Mina 15 bästa stylingtips ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

1. Köp en hatt som passar dig. Den kommer rädda fler ”bad outfit days”. 

2. Satsa på set! Ett set i något härligt mönster eller färg får dig att se stylish ut på ett kick!

3. Hitta dina varje-dag-smycken. De kommer lyfta vilken vardagslook som helst!

4. Get something sparkly! En paljettjacka, glitterstrumpor eller skor med glittersnören. Att kunna pimpa upp ett par jeans och en tshirt med något som glittrar är ett enkelt knep som alltid funkar!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

5. Hitta ditt succéplagg! Vanja har sin blommiga blus som hon vet hon känner sig 100% i, jag har en svart blus med vida ärmar. Vilket är ditt succéplagg? Häng det på en speciell galge i garderoben och ta fram när det är dags för första dejten, arbetsintervjun eller något annat tillfälle då du behöver vara på topp!

6. Hitta dina ”perfect jeans”. Att ha ett par snyggt sittande jeans i valfri färg är nästan ett måste! De kan du ta till i alla lägen. Till skolan, jobbet, dejten, festen – Allt handlar om hur du matchar dem!

7. Lager på lager! Om ett plagg inte sitter som en smäck betyder inte det att det är något du måste göra dig av med. Tänk på att du kan behöva kombinera flera plagg för att alla ska bli sitt bästa jag. Prova att ha en väst över den där blusen som sitter lite konstigt över axlarna eller ha en klänning över skinnbrallorna du inte tycker sitter fint över rumpan. Allt går att rädda! 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

8. Köp bara skor du kan gå i! De där supersnygga klackarna du verkligen vill ha men som är svåra att gå i. De är inte värt det! De kommer bara stå hemma och damma. Det snyggaste vi kan bära är något vi känner oss bekväma i, det är då vi strålar som mest!

9. Måla naglarna! En enkel detalj som också påverkar din look mer än du tror. Ett par vinröda naglar får en vit polo att genast se lite snyggare ut!

10. Rätt underkläder! Trosor som sitter dålig eller en bh som skaver kan förstöra vilken outfit som helst. Se till att ha en bekväm bas!

11. VÄSKOR! Jag har älskat väskor sen jag var typ tio år. Redan då hade jag en samling och i dag har jag säkert runt 50 st.. (I know….) Men att kunna byta väska då och då uppdaterar din look mer än du tror. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

12. Bär parfym! Det finns en anledning till att det är viktigt för skådespelare och programledare ha parfym på sig. Det är inget som syns i rutan men påverkar dem hur de känner sig. Hitta din doft och när du valt din outfit avslutar du med att ta på dig din powerdoft!

13. Knyt en sidenscarf runt halsen, ett enkelt knep som piffar upp vilken tröja som helst. 

14. Satsa på fler jackor! Jag vet att alla säger ”satsa hellre på en dyrare vårjacka än fler billiga!” Men jag håller inte med. EN JACKA? SAMMA JACKA EN HEL VÅR? Det funkar inte för mig. Jackan är en stor del av ens look och hur kul är det att se likadan ut varje dag? Köp två, tre billigare i stället. Kolla second hand om du inte vill konsumera fler nya jackor. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

15. Do your thing! Våga, våga, våga! Ta på den där hatten du alltid velat ha, den där jumpsuiten du tycker är supersnygg men tänkt ”kan jag verkligen ha den här?!” eller de där högklackade skorna som du tror ”egenltigen inte passar till vardags”. Börja med att ta på dig det viktigaste plagget av alla – Ditt självförtroende! Om du gör det – Då kan du bara upp vad fan som helst!

Puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • braa tips! så fina de utsvängda jeansen va, vart är de köpta?

  felicia 2016-03-21 17:16:14 http://None
  Svara
 • Jag har köpt en snygg svart hatt, rätt stor. Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur jag ska använda den! Har man den inomhus också? På sommaren, eller är det för varmt för en sån hatt då? Och vad matchar man bäst med? Tack

  Emma 2016-03-21 07:16:40 http://None
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Va kul med en hatt 🙂 Ja, klart du kan ha den inomhus och vissa dagar på sommaren kanske det är lite för varmt men jag kör hatt rätt mycket även på sommaren 🙂

   Josefin Dahlberg 2016-03-21 10:39:55 http://None
   Svara
 • Älskar dina tips! Tack, tack, tack! Det är verkligen så peppande och precis vad jag behövde just nu. Kram!

  Caroline Kempe 2016-03-20 22:39:13 http://carolinekempe.myshowrrom.se
  Svara
 • Supre tips! 😀 Hvor er den beige vesken med sorte, hvite og oransje puff fra? Elsket den!

  Vanja Enger 2016-03-19 23:51:13 http://vanjaenger.blogg.no
  Svara
 • Såå bra tips Josefin! Tack! 🙂

  Cecilia 2016-03-19 12:21:23 http://nouw.com/ceciliamarias
  Svara
 • Jäklar vilka grymma tips!! Så pepp på att återta min stil igen! Ha en trevlig helg Josefin:D

  (bombar med kommentarer men känner att man vill ge lite tillbaka när du levererar så härliga inlägg) 🙂

  Frida 2016-03-19 12:21:03 http://fempower.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!