Guided By Style★

I samarbete med Gina tricot 

Gina Tricot - Guided by Style - London

Något som nästan alltid händer när jag reser är att mina förväntningar jag hade innan resan inte riktigt stämmer överens med verkligheten. Innan jag åker till tex Paris eller London tittar jag på bilder på Pinterest, Instagram och bloggar där jag ser coola barer, kaffebarer, märken jag aldrig sett förut och flera olika marknader. Men när jag väl landar och ska ta mig ut på dessa coola ställen ser jag bara cafekedjor och inget som påminner om de coola och trendiga ställerna jag sett på bilder innan jag åkte. Och då kan man ju inte hjälpa att bli lite besviken.. Jag är i alla fall inte den som sitter i veckor innan min resa för att leta fram var alla guldkorn finns, det tålamodet har jag inte riktigt men jag vill ju så gärna hitta till de här coola ställerna. Jag vill ju precis som den där coola franska modebloggaren eller trendiga Londontjejen också sitta och äta brunch på stans trendigaste ställe.

Och vet ni vad, nu har Gina tricot löst det här problemet! Med deras nya reseguide får jag och du tillgång till alla de här coola ställerna vi ser på Instagram och Pinterest.

Gina Tricot - Guided by Style - Paris

De lanserar (i dag!) den första reseguiden som baseras på stil. De har samlat de coolaste bloggarna från Paris, Berlin och London som alla ger oss sina bästa tips inom shopping, konst, uteliv. Och du får olika guider beroende på vilken tjej du väljer. Om du tex ska åka till Paris så väljer du mellan tjejerna ovan. Väljer du boho-tjejen får du helt andra tips än om du väljer den stilrena, klassiska tjejen.

Så himla kul och så himla smart. Det här gör ju att vi också kan känna oss hemma och ha koll på läget även när vi är ute och reser! Och det bästa är att den här guiden kommer att fyllas på med nya städer och stilar framöver. Så oavsett om du ska resa nu i vår, i höst eller om ett år kan du få de bästa resetipsen från Guided By Style!

Få ännu mer reseinspo på Guided By Style – Klicka här!

I samarbete med Gina tricot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!