Ta chansen★

ITGIRLS

Tjejer, ni får inte missa den här chansen. Att vara med i It Girls kan leda till att en helt ny värld öppnas för er. Om du drömmer om att komma in i blogg/modebranschen är det här en unik möjlighet!

Och nu är den andra utmaningen här! Det du ska göra för att vara med och tävla om en plats som deltagare i vår webbtv-serie vi spelar in v.18 i Stockholm och där med tävla om ett bloggkontrakt på Modette.se och få åka till New York Fashion Week med FUN Light – Är att göra ett inspirerande modekollage där du utgår från en färg i FUN Light Green. 

Tips är att skapa ditt kollage i PicMonkey(Självklart är det ett extra plus om flaskan är med i kollaget men det är inget måste!)

Bilder på FUN Light-flaskorna hittar du här!

Första priset för den här utmaningen är en plats i webbtv-serien It Girls som spelas in i Stockholm vecka 18. Andra till femtepris vinner nagellack från Essies vårkollektion till ett värde av 780 kr/set.

essie

 

För att kunna tävla:

Alla inlägg i den andra utmaningen måste döpas till: ”SPRING LOOK ” och måste skapas på din It Girls blogg!

Skicka länken ditt blogginlägg till [email protected] senast den 29/3 klockan 12.00. Vinnarna presenteras på onsdag den 30/3 kl 15.00 i samband med nästa utmaning.

LYCKA TILL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!