Mitt beauty måste ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni frågar mig ofta om vilka produkter jag använder och jag försöker tipsa så fort jag hittar en ny favorit. Men i dag tänkte jag tipsa om en som varit en favorit länge.

Nämligen de här padsen från Exuviance. Det är en pad som är fuktgivande och ska förbättra hyns lenhet och klarhet och ge strålande hy. Och det gör den verkligen! Man får extra lyster. Jag använder den varje morgon! Den innehåller massa bra vitaminer som A,C och E. Om ni klickar på länken hittar ni ännu mer info! – Du hittar den här!

Tips! Padsen är så dryga så klipp dem på mitten så räcker de dubbelt så länge! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Blir så sugen på att testa dessa pads! Har läst lite om dem och ser på nåt ställe att man inte ska använda dem utan att använda andra produkter från samma märke, stämmer det? Eller är det bara ett säljknep tro?:)
    Tack för en super inspirerande blogg!!

    Linda 2016-03-14 15:06:46 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!