Vinnare av mina Dream Big smycken★

Processed with VSCOcam with c1 preset

Tusen tack för ALLA era kommentarer i min tävling. Ni är underbara. Det har varit så inspirerande att läsa om era drömmar. Ni är fantastiska och jag önskar er alla all lycka i livet.

Men jag har valt en vinnare, och min vinnare är Karin!

Karin är en driven brutta som bor i Kalmar och driver sin butik och webbshop Leva Reko där hon säljer massa fina grejer som är eko. Hur bra?! Jag klickade precis runt mig i hennes webbshop och hittade massa fint. Karin drömmer om att hennes butik ska blomstra. Och det tycker jag också, såklart! Hon är inte bara driven och jobbar hårt för att nå hennes dröm, hon jobbar även för en friskare värld. Heja dig Karin! Och grattis till dina smycken!

Och såklart måste vi spana in Leva Reko (klicka här!) Och alla ni som bor i närheten borde ju såklart gå dit 😀

KRAM PÅ ER ALLA OCH FORTSÄTT DREAM BIG!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men åh är det sant -JAAAAAA vad glad jag blir, tack snälla snälla snälla <3 Helt perfekt tajming! Det blev t.om. en glädjedans framför sambon.. Hehe 😉
  Kram & TAAAACK
  Mvh
  /Längtar efter finaste vinsten

  Karin 2016-03-13 21:10:19 http://www.levareko.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!