Poddisen❥”Superkvinnor och Fuck you!”

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jaaaaaa, poddisen är här! Så kul, dessvärre var min dag när vi spelade in (igår) inte lika kul… Jag hade sån jäkla skitdag och vill bara åka hem och lägg mig. Och det här pratar jag öppet om (skäms lite i dag….) Men men sånt händer. För det mesta mår jag väldigt bra men i går hade jag inget försvar – jag lyckades inte vända något till något bra… Men det vände samtidigt som vi spelade in den här poddisen och jag fick en magisk avslutning med mina tjejkompisar då vi käkade fiskburgare och snackade om livet till tolv. Så mitt hopplösa mående jag hade på dagen blev jag som tur var av med! Härligt!

OCH HALLÅ, vi har ju blivit nominerade till ÅRETS PODCAST :))))))))) VI ÄR SÅ GLADA och det är TACK VARE ER! WE LOVE YOU!

Och snäääälla rösta på oss här!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Men Jossan, inte ska du skämmas över det!! Du är ju bara människa precis som oss andra, inte kan en bara vara sprudlande glad varje timme varje dag och varje dag varje år.

  (tror för övrigt att igår var en allmänt konstig dag för jag och mitt fina lilla klassgäng hade alla en dålig dag och hade sovit jättedåligt, samma sak i min familj och dig nu också ser jag, hmm, coincidence or not..)
  Stor kram<3

  Emelie 2016-03-16 23:31:41 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Fantastiska Jossan och Vanja! Gick och uppdaterade podden konstant under förmiddagen innan den kom ut, haha, så otålig. Har ni någon specifik tid ni satsar på att lägga upp den varje vecka?

  Tack för en, som vanligt, härlig podd! Ni är bäst!

  Carro 2016-03-16 21:34:42 http://None
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   åååhh gulle Carro! Den kommer upp på onsdagar så fort jag har tid att lägga upp den :))))) Försöker att alltid få upp den innan lunch. Kram!!

   Josefin Dahlberg 2016-03-16 23:28:08 http://None
   Svara
 • I know the feeling … =( Men det är okej att må så ibland <3

  Förresten kolla in det här blogginlägget (du nämns) : http://juliassnapshots.forme.se/2016/mars/sa-startar-jag-dagen.html

  så kanske du blir lite glad =)

  KRAMIS!

  Julia 2016-03-16 21:27:54 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Önskar INGEN dåliga dagar men det kan vara fint att veta att man inte är den enda som har dem.
  Hur vårigt vädret än är & hur bra förutsättningar man än har för att en dag ska bli bra, så bara inträffar dem trots det, helt oundvikligt, ibland! Jag kan bara tänka mig att sådana dagar är till för en sak- jag tror inte man kan känna det där lyckopirret i livet på samma sätt om man aldrig upplever dåliga dagar

  a 2016-03-16 16:37:16 http://None
  Svara
 • Åh hade också en sån dag igår, fuck sånna dagar! Men ibland är det bara så, skönt att du fick ett bra avslut iallafall på din dag:) du rockar Josefin! Och självfallet röstar man på er grymma podd-höjdpunkten varje vecka ju:D kramis!

  Frida 2016-03-16 13:37:16 http://www.fempower.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!