Morgonkraft med Finax Urkraft★

I samarbete med Finax Urkraft

IMG_3347Processed with VSCOcam with c1 preset

Hej på er gullisar! I morse hade jag ju mina Modette-tjejer hemma hos mig på en riktig drömfrulle tillsammans med Finax Urkraft. Och tillsammans med Jacob Wismar som är innovationschef på Finax Urkraft. Det var en underbar start på dagen som var precis i min smak. Ni vet ju att jag älskar långfrukostar och att jag unnar mig det varje helg. Och jag älskar ju även att prata om hur man kan må bättre med olika knep och genom tankens kraft och det här var precis det vi pratade om i dag. 

IMG_3342IMG_3338IMG_3341IMG_3348

Jacob var så himla inspirerande och sa så bra saker. Han berättade för oss hur hans nya livsstil har förändrat hans liv och han förklarade varför morgonen är så himla viktig för honom. ”Det handlar om att sätta tonen för dagen” sa han och menade att det vi gör på morgonen påverkar hela vår dag. Och jag håller med till hundra procent. Han delade även med sig av fem saker han gör varje morgon, alltså varje oavsett om det är julafton, tisdag eller helg, för att må så bra som möjligt.

Jacobs fem tips:

1. Mobilförbud på morgonen! Jacob går upp kl 05.00 (såå tidigt behöver man såklart inte gå upp men han har fyra barn och vill hinna ha sin start på dagen innan hela huset vaknar). Alltså gå upp lite tidigare än du brukar. Ha mobilförbud på morgonen och se till att ha självdisciplin för att inte kolla hur många likes du fått på Instagram dagen innan eller om det kommit något viktigt mejl.

2. Skriva tacksamhetslistor. Varje morgon. Öppna ett block och skriv i fem minuter. Skriv allt du kommer på att du är tacksam över. Gör samma sak varje morgon. Det kommer vara många saker som är samma men det kommer också dyka upp nya saker och du kommer få ny insikter.

3. Röra på sig! Om det så är att man gillar att göra armhävningar eller göra några yogaposer. Att röra på sig på morgonen gör bara gott för dig!

4. Ha ett mantra! Som du upprepar för dig själv massa gånger, alltså typ hundra gånger. Ta något du tycker passar bra för dig just nu tex ”Ta det lugnt, allt kommer att bli till det bästa” eller ”Jag är en fri person som kan göra precis vad jag vill”. Om du gör detta kommer det att förändra ditt liv. Du får det du ber om menar Jacob.

5. Ät bra! Att började dagen med bra energi är ju såklart det bästa sättet för att få en bra och härlig dag.

IMG_3349 IMG_3345IMG_3340

Såklart börjar Jacob dagen med att äta Finax Urkraft. En ny serie med müsli- och granolaprodukter som är rika på kostfiber, mineraler och har en låg andel mättat fett. En annan superbra grej är att grödorna är oförstörda vilket gör att de behållit sina ursprungliga egenskaper. Alltså får Finax Urkrafts frukostprodukter oss att växa och må bra! Läs mer om Finax Urkraft här!

Så mitt tips till er efter att jag har haft den här härliga morgonen är att börja dagen med att ta del av Jacobs tips och äta en riktigt bra frukost med Finax Urkraft!

I samarbete med Finax Urkraft

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilket himla ljuvligt inlägg! Blir så inspirerad och lycklig av att se och läsa. Underbart fint samt optima start på dagen. Ha en fortsatt fin torsdag!
  Kram

  Rebecca 2016-03-10 14:57:24 http://sevendays.fi/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Vilken himla fin blus du har på bilden på dig Jossan, vart har du köpt den? Kram på dig

  Johanna Andersson 2016-03-10 14:33:37 http://None
  Svara
 • Underbart. Love tipsen från Jacob. Tack!

  Emma 2016-03-10 12:41:06 http://emmahiltunen.itgirls.se
  Svara
 • Åh så mysigt och vilka bra tips! Ska nog skriva ner alla bra tips som dyker upp såhär på din blogg så man kan ta med sig det varje dag i sin vardag , så man både har det nedskrivet och i huvudet haha;D sjuk just nu vilket är jäklans drygt men blir pepp på att verkligen ta hand om mig sen när man är frisk igen , och självklart nu med;) ha en super dag Josefin:)

  Frida 2016-03-10 10:34:57 http://www.fempower.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!