Premiär för mitt tunna fluff ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Glasögon Smarteyes Fluff Mango Scarf H&M Väska Lindex Kjol H&M

Hej gullisar, hoppas ni har en fin måndag! Jag har sprungit runt hela dagen känns det som, fullt upp men kul! Dock blev det inte så många bra outfitbilder så det fick bli den här när jag är på väg att gräva efter något i väskan… Hehe… Plockade fram mitt vita fluff som har varit för kall att ha nu ett tag, ett bra vårtecken! Jag har massa fluffjackor som är av den här kortare och mindre fluffiga modellen men alla har varit för kalla nu i vår men äääääntligen åker dem på! Nu ska jag jobba undan lite och sen ska jag checka in på ett hotel – mer om det på min snap ”Josefinsoso”. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!