Breakfast with my love❥

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Happy friday!! Så himla härligt att vakna av att solen smyger sig in bakom gardinen. Hela dagen känns genast så mycket gladare. Jag och Philip har ju typ som tradition att äta fredagsfrulle ihop nu när jag jobbar hemifrån på fredagar. Och det är så himla mysigt. Perfekt start på dagen! Men nu har han dragit i väg på sitt och jag sitter här och jobbar mellan koppar och macarons och njuter av att få jobba med det jag älskar. Så peppad på den här dagen (även om jag bara ska vara hemma, hehe) MEN jag ska lixom fota, blogga, skriva, göra lite artiklar, dricka kaffe, svara på mejl och i dag känns det så jävla kul bara! Älskar att ha jobbpirr i kroppen! 

På tal om kroppen så var jag och Maggie hos Patriksson (en prbyrå) i går och där fick vi lära oss allt om VitaVivas vitaminer. Och därför ser ni några kapslar här på frukostbilderna. Från och nu ska jag ladda kroppen med naturliga, energigivande vitaminer som gör gott för kroppen. Känns riktigt bra! Nu ska jag ta tag i mejlen. Vi hörs snart, ha en härlig fredag. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dina frukostbilder är helt magiska alltså!

  Elina 2016-03-11 17:55:35 http://elina.itgirls.se
  Svara
 • att känna den jobbpeppen = viktigt! en kreativ dag för dig 🙂 förövrigt bland det sötaste jag vet med människor som använder äggkopp!! haha existerar det alltså!? gull <3

  ISA 2016-03-11 16:57:46 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Riktigt känner hur du smittar av dig av din glädje alltså! Du är så himla underbar Josefin! HAPPY FRIDAY and mucho love ♥♥♥

  Caisa 2016-03-11 11:53:15 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!