Min trendspaning: New York Fashion Week★

NYFW_04

Michael Kors

Otippat nog var MKs visning min absoluta favorit från NYFW i år. Dock var inte hela kollektionen lika bra rakt igenom enligt mig Men det fanns några riktigt snygga looks som jag vill kopiera rakt av till hösten. Som de här två byxorna. Både jeansen med fransar (!) och glitterbyxorna som är heeeelt magiska! Och jag älskar att se att 70-tals trender sitter i även i höst och att vi nu kommer till den mer rockiga delen av 70-talet. Well done Michael!
 NYFW_02

Altuzarra

För ett år sen var jag på plats på den här visningen i New York och blev helt kär. Jag har inte riktigt samma känsla för den här kollektionen men det finns helt klart flera looks jag verkligen gillar. Även här ser vi att 70-talet still going strong. Jag älskar printen, de fladdriga tygerna, stövlarna, jackorna tillsammans med somriga plagg, snörningen, ja väldigt fint tycker jag!

NYFW_01

Anna Sui

Alltså Annas kollektionen är ju alltid lite spårade men den här kollektionen tycker jag verkligen om! Älskar kostymseten i roliga mönstren, härliga accessoarerna och jag älskar brallorna med stjärnor till höger. Give me!! 

Ja, som ni förstår gillar jag verkligen 60-70-talets rock, glammperiod och jag älskar att den trenden sitter i även i höst! 

Vad tycker ni??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det var så mycket fint på visningarna! Fastnade också för Michael Kors drömmiga glitterbyxa!!! Den 70-tals rockiga stilen känns verkligen som din stil 🙂

    Saga 2016-03-08 08:48:31 http://sagaisabel.devote.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!