Chloé – Sååå fint! ❥

NYFW_03

Häromdagen visade jag ju upp mina favoriter från New York Fashion Week och i dag måste jag visa min favoritvisning från Paris. Och såklart blir det Chloé. Så himla fint! Älskar att det är romantiska plagg men i mörkare färger och matchade med ormmönstrade stövlar och grövre ytterplagg. Passar verkligen min stil! Love it! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Sååå fantastiskt snyggt!!! 😀

  Jessica 2016-03-09 10:16:58 http://jessicasarner.itgirls.se
  Svara
 • Hej Jossan!
  Ville bara berätta att genom ditt kompisinlägg så startade jag en facebook-grupp för alla oss som bor i Stockholm och är på jakt efter att träffa nya kompisar. Vi har sedan i torsdagskväll blivit 40 medlemmar! (Hur najs?!?!) Och igår träffades vi ett gäng för första gången! 14 pers samlades på Taverna Brillo och drack vin och snackade om allt möjligt i tre timmar. Så himla, himla, himla härligt och roligt. Så underbart att från ingenstans ha fått en hel drös med härliga människor in i sitt liv. Tyvärr glömde jag ta en bild på skaran som träffades igår, men tänkte att det kan vara roligt för dig och Vanja att höra hur det går för oss, tack vare er!
  Hoppas du har en strålande dag, kram från Julia.

  Julia 2016-03-08 18:31:30 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!