Black&White★

IMG_3138 Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Jacka Zara Blus Mango Väska & Skinnbrallor Zara Boots Henry kole

Glad måndag på er gullisar, hoppas ni mår bra och har lite pepp inför veckan trots att det är måndag.. Jag sov väldigt lite i natt och det börjar märkas nu.. Jag hade supermycket energi i morse vilket jag ofta får när jag sover lite men det dalar ju alltid efter lunch.. Så nu sitter jag här på redaktionen och är lite halvseg MEN ska ta mig en kopp kaffe och läsa massa inspirerande artiklar så jag blir lite mer pepp! Och snart kommer det upp ett inlägg jag hoppas gör er superglada. Det är i alla fall jag. Hörs snart! Puss J

Stylingknep: På senaste tiden har jag ju knutit ett band runt min tofs som en rosett (så gulligt) Men i dag knöt jag det runt halsen i stället. Så fint tycker jag! Sånna här band kan ni köpa på alla syaffärer eller typ Åhléns. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!