Tutorial: Min vardagssminkning★

Okej, jag har spelat in en sminkvideo… hehe… Och ja sorry för att ljudet är superdåligt. VARNING! Ha inte på för högt i början… Men väldigt roligt i alla fall. Och väldigt lång… Jag försökte verkligen klippa den kortare men så tänkte jag eftersom jag får frågor om vilka produkter jag använder så ofta så gör jag en video där jag verkligen visar allt. På mitt sätt.. Hehe.. Hoppas ni gillar det och får lite tips på bra produkter!

Här är alla produkter jag använder:

Foundation: NARS ”Light 2”
Concealer: YSL ”touche eclat kiss and love edition”
Löspuder: By Terry ”Hyaluronic Hydra Powder”
Solpuder: Benefit ”Hoola”
Rogue: Elizabeth Aden ”Sweet Peach 02”
Ögonbynspenna & gel: Urban Decay 
Ögonskugga: Urban Decay ”Naked 2”
Mascara: Maybelline ”Sensational”
Highlighter: Make up store ”high tech lighter”
Läppstift: Marc Jacobs ”Role Play”
Läppenna: Lumene ”Wild rose”
Vit ögonpenna: Lumene

Tipsa gärna om era favoritprodukter! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!