Veckans 2:5 grej❥

Processed with VSCOcam with hb1 preset
För er som lyssnar på Poddisen vet ju att jag och Vanja pratar en hel del om 2:5 och det är alltså ingen diet eller annat läskigt som det kanske låter som. Utan det är en metod för att få ut mer av vardagen. Alltså att man två dagar av veckodagarna ansrtänger sig lite extra.

Det kan vara att man går och tränar, styr upp en middag med vänner eller att man bara tar en lugn kväll för sig själv om man har en stressig vardag. I går gjorde jag en 2:5 jag är riktigt nöjd med! Nämligen att bjuda ut min gudfar på middag på trevliga Hotellet .  Vi sågs efter jobbet, åt en god middag, en supergod efterrätt och pratade i timmar. Så himla härlig grej att göra mitt i veckan. Tips tips! Värna vardagsglädjen! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!