgirls.se
    Svara
  • Så härligt!!
    Älskar detta! Såklart kommer jag ta chansen.
    Jag är 29 år, bor några mil utanför Uppsala. För er som lyssnat på podden så var det jag som hade äran att få käka lunch med Jossan igår, mycket inspirerande och härlig lunch.
    Vi pratade om hur svårt det kan vara att hitta nya bekantskaper när man byter stad.
    Jag söker alltså någon sprallig typ som har lite samma intressen som mig, dvs foto, inredning, kaffe på ngt trevligt fik, mode och yoga el annan trevlig träningsform.
    Jag själv är nyfiken och öppen för nya människor och nya upplevelser.
    Kan ses över en kaffe och prata om livet lika mkt som gå ut och fota el ta en dag på stan.
    Hör av er vettja!!!:)

    [email protected]

    Madelen Jonsson 2016-03-02 14:07:50 http://None
    Svara
  • Okej men da borjar val jag.
    Jag heter Nathalie, ar 27 ar gammal och ar stockholmare i grund och botten men har bott utomlands de senaste 10 aren. I borjan av april flyttar jag dock hem till Stockholm igen, i ett par manader, och eftersom jag inte bott i Sverige sedan sommarlovet mellan ettan och tvaan kanner jag absolut ingen i Sthlm forutom min egna familj, typ.
    Sa! Om nagon skulle vilja bli kompis med mig och hjalpa mig med att kanna mig hemma i Sthlm igen sa ar det bara att hora av sig 🙂
    Jag gillar att lasa, glo pa film och tv-serier, jag gillar att upptacka nya cafeer och restauranger, jag alskar att resa, spela squash, jag avgudar fotboll (speciellt ett av sthlmslagen), avskyr jeans men gillar dock att dricka vin och svart kaffe, helst pa uteserveringar, helst ikladd en harlig sommarklanning och med bara ben.

    Jag vet inte om jag borde skriva ut min email-adress har eller inte men jag chansar med det anda: [email protected]

    nathalie 2016-03-02 13:54:40 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!