4 saker som gör mig glad ❥

Processed with VSCO with c1 preset

Jag har alltid varit väldigt kreativ och gillat leka för mig själv. När jag var liten handlade det om att skapa en ”bio” i mitt rum, bygga en egen värld eller bygga personer av stolar och spela in röster till dem på sterio. I dag är det lite andra saker jag gillar att göra men de är fortfarande lika viktiga. Jag känner att jag behöver göra de här sakerna för att må bra, få vara kreativitet och för att vara glad.

Processed with VSCO with c1 preset

Måla! Det gör jag såklart inte varje dag, inte ens varje vecka men jag gör det då och då. Och det får mig alltid att må bra. 

Processed with VSCO with c1 preset

Läsa tidningar, det är inte så ofta jag gör det Men det är något jag gillar väldigt mycket och blir glad av när jag väl gör det!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Fota! Att fota hemma i lägenheten är något jag verkligen mår bra av och blir glad av. I bland vaknar jag en söndag och är pirrig för att jag vet att jag har flera timmar till att fota och fixa hemma. Jag älskar det!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Blogga! Jag tycker det är så kul att både läsa bloggar och att själv blogga. Roligast är det såklart när jag har tid till att göra bra inlägg. Men oavsett så det är något som gör mig glad. Jag gillar att dela saker med er!

Processed with VSCO with c1 preset

Eftersom det här gör mig glad så försöker jag få till det så ofta jag kan. Som sagt är det svårt att hinna med på daglig eller veckobasis MEN det viktigaste är att göra det även om det är då och då. Jag vill aldrig glömma bort saker som får mig att må bra och bli glad. Oavsett hur gammal jag blir och oavsett vad det är. 

Vad bli ni glada av? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • att få vara kreativ är ju liksom allt <3 älskar alla bilderna

  Freja 2016-03-28 05:09:19 http://None
  Svara
 • Att vara i stallet och att rida gör mig glad! Och att fota och skriva. Alla de här sakerna gör mig lugn och harmonisk och jag kopplar bort allt annat och blir helt inne i det jag gör. Underbart!

  Siri 2016-03-27 21:57:05 http://Nouw.com/siriwinstedt
  Svara
 • Hej! Visst gick du en journalistisk utbildning för några år sedan? Eller är jag ute och cyklar hehe… Om du gjorde det tänkte jag bara höra med dig var du gick den?
  Kram

  Sofia 2016-03-27 19:34:15 http://None
  Svara
 • Att måla måste vara världens bästa terapi! Jag gör det inte heller varje dag eller vecka men då och då. När jag känner för det och när jag kommer in i ett flow 🙂

  Caroline Kempe 2016-03-27 18:18:13 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara
 • Poddisen gör mig glad! Sy och kreera hamnar också högst upp hos mig. Husdjur och familj gör mig också väldigt glad såklart. Bytte snapfaces med familjen igår och det var längesen jag skrattade så mycket 😀

  Sandra Nicole 2016-03-27 13:57:51 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Att fota gör även mig glad. Och att skriva. Sedan blir jag oftast glad av musik och att sjunga. Jag älskar att sjunga! Annat som gör mig glad är resor, att umgås med vänner som ger mig bra energi, när jag känner mig nöjd med mig själv och mitt liv. Det gör mig allra mest glad 🙂

  Och förresten, glad påsk till dig!

  Christine 2016-03-27 13:13:45 http://christineiparis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!