Veckans poddis:”Bjussa mer!”★

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hej på er alla poddislyssnare och alla ni som inte lyssnat på poddisen ÄN såklart 😉 Äntligen är den här, veckans höjdpunkt… Hehe.. Men det är faktiskt flera av som skriver det och det gör oss så glada. Jag träffade precis på en av er utanför jobbet som var så jäkla gullig och kom fram och berättade att hon älskade poddisen. SÅ bjussigt av henne! Och det är precis det här jag och Vanja pratar om i veckans avsnitt. Om att bjussa!

Framförallt i arbetslivet men också generellt i livet. Vi har ju en teori vi båda är fullkomligt överrens om och den handlar om att alla vinner på att vara generösa i livet. Och i avsnittet berättar vi varför vi är så bombsäkra på att det stämmer och hur man ska tänka om man inte känner sig så bjussigt. Självklart går vi igenom en update på 2:5 (där vi även kommer på något nytt!) och så ger vi er våra veckans tips.

Hoppas hoppas ni vill lyssna! Och glöm inte att gilla oss på Facebook!

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset

Lyssna här eller i poddapparna (Sök på ”Josefin och Vanja”)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Äntligen är ni tillbaka!!! <3 Ni förgyller mina onsdagar! Tack för att ni är så himla inspirerande! Ha en fantastisk dag, bästa Josefin <3 <3 <3 <3

  Ida 2016-03-10 09:15:37 http://None
  Svara
 • Såååå bra!! Förresten, varifrån kommer din fina, vita topp ifrån??

  Wilma 2016-03-10 08:28:24 http://None
  Svara
 • Åh, sitter och lyssnar på eran podd nu samtidigt som jag syr, går så mycket bättre då!

  Jag kom på en grej, det hade varit väldigt roligt om Itgirls hade en egen Facebook sida, kanske där man blir medlem eller liknande. Där man kan dela och diskutera och peppa varandra. Först spontant tänkte jag äh jag gör den själv, men vet inte vad ni tycker om det. Det kanske ska komma från er. 🙂 Hör av dig om du gillar idén!
  KRAM

  Elina Nygårdh 2016-03-09 21:38:09 http://gardny.itgirls.se
  Svara
 • Hur kommer ni ens på alla bra ämnen!? tycker alla avsnitt hitills har varit sånt som är aktuellt i min hjärna just nu. Förutom barn kanske då! haha. Ni är grymma. Och GALET lik Jennifer Aniston Vanja är? Iallafall i profil! 😉

  ISA 2016-03-09 16:42:47 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!