Shoppa mina plagg på Tradera ❥

I samarbete med Tradera 

JosefinTradera

Alltså hur mysigt att jag och Vanja har en egen shop på Tradera!? Så kul! Och så roligt att ni kan fynda våra plagg. Jag har lagt upp en skinnjacka, några skor, en väska och flera jackor. Och Vanja har lagt upp massa fina plagg (som jag är sugen på att klicka hem, hehe..) Så in och spana och buda!

NI HITTAR VÅR SHOP HÄR!

Brukar ni lägga upp plagg på Tradera? Både jag och Vanja tror att bilderna man lägger upp på sina plagg och prylar spelar stor roll för hur många bud man får. Därför har vi spelat in en film till er där vi ger våra bästa tips för hur man ta en säljande bild. Bra va? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!