Modette.se★

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset

God morgon måndag! Jag har precis kommit till kontoret efter att ha kickat i gång veckan på gymmet. Nu har jag en vecka framför mig med min favoritsajt i hela världen Modette.se – Ni har väl kolla på våra artiklar? Vi lägger upp 7-8 åtta inspirerande och peppade grejer om dagen. Det tycker jag såklart att ni ska hålla koll på 🙂 Ha en fin dag, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan!
  Läste er artikel om att rensa garderoben i sammarbete med Tradera, där ni nämnde lite olika plagg som kanske bara är vägen i garderoben. Det skulle vara jätte kul om ni ville göra ett inlägg om hur man även kan styla om dom där plaggen som man börjar tröttna på och inte längre tycker är lika kul att styla på samma sätt.

  Tack för en fin och dagligt peppande blogg, kram 🙂 <3

  Vendela 2016-03-14 16:15:07 http://None
  Svara
 • What a beautiful setup! <3

  Happy Monday!
  xo Vanessa | www.thetrendique.com

  The Trendique 2016-03-14 11:42:00 http://www.thetrendique.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!