Tävling ★

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Vill du vinna en härlig goodiebag? Klart du vill! Jag älskar att tävla ut saker till er så nu kör vi en till tävling!

Jag behöver lite mer inspo till bloggen och främst när det kommer till texter. Vad vill ni läsa om?

Var med i tävlingen genom att ge mig tips på saker jag kan skriva om i bloggen. (Och glöm inte att skriva med er mejladress som ni använder så jag lätt kan kontakta vinnaren 🙂

PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
109kommentarer
 • Älskar variationen i dina inlägg! Älskar blandningen av inrednings-, kläd-, vardagsinlägg. Då blir det inte för mycket eller för lite av något. Men är det något jag skulle vilja se mer av så är det just vardagen och ditt jobb. Vad du gör på jobbet, vad du gör efter jobbet, osv. Du är en sån himla stor idol inom just jobbranschen för mig så att läsa om det hade jag tyckt var fantastiskt roligt! Men som sagt, fortsätt med det bra jobb du gör och fortsätt inspirera!! Kram

  Lisa Johansson 2016-04-02 13:04:59 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag älskar verkligen din blogg, jag gillar spontaniteten i dina inlägg. På andra bloggar tycker jag det är roligt att läsa olika tutorials typ, om hur man gör olika saker och hur man kan tänka. Du verkar ha en talang för inredning och därför tror jag det skulle vara kul att läsa hur du piffar upp olika delar i hemmet, så som badrumsskåpet, fönsterbrädan i vardagsrummet, hur man får till ett fint blomsterarrangemang osv. Du får ju till det varje gång! För ett tag sedan (ett par månader sen är det nog nu) skapade du en slags moodboard har jag för mig, det tyckte jag var himla intressant. Mer moodboard och collage med olika teman! Tex ”packa-väskan-collage” för en weekend i Paris, din favokonstepok i stil eller best budget buys i butikerna just nu. Det kan även vara intressant att se dina tolkningar av stilikoner. Och på tal om stilikoner! Ett bloggtips i veckan av olika bloggarinnor eller bloggare hade också varit toppen, för dina tips är toppen. Och mat! Mer recpet!! Det är alltid härligt att bli inspirerad med nya ingredienser i sin matlagning 🙂

  Towe 2016-03-30 18:25:29 http://None
  Svara
 • Heeej!
  – Kanske en serie där du visar dina favoriter inom olika klädersplagg, t.ex. ”Mina favorit jackor” eller ”Mina favorit byxor”.
  – En veckosumering där du skriver om t.ex. veckas bästa låt(enligt dig), bästa händelse, film, maträtt m.m.

  Tilde 2016-03-30 15:51:11 http://None
  Svara
 • Det skulle vara jättespännande med texter om hur en vanlig dag för dig ser ut!

  Evelina 2016-03-30 12:59:31 http://None
  Svara
 • Halloj Jossan!
  Jag tycker det skulle vara jättekul om du hade en ”Jossan testar”-grej! Att du t.ex. testar ett x antal glassar/ träningsstilar/chokladsorter/lipsyl mm.

  Sen tycker jag att du ska fortsätta posta alla snygga bilder du tar!!

  Linn 2016-03-30 09:25:30 http://liinnmagnusson.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefine,
  (& hej dröm – goodiebagen)
  Vill först bara påpeka att du har en sjukt mysig blogg med massa inspirerande inlägg och tips!
  Jag hade velat se lite mer utav två ting:
  Dels mer inredningstips och möjligtvis lite hur man ska tänka när man skall inreda sitt rum eller sin lägenhet.
  Och sen hade det varit kul att se lite mer personliga inlägg 🙂 Hur blev du den du är idag? Händelser i ditt liv som har präglat dig? Hur blev du så framgångsrik? Hur ser du på framtiden?
  WOHO, GO JOSSE !
  / Ana Josipa

  Ana Josipa 2016-03-30 01:36:25 http://None
  Svara
 • HUR målar man?? En film eller fotoserie om hur det går till när du målar, hur du faktiskt GÖR det. Jag tycker att det är svårt att hitta en bra tid och alldeles för krångligt att ta fram skydd för golvet, vet ej vad man ska ha för verktyg osvodv. Men tack vare dina inlägg blev jag inspirerad och målade en canvastavla härom veckan! Mer sånt och mer detaljerat om hur just du gör!!

  Och sen behöver det ju inte bara vara målning utan andra kreativa saker å 🙂

  Erica 2016-03-29 20:34:43 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Det vore roligt att få se en sida av dig som kanske inte är så självklar, som utmanar dig i ditt bloggande. Jag förstår att det är ”lätt” för dig att skriva om mode, styling, inredning, sminktips osv. Men det vore både roligt och intressant att få något oväntat att läsa på din blogg. Kanske hur du var som ung i olika situationer, någon osäkerhet som du överkommit, vad du gör när du är ensam, hur du ser på studerande eller arbete som ung m.m. Du verkar vara en klok tjej, och att utmana sig själv är aldrig fel.
  Keep the good work up!
  Love, Elin

  Elin 2016-03-29 18:55:05 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna läsa mer om din ”resa” dels i karriären men också på ett personligt plan. Hur du tagit dig dit du är idag och vilka hinder du stött på under vägens gång. Just för att du är så pass ung men har ändå nått så långt. Du inspirerar mig otroligt mycket och nu är jag så taggad till att följa mina drömmar, mycket tack vare din blogg. Fortsätt inspirera och sprid girl power!
  Kram!

  Johanna 2016-03-29 17:54:34 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Du verkar våga vara dig själv och ser också ut att trivas väldigt bra med det. Jag tycker det är så fint att se en sådan tjej i bloggvimlet. Det skulle därför vara väldigt intressant med ett mer personligt inlägg om hur du förhåller dig till hela bloggvärlden, pressen, stressen, utseendefixeringen osv.

  Tack för en fin blogg!
  Linnea

  Linnea 2016-03-29 17:31:30 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag tror inte jag är den enda här som abslout älskar din blogg och din stil. Det är så fint hur du kan blanda både personligt med mode. Vad jag undrar är hur du får fram din stil, det känns som allt du äger passar så bra ihop och jag undrar lite hur du tänker när du shoppar. Hur får du ihop den stil du har. Lite tips på hur man kan få ens stil att bli mer enhetlig så att säga. 🙂

  Tack så mycket för en sån fin blogg!!

  Felicia 2016-03-29 14:32:26 http://None
  Svara
 • Tjena Jossan! Jag skulle verkligen vilja att du skrev inlägg som handlade hur man kan matcha sina gamla plagg i garderoben på nya sätt! Som den trenden med att ha ett spagettilinne över en tröja. Sen gärna mer pysselidéer, din lägenhet är så fin och har skrivit att du älskar att måla. Kanske lite DIY 🙂 puss och kram!

  Hannah Erlandsson 2016-03-29 13:01:35 http://hannah.itgirls.se
  Svara
 • Eftersom jag älskar både din stil och inredning (av det man ser) skulle jag vilja läsa och se mer av det! Kanske shoppingtips i Stockholm samt fler inredningsbilder och hur dina tankar kring det går. Det skulle även vara roligt att följa med dig under en dag, typ en follow me around. Du verkar ha ett sånt spännande liv och jobb därför vore det så intressant att få veta ännu mer hur det ser ut.

  Keep up the good work! 🙂

  Emelie Hjortzberg 2016-03-29 12:22:16 http://None
  Svara
 • Heej✨ Vet inte om tävlingen fortfarande gäller men testar ändå..

  Du verkar ju ha en fantastisk garderob med många guldkorn. Jag skulle tycka att det var så kul att läsa om historien bakom vissa av din kläder. En resa, en doft, ett minne, ett tömt bankkonto pga av en klänning, en fest , en kärlek osv osv. Tänk lite härliga bilder och en hyllning till de skatter som finns i garderoben! ✨

  Skulle även tycka att det vore kul om du la upp spotifylistor!

  Miranda Persson 2016-03-29 10:39:17 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Vilken rackarns fin blogg du har – så inspirerande! Jag tycker det vore härligt med något i stil med ’Måste-ha-i-dag-inlägg’ där du uppar något plagg/inredningspryl typ en gång i veckan. Jag tänker mig plånboksvänligt och helst lättillgängligt från kedjorna, dvs. något som dina läsare snabbt skulle kunna köpa för att göra vardagen lite härligare. Ha en fin vår! /Jenny

  Jenny 2016-03-29 02:14:06 http://None
  Svara
 • Hej fina Jossan! Tack för all inspiration du ger, det betyder så himla mycket.
  Jag älskar vardagsgjädje och skulle gärna vilja veta vad som är vardagsklädsel för dig, och tips på det. Kram

  Nelli 2016-03-29 01:40:12 http://None
  Svara
 • Inredning! Fullkomligt älskar din inredningsstil, blev så inspirerad att jag gick och köpte mig en likadan soffa som du. Tycker redan att du har en bra variation i din blogg. Men gillar lite extra när du skriver peppande inlägg om feminism eller självkänsla. Du verkar vara en grym tjej. Så Keep up the good work och fortsätt vara samma inspirerande du!

  Stina 2016-03-29 01:38:53 http://None
  Svara
 • Tips, listor osv! Typ fem tips för att lyfta en outfit, mina fem favorit*insert whatever here*. Och meeeer, meeeer outfitbilder, kläder och accesoarer. Gärna mer av dina åsikter kring ett ämne, och liknande. Vi läser ju trots allt din blogg för att du är du! Hade varit kul också att se fler bilder på dig från förr, eller kanske ”storytimes”? Det var vad jag kunde komma på nu! Du är fantastisk!

  Sofie 2016-03-29 01:36:17 http://None
  Svara
 • Upptäckte din blogg rätt nyligen och följer både dig och din instagram frenetiskt nu, får så mycket inspiration från dig!! Älskar den lekfulla stil du har, jag tyckte det lät så intressant om det du skrev om 5:2, är helt med på att sätta guldkant på tillvaron! Älskar det! Skulle vilja att du skrev om hur man kan göra det och vilka idéer du har för roliga aktiviteter mitt i veckan!

  Karolina 2016-03-29 00:53:55 http://None
  Svara
 • Matälskare som jag är, blir jag superglad varje gång jag kommer över ett matlagningstips, hahah 😉 Dina halloumibiffar har jag redan hunnit laga otaliga gånger och alla personer i min närhet som fått turen smaka har älskat dem lika mycket som jag!
  Så jag tar med öppna armar emot fler mumsiga tips från dig! <3

  Vendela 2016-03-29 00:18:28 http://None
  Svara
 • Bästa Josefin!! Hittade din blogg för inte så länge sen och fastnade direkt. Blev superblond och klippte kort på två röda, haha. Du är en stor inspiration! Jag skulle gärna se lite mer av produkter du använder, hur du stylar ditt hår osv. Din lägenhet ser också helt fantastisk ut, så gärna mer bilder på den och din garderob och inredningstips. Och speciellt – din positiva och härliga syn på livet. Motton, positivitet och kommentarer som jag vet peppar mig och många andra! Stor kram

  Nicki 2016-03-28 23:09:50 http://None
  Svara
 • Vardag, vardag, vardag! Kör någon gång i veckan då du verkligen fotar a-l-l-t den dagen, även om du liksom kollar film hemma en tisdag så vore det kul att få följa med på detta i ett längre inlägg. Vore även roligt med en riktig djupdykning på din arbetsplats, en ”vanlig” dag/vecka där osv.

  Och klassikern – listor. Jag älskar listor. MER listor!

  Puss och kram!

  Maja 2016-03-28 22:35:53 http://None
  Svara
 • Måste bara börja med att jag älskar din blogg! Jag skulle gärna se lite mer om olika ämnen, ungefär så som du och Vanja gör i er poddis? Att du väljer att snacka om tex prestationsångest eller något liknande så vi kan ta del av vad du tycker i olika frågor och om du har några tips.
  Jag skulle även gilla att få veta lite mer om dig, jag e ganska ny följare på din blogg så skulle vara kul att få reda på lite basic saker 🙂
  Det skulle även vara kul om du gjorde ett inlägg där du sätter ihop basic plagg till en snygg outfit 🙂
  Hoppas några av tipsen är intressanta 😉

  Alice 2016-03-28 21:50:13 http://Nouw.con/photobyalice
  Svara
 • Hej Josefin, blir alltid så lycklig inombords när jag skrollar igenom din blogg, något jag skulle vilja se mer av är inredning. Jag tycker din lägenhet ser helt fantastisk ut, färgglad och levande

  Alexandra Isacsson 2016-03-28 21:33:49 http://None
  Svara
 • Kul att du låter oss läsare vara med och påverka! Din blogg är grym.
  Hittade din den efter att jag började följa din syster på instagram. Älskar eran inredningsstil och skulle lätt kunna se mer inredningstips eller inrednings-inspiration i bloggen. Typ hur du tänker när du inreder eller tips på butiker osv.
  Sen tycker jag att det är såå kul att du målar! Tyckte dina tavlor är superfina. Ett eller två inlägg med vad för material du använder och vad du blir inspirerad av när du målar?
  Kanske inte direkt modeblogg-material men det skulle göra mig väldigt glad! 🙂
  Glad påsk!

  Lina 2016-03-28 19:17:21 http://None
  Svara
 • Även om du redan har en blogg som hela tiden lägger upp många och bra saker så skulle jag vilja läsa mer om tankar om livet. Allt från hur du tänker, till hur du tycker att andra ska tänka. Skola, jobb, plugg, resa, familj osv 🙂

  Mathilda 2016-03-28 19:16:21 http://None
  Svara
 • Min garderob flödar över på alla håll och kanter och jag har svårt att få en överblick över vad jag egentligen har för olika kläder, skor, accessoarer mm. Jag skulle gärna vilja läsa tips om hur man skulle kunna inreda ett rum eller utrymme till en walk-in closet! Andra tips om hur man rensar och får mer ordning i sin garderob välkomnas också, samt idéer om var man eventuellt skulle kunna sälja sitt överflöd? Och hur motstår jag impulsköp?

  Vänliga hälsningar/ Maria C.

  Maria C 2016-03-28 19:07:59 http://None
  Svara
 • Heej! Mer vardagstips vill jag läsa om! 😀 hur sätter du guldkant på vardagen och vad kan man införa för 5:2 aktiviteter under veckorna?

  Tack för en superbra poddis!!
  Kram Sofia

  Sofia 2016-03-28 18:54:26 http://None
  Svara
 • MERA FUCK IT! Fuck allt! Vill ha mer tips på produkter, GODIS, hur man blir pepp, restauranger osv! Mer av din FAAAAANTASTISKA klädstil! Kanske modecollage, tips på favoritaffärer och så (((:
  Mer femenist grejer också! Typ som ni pratade om i ”sälj grej med tjej” det som ni sa då fick mig att sluta träna för att få snygg kropp för killar, vilket jag inte ens var medveten om att jag gjorde. Nu tränar jag ENDAST för min egen skull å för att jag ska må bra, och kan Beyonce ha stora lår kan jag också det. De skulle ju vara hur fantastiskt som helst om fler tjejer fick den insikten som jag har fått!! För Tjejer är bäst och det är så jävla tråkigt att inte alla tjejer förstår det.
  Mer inlägg när du ryter ifrån också! Hahaha blir SÅÅÅ inspirerad av att när du visar att saker och ting INTE är okej också! Det får iallafall mig att öppna ögonen för dom problemen också! Önskar att ALLA skulle kunna vinna en goodiebag hahaha! Men KRAM på dig!!!!

  Klara 2016-03-28 18:36:11 http://None
  Svara
 • Älskar verkligen din personlighet och stil! Och även ditt hem, det är fantastiskt! Jag skulle älska att se mer inredning från ditt hem och även inredningstips. Sedan skulle det vara jättekul att få veta mer om dig, även att du gör fler videos, du verkar som en himla härlig tjej! Du verkar även vara en sådan himla positiv och inspirerande tjej och peppande inlägg om livet och sådär uppskattas jättemycket!!! Även vad du tycker behövs till en basgarderob och de ”unika” detaljerna man ska satsa på för att göra en fulländad look.
  Älskar verkligen din blogg och dina bilder! <3

  Emma 2016-03-28 18:15:29 http://eog.blogg.se
  Svara
 • Hej fina du! Vill för det första säga att jag älskar din coola stil, och att jag hämtar mycket inspiration till mina outfits från dig. Eftersom jag fortfarande går i skolan kan det ibland vara svårt att komma på vad man ska ha på sig, men jag tycker att du ger mig många bra ideér. Det jag skulle vilja veta mer om dig är hur du var, och hur du hade det i din bardom/ungdom. Vore superkul att till exempel veta hur du var, vad du hade för klädstil, hur du har förändrats, vilken typ du var i skolan, samt vad du gick för gymnasium osv. Hade du bra betyg? Vad motiverade dig till att vara så pass driven som du är?

  Hoppas din dag blir super, KRAM från en liten stad i Västergötland

  Elin Gustavsson 2016-03-28 17:12:35 http://None
  Svara
 • Hej Jossan! Åh, självklart vill jag vara med o tävla om allt detta!
  Jag älskar dina sneak peeks på all din tokfina inredning hemma! Så himla fint o hemtrevligt verkligen! Kul att samla inspiration ifrån till viss del! (Har en ettåring hemma ) som är på det allra mesta han kommer åt.. Men man lär sig vara smart på ett annat vis med barn kan jag säga. På mina håll lyckas jag alltså med lite fina platser hemma som ger mig en liten extra guldkant i tillvaron! 🙂 Kort sagt jag tänker att det aldrig kan bli för mycket av din heminredning o inspo vad gäller den. Exempelvis visa delar från de ställen du känner dig extra tillfreds med hemma o nämna lite om hur du har tänkt när du satt ihop helheten! 🙂 Hoppas du haft en fin påsk o kunnat njuta av kanske lite extra ledighet o lugn! 🙂

  Sara 2016-03-28 15:03:37 http://None
  Svara
 • inspiration! vad blir du inspirerad av? <—- fashion!! kläder!! …kanske klipp och prata om ämnen som du rör dig/bryr dig om/… du målar ju?!? lägg upp ett klipp hur det det ser ut när du målar och dela med dig om tips/var du inhandlar färgarna osv/ …t.ex.

  kram!! / sandra

  Sandra 2016-03-28 13:43:42 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!

  Gör fler videos! Du är cool och karismatisk och gör dig bra framför kameran (och vi vill se mer av ditt ljuvliga face!) Och varför inte göra typ en second hand guide? Hur hittar man de riktiga kapen i second hand-djungel egentligen (du verkar vara bra på det och har väl redan introducerar margaux) och varför inte ha ett veckans tips även i bloggen – precis som i podden!

  PS: Tack för sjukt inspirerande blogg och podd! Grymt peppande som ung kvinna att läsa och lyssna på (andra) unga och coola kvinnor med skinn på näsan. Peace!

  Ylva 2016-03-28 13:30:02 http://None
  Svara
 • hej! Jag älskar när du lägger upp videos och skulle gärna ha mer av det! Men annars tycker jag så himla mycket om vardagsinlägg och ett inläggsformat jag gillar är en bild för varje timma. Kram!!

  Ellen 2016-03-28 12:45:59 http://None
  Svara
 • Jag bara älskar när du lägger ut videos! Du verkar vara en så himla härlig och go tjej och det kommer verkligen fram i dessa. Mer sånt! Kram

  Amanda 2016-03-28 11:56:35 http://None
  Svara
 • Hej!

  Jag trillade faktiskt in på din blogg för bara någon vecka sedan och fastnade d i r e k t. Har scrollar igenom sida efter sida och blir så inspirerad, dels av dina fina bilder och dels av variationen på dina inlägg. Men det som fick mig att fastna var känslan av att din ärlighet kom fram. Nu till förslag på nya inlägg.

  Så fort jag läser ordet ”tips” fastnar jag. Tips om kläder, tips om självförtroende, tips om problem, tips om inköp etc. ALLT. Vet du varför? För det är tipsen som ger mig inspiration. Det är lätt att ta till sig och får mig ofta att tänka vidare i nya banor. Därför hade det varit rolig med dina tips. Och det som är bra är att det är så brett, du kan tipsa om precis vad som helst.

  Tack för mig!

  Mirjam Nilsson 2016-03-28 11:32:25 http://None
  Svara
 • hmm… jag skulle vilja se mer ”fluff skola” fast istället för inredning som Vanja kör på kan du starta en ”fluff skola” med kläder. Hur man väljer att matcha saker och ting, hur man får till den där pang looken eller hur man ska tänka med olika material. Skulle vara helt as mega roligt eftersom jag totalt dör för Vanjas fluff skola idee, tycker den är toppen och ni borde vidja den. Kanske gå efter årstider eller nått så som höst, sommar, vinter och vår och hur man ska ”fluffa” i garderoben under årstiderna.
  Kramis Victoria

  Victoria Emilsson 2016-03-28 11:29:26 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Här kommer lite tips – från en södertörnjournalist till en annan 😉

  1. Dagens Fuck-it tips!
  2. Vilka basplagg bör man ha i garderoben?
  3. Vilka är dina ”varje-dag” smycken?
  4. Hur blir man en bra chef?
  5. Utmaning: Fota bilder till bloggen enbart med iPhone under en hel vecka.
  6. Hur man får bra bilder med enbart telefonen.

  Lyssnar alltid på er podd! <3

  / Sofie 30 årig 2 barnsmamma

  Sofie 2016-03-28 11:05:38 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag älskar att skrolla igenom din blogg och gotta ner mig i peppande och inspirerande inlägg. Jobbar mycket under veckodagarna vilket resulterar i att jag har ca 100 saftiga inlägg att läsa igenom på söndag morgon från din härliga blogg, vilket har blivit till en av mina favoritstunder i veckan.
  Jag absolut älskar din stil och hur du sätter din egna touch på trender och gör din look personlig och unik. En annan sak som jag gillar är hur du peppar och lyfter fram andra kvinnor som inspirerar och kör sin grej. Jag har hittat så många nya bloggar/instagramms att följa genom dig.
  Så mitt önskeinlägg till dig skulle vara: att lyfta fram ännu mer inspirerande tjejer, skriva om varför du just inspireras av dom och sedan lägga upp en outfit som är inspirerad utifrån hur du tolkar deras stil/framgång/kreativitet.
  Lite wacky idé kanske men det finns ju så stört många fantastiska kvinnor där ute + att vi skulle få se ännu mer roliga outfits från dig!
  Tack för en jättefin blogg!
  Freja ([email protected])

  Freja 2016-03-28 05:07:06 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag älskar att skrolla igenom din blogg och gotta ner mig i peppande och inspirerande inlägg. Jobbar mycket under veckodagarna vilket resulterar i att jag har ca 100 saftiga inlägg att läsa igenom på söndag morgon från din härliga blogg, vilket har blivit till en av mina favoritstunder i veckan.
  Jag absolut älskar din stil och hur du sätter din egna touch på trender och gör din look personlig och unik. En annan sak som jag gillar är hur du peppar och lyfter fram andra kvinnor som inspirerar och kör sin grej. Jag har hittat så många nya bloggar/instagramms att följa genom dig.

  Så mitt önskeinlägg till dig skulle vara: att lyfta fram ännu mer inspirerande tjejer, skriva om varför du just inspireras av dom och sedan lägga upp en outfit som är inspirerad utifrån hur du tolkar deras stil/framgång/kreativitet.
  Lite wacky idé kanske men det finns ju så stört många fantastiska kvinnor där ute + att vi skulle få se ännu mer roliga outfits från dig!

  Tack för en jättefin blogg!
  Freja ([email protected])

  Freja 2016-03-28 05:03:46 http://None
  Svara
 • *alkoholfria drinkar
  *tutorials på smink och hår (korta videos)
  *lyx vs budget på främst inredning men även kläder/accessoarer
  *shoppingfynd gällande inredning

  Julia 2016-03-28 02:51:27 http://None
  Svara
 • Hej på dig! Jag är en ganska ny läsare till dig men är helt fast. Upptäckte även din och Vanjas podd för några dagar sedan och har lyssnat slaviskt sedan dess!!
  Jag tycker det skulle vara roligt om du hade typ veckans tips. Alltså lite som i podden fast kanske lite andra slags tips. T.ex. första dejten tips, tips till en arbetsintervju, tips hur man blir mer positiv, frukost-tips, ja allt möjligt. Meeera tips och inspiration helt enkelt!!
  Skulle även vara intressant om du la in lite längre, ”tycka till” inlägg. Alltså om något allmänt ämne du har åsikter om som du vill förmedla. T.ex. inlägg om feminism, ideal eller något helt annat.
  Hoppas du förstår vad jag menar, blev lite diffust kanske haha.. Ett stooooort tack till en fantastisk blogg och podd. Du/ni förgyller mina dagar något enormt, kram

  Amanda 2016-03-28 02:41:03 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Alltså först och främst vill jag bara tacka dig och Vanja big time för daglig dos av peppighet. Hela mitt tjejgäng lyssnar på er och inspireras!

  Jag skulle därför vilja läsa mer om din pepp, glädjespridarna, fuck it, bjussighet, allt egentligen!

  Dina listor med knep till positivare liv, bättre morgon, saker som gör en glad osvosv är tokbra! Listor överlag är ju tippetopp (älskar organiserat lol).

  Å en annan kul grej skulle va recept på gottig mat, för de älskar en ju!

  Kram

  Johanna 2016-03-28 02:25:37 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!
  Jag älskar din blogg för du är väldigt öppen med både dina toppar och dalar. Det är något jag i fortsättningen vill fortsätta se.
  Jag älskar hur du inreder, så det skulle vara kul att få se mer hur du tänker. Precis som din stil är din inredning väldigt personlig. Hur har du skapat dig den stil du har idag?
  Jag önskar även:
  – Matlagningstips
  – Tips på vad du tycker är fint i butikerna just nu
  – Hur man tar steget till sin egna bostadsrätt (så häftigt!)
  – Throw backs

  Sandra 2016-03-28 01:26:49 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag skulle önska (både för egen del och alla andra tjejers) att du skrev mer om fuck-it-mentaliteten som du och Vanja berört i podden. Tror den är på frammarsch big time, vilket inte är en dag för tidigt! (Har en kollega som lyssnar på fuck-it-meditation flera gånger i veckan) Känns extremt välbehövligt för alla oss brudar som är drabbade av duktig-flicka-syndromet och blivit formade av samhällets könsroller att ständigt grubbla loss i tid och otid om vad andra tycker och tänker om oss.
  För övrigt: jag gillar ju också ytligheter och skulle mer än gärna läsa om dina holy grail products inom beauty och hudvård! Också kul att veta vilka inköp du gör (allt inkluderat) och vilka som är dina favoritprylar i olika kategorier. Även olika knep och tips du har för dig för att göra tillvaron lite goare (luddigt formulerat, men allt från beauty-knep till life-hacks till superlättlagad god och nyttig mat).
  Du är en mäktig inspirationskälla Josefin!

  Christine 2016-03-28 01:05:33 http://None
  Svara
 • Tack Josefin för en inspirerande blogg! Jag blir alltid lika taggad på livet efter att läst din blogg & att lyssna till din & Vanjas podd. Girl Power. Jag är en ganska ny följare av din blogg, och de förslag jag kan ge är att visa mer från ditt arbete på Modette. Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig när du är på kontoret & arbeta? En guide av dina bästa resturang, museum, affärer i Sthlm tips inlägg. Veckans topp tre, där du ger tre tips som vi läsare ej få missa 🙂 Plus att jag gillar när du skriver om dina bra & mindre bra dagar också. Tack igen för inspirerande ord.

  Kram & lycka till!

  Lina

  Lina 2016-03-28 00:58:14 http://None
  Svara
 • • Storytime! Alltid kul med gamla anekdoter
  • Videos! Fullkomligt älskar när du lägger upp nya videos. Mer mer mer!
  • Drömmar! Vad drömmer du om? Hur tänker du uppnå dem?
  • Hobbys! Har du några dolda intressen?

  Bloggen är jättefin, personlig, rolig och inspirerande!
  Kram!

  Moa 2016-03-28 00:53:37 http://None
  Svara
 • Vilken underbar tävling!

  Din blogg är som ett lyckopiller, med fina färgglada bilder som både inspirerar till hälsan, inredning och mode. Skulle gärna läsa hur du klär dig snyggt men ändå bekvämt för en dag med jobb/studier? Hur dina morgonrutiner ser ut?
  Hur håller du dig i form?
  Själv tar jag även examen nu och skulle vara kul att höra hur du lyckas med dina karriärs-drömmar, hur tog du första steget ut i jobbvärlden?

  🙂

  Linnéa 2016-03-28 00:36:29 http://linneacasandra.itgirls.se
  Svara
 • Jag har några saker som jag tycker du alltid pratar så klokt om i podden och ibland även i bloggen och som vore kul om du kanske ville skriva ännu lite mer om:

  1, Girl power – hur har du upplevt patriarkat-kulturen? Vad är dina bästa tips för att våga stå på sig? Varför är kvinnor bäst? Det finns en mängd saker inom detta ämne.

  2, Självkänsla/självsäkerhet – kan även gå in lite i första ämnet såklart. Tycker du utstrålar så mycket positivt och självsäkert, därför vore det riktigt intressant att få höra din tankar kring detta. Har du alltid varit sådan eller är det något du jobbat för? Jobbar du kanske fortfarande hårt med det? Har du några tips och tricks? Vem inspirerar dig? etc.

  3, Hälsa – till exempel om din historia med alkoholen. Väldigt intressant då iallafall jag upplever att det nästan är ett måste att dricka alkohol på sociala tillställningar och om man tackar nej anses man vara tråkig. Jag har själv inga alkoholproblem så, men ibland skulle det vara skönt att det vore lite mer accepterat att välja det alkoholfria alternativet, jag vill ju kanske lägga min morgondag på att träna eller bara må bra helt enkelt. Sen tränar ju du också en del men unnar dig mycket gottigt, även detta är sjukt aktuellt nu i och med hälsotrenden, så lite mer sådant vore också väldigt intressant.

  KRAM

  Frida 2016-03-28 00:35:06 http://fridanordenfors.itgirls.se
  Svara
 • Hej! Åh så kul med tävling, drömmiga priser!! Måste bara säga att du är en av de enda bloggarna som jag följt länge nu och alltid känner att jag vill se alla inlägg av, så där har du ett betyg på att du skriver roliga inlägg och har bra variation redan!
  Något som skulle vara kul att se är modecollage, typ som i itgirls-utmaningen. Skulle även vara kul att se lite mer av dina favoriter, kan gälla både kläder, väskor, skönhetsprodukter, restauranger osv.
  Vore kul om du hade veckans tips i bloggen också!
  Såå roligt med videos också, vore skoj att se dig och Vanja i typ en frågevideo, och det är även kul att se mer av din pojkvän också, ni är så söta tillsammans!
  Kramar!

  Emma 2016-03-28 00:33:56 http://None
  Svara
 • Hej,
  Skulle vilja att du skrev mer om hur du lämnade alkoholen bakom dig och hur du klarar utekvällar etc. Jag blev så sjukt inspirerad av dig och kändes så skönt när du berättade om ditt liv. Konstigt att säga men det gjorde mig egna kamp lättare! Tack för en fin blogg!

  Cecilia 2016-03-27 23:59:01 http://None
  Svara
 • Hej!
  Det jag fastnade för i din blogg när jag hittade den för någon månad sen var glädjen och värmen som du utstrålade. Jag blev inspirerad av dina outfits samt bilder på din vardag när jag scrollar igenom din blogg. Men sedan började jag också läsa det du skriver, och jag kände mig hemma. Du kändes så jordnära och skrev på ett sätt som jag inte sett någon annan bloggare göra. Jag blev då inspirerad och satte mig och skrev en liten text i min skrivbok. Jag kom då till insikt att jag ska göra det jag vill, inte bry mig om vad andra tycker om det! Allt detta genom att jag läste din blogg!
  Så, jag skulle vilja läsa ännu mer om hur du tänker om saker & ting och om hur man ska leva sitt liv till fullo! Jag älskade det senaste inlägget du gjorde om saker som gör dig glad, det gav mig så mycket positivt!
  Kram Wilma! 🙂
  mail: [email protected]

  Wilma Persson 2016-03-27 23:43:45 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag hittade din och Vanjas podd för några veckor sen och blev helt fast direkt. Jag har lyssnat igenom alla avsnitt nu, och läser era bloggar varje dag. Ni har verkligen inspirerat mig på så många plan. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av mode, eller egentligen har jag kanske aldrig vågat sticka ut. Men ni har fått mig att bli modigare. Jag vill inte styras av vad jag tror att andra tycker är snyggt längre. Ni har gett mig inspiration till att följa min egen stil. Våga göra som jag vill, och tro på mig själv, och min egen förmåga. Jag skulle vilja läsa ännu mer om hur man kan utveckla sin egen stil, att gå ifrån att klä sig utifrån vad man tror att andra gillar till att klä sig som man själv gillar. Ta sin stil ett steg längre och våga sticka ut. Du inspirerar mig bara genom att du är dig själv. Jag läser gärna mer om självförtroende och självkänsla, din relation till begreppen och kanske några vardagsknep för att peppa sig själv? TACK för att du delar med dig av härlig positiv energi och massor av inspiration!! Kraam!!

  Klara 2016-03-27 23:42:27 http://None
  Svara
 • Josefin! Det jag gillar mest med dig och din blogg är hur du dagligen inspirerar mig. Jag skulle vilja läsa ännu mer om hur man hittar sig själv och sin stil. Du kör ditt egna race, vilket jag älskar och jag vill så gärna komma dit jag med. Så därför skulle det vara inspirerande med några inlägg om det.

  Jag skulle också vilja läsa om hur du håller motivationen uppe, lite som det tidigare inlägget ”4 saker som gör mig glad”. Det är peppade och får en själv att reflektera över sitt liv och sin glädje.

  Massa kramar!

  Sofia 2016-03-27 23:25:03 http://None
  Svara
 • Jag hade tyckt det var kul om du i samband med varje outfit-inlägg också skrev ”dagens mood”, alltså hur du mår den dagen och varför du känner så! Vad är det för känslor som döljer sig under den fräsiga outfiten idag liksom!
  Tack för att du är så härlig att följa, kram Elsa

  Elsa 2016-03-27 23:21:29 http://None
  Svara
 • Tycker det skulle vara bra att få tips om EB bra basgarderob. Hur man väljer perfekta jeansen eller t-shirten. Outfit bilder med var man kan hitta kläderna och liknande. 😉

  Johanna 2016-03-27 23:19:57 http://None
  Svara
 • Älskar ”min dag i bilder” inlägg, där man får se mer vardagliga bilder från bloggaren. Listor är alltid roligt! Din blogg är så inopererande! Kram

  Louise Lundberg 2016-03-27 23:10:41 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!
  First of all; du har en härlig blandning av innehåll på bloggen så vill såklart se dina outfits, vardagsbilder och inredning mm. även i framtiden! Men något jag också gärna skulle se är mera videos (smink, styling, prat), mera om då du målar och bilder på dina tavlor, och mat/frukost! vem vill inte liksom ha mattips?
  Tack för bloggen&podden!
  Puss hej!

  hannah 2016-03-27 23:08:44 http://None
  Svara
 • Åhh jag vill läsa om

  * throwbacks, roliga minnen som kanske ge oss läsare inspiration till att skapa nya minnen

  *hur man ska tänka när man ska söka jobb, kanske hur din karriär såg ut och hur du satsade

  *goda veggorecept, kanske något bakat?

  *favorit skönhetstips för oss fattiga studenter haha

  *inredningstips som gör det personligt i hemmet! Puss

  Cajsa Philipson 2016-03-27 23:01:26 http://Nouw.se/cajsaph
  Svara
 • Oj hehe, visste inte att man skulle skriva här, så jag mailade hehe… Menmen här kommer mitt svar ännu en gång:

  Hej fina Josefin!
  Din blogg är en riktigt inspirationsbomb som jag längtar efter att få läsa varje dag. Din variation mellan mode, din vardag och fina stilleben är något som gör din blogg så mycket bättre. Allt som du bjuder oss läsare på är väldigt inspirerande, men jag skulle också gärna vilja läsa lite mer om skönhet och hälsa (träning/kost). Din blogg är den bästa!
  Kram och Glad Påsk
  //Hanna

  Hanna 2016-03-27 22:57:06 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle tycka att det skulle vara jättekul med ett månadens/veckans favoriter. Till exempel favoritplagg, favoritskönhetsprodukt, favoritblogg, favoritbild, favoritserie, favoritrestaurang osv. Det skulle vara kul att se vad du tycker om och samtidigt bli inspirerad och upptäcka nya saker.
  Kram

  Magdalena Granath 2016-03-27 22:47:49 http://None
  Svara
 • Hej bästa Jossan! Jag följer både din blogg, insta, snap och podd och känner nästan som du är en kompis till mig. Skulle dock gärna veta mer om hur du får kompisrelationer att fungera när man har en aktiv och fullproppad vardag. Sen även mer om tidigare kärlekar, bra och dåliga, även om det kanske är ett känsligare ämne. Massa kramar till dig!!

  Linn 2016-03-27 22:28:54 http://None
  Svara
 • Mer kärlek och vardag! Tycker du verkar vara en ashärlig tjej 🙂

  Josefin 2016-03-27 22:02:31 http://None
  Svara
 • Alltså vilken goodiebag!! Hmm, kanske lite mer om konst, inredning, resor, mat eller karriärsnack. Guider är alltid roliga! Typ guide till stockholms caféer/brunchställen/restauranger/barer/klubbar, guide till aktiviteter i sthlm, stockholms mysigaste parker att ha picnic i, stockholms coolaste butiker, guide till att boka en lyckad resa etc. Eller tips om bästa highlightern, en bra youtuber, fina gala/studentklänningar, bra filmer/serier/dokumentärer, bra musik (gammal som ny), coola personer, saker du skrattar åt etc. Det är kul att veta saker som något nytt du har ägnat dig åt under senaste tiden, något samhällsproblem du tänkt mycket på, eker anat som känns nytt/aktuellt. Åh, du verkar ha så många fina smycken så lite mer om vart du hittar smycken och tips om det skulle va kul också! Kram:)

  Emma 2016-03-27 22:00:41 http://None
  Svara
 • Dina tatueringar – vilka har du, hur valde du dem och vad betyder de för dig?

  Anna 2016-03-27 22:00:36 http://None
  Svara
 • Vad roligt med en tävling.
  Jag tycker att din blogg är en av de absolut bästa som finns. Så jag är väldigt nöjd över innehållet här :).

  Men det skulle vara så roligt att läsa mer om självkänsla/självförtroende. Jag vet att du har skrivit om det mycket redan men ännu mer skulle vara superkul tycker jag. Allt från tips till ännu bättre självförtroende/självkänsla till inlägg om din självkänsla genom åren osv.

  En annan sak som det skulle vara kul att ta del av är texter om din barndom/ungdom. Hur du var som barn? Hur var dina tonår? Ångest, kärlek, känslor, skolan och allt det som lite hör tonåren till. Jag vet att du har skrivit en del om det också, men ännu mer skulle vara superkul och framför allt väldigt intressant, då jag och många andra av dina läsare är tonåringar just nu!

  Även fler recept-inlägg, texter om mat osv. Allt från din syn på mat till varför du är vegetarian osv.

  Och såklart feminism!! Mer inlägg om feminism, patriarkatet, machokulturen, girl power och allt där till. Tycker att du är så klok gällande det (och gällande mycket mer såklart) så det skulle verkligen uppskattas. Du är verkligen en sjukt härlig och energigivande tjej som jag inspireras väldigt mycket av.

  Kram!
  /Tora.

  Tora Hansson 2016-03-27 21:58:44 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Åh vad härligt av dig! Du skulle kunna skriva ännu fler feministiska texter, det är ju så viktigt att belysa om! Inredningstips tror jag också skulle uppskattas, hur du tänker kring din inredning osv. Något inlägg om ditt hår med tips och trix och hur du gör.
  Några texter kring psykisk ohälsa, kanske? Även det är viktigt att prata mer om, och det är ju så många som ser upp till dig så du når ju ut till väldigt många, vilket behövs.
  Berätta mer detaljerat om ditt jobb! Skriv några inlägg om hur din dag exakt har sett ut, så får man mer uppfattning om vad du gör om dagarna.
  Eftersom du börjat laga mer mat hemma, kanske en massa mumsiga vego-recept?
  Berätta om varför du valt att vara vegetarian och hur du tänker kring hela det konceptet, hur tänker du kring de som väljer att äta kött?
  Mer om hur man kommer in i din bransch! Hur ska man lyckas när det finns SÅ många duktiga och drivna som också vill lyckas?
  Inlägg om HBTQ+-rättigheter kanske? Är du straight eller skulle du kanske kunna bli kär i någon icke-man?
  Spartips, hur sparar man på bästa sätt enligt dig?

  Sådär, det var några saker jag kom på i skrivande stund. Haha, lite flummigt men vad fasen, så får det lov att vara ibland! 🙂

  Sofia 2016-03-27 21:51:02 http://None
  Svara
 • Underbara du med underbar tävling! Det jag gillar mest med både din blogg och poddisen är att det kan handla om allt mellan himmel och jord och att allt känns så ärligt och verkligt! Vad jag önskar du skulle skriva lite mer om är hur man hittar sin egna stil. Jag själv känner mig lite vilsen när det kommer till outfits och har svårt för att hitta roliga och snygga matchningar. Jobbar också på bank så känns som det kan bli lite kalt ibland. Så snygga outfits som är okej på ett bankjobb samt tips på hur man kan leta fram sin personliga klädstil!

  Tack för att du är toppen! Kram

  @sofiahager på instagram

  Sofia 2016-03-27 21:50:23 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej J!
  Tycker du har en så himla inspirerande blogg! Som läsare får man se mycket fint som både inredning och skönhet, vilket jag älskar. Men jag hade jättegärna velat läsa mer om hur du ser på vänskapsrelationer. Det man inte ”ser. Tycker det kal vara så himla svårt med vänner. Speciellt de man vuxit upp med och känt hela livet, de ska man liksom fortsätta hänga med fast man innerst inne vet att man glidit ifrån varandra och får NOLL energi av personen. Ska man göra slut med vänner? Hur gör man? Hur ska man resonera? Hade varit intressant att läsa om hur du ser på saken – har du skrotat vänner genom åren eller har ni lyckats rädda vänskapen? När ska man kämpa och inte? Stor kram och tack för en superblogg!

  Vanessa 2016-03-27 21:49:37 http://None
  Svara
 • Inredningstips – hur får man en lika härlig lya, vilka är knepen?
  Ett ”Lär känna mig”-inlägg, bra och mindre bra egenskaper, favoriter (tex caféer, smultronstället, mat, etc)
  Inlägg om vänner och alkohol – hur gör man om en av sina kompisar dricker i överflöd och vilka är dina bästa tips på alkoholfria drinkar?
  Tips och tricks kring second hand shopping – hur/var hittar man guldkornen när man inte har ett intresse att gå regelbundet i dessa butiker?
  Recept!
  Ett fest/träffa kompisar inlägg – vad har ni haft för teman/aktiviteter (kanske kan slänga in ett par roliga bilder)
  Ett inlägg där du kort summerar de enligt dig bästa/sämsta/roligaste resorna du varit på
  Det skulle vara superroligt att få se Josefins vardag, klockslag för klockslag
  Videos – om allt och ingenting, jätteroligt att se

  Blir så glad när jag läser din blogg, kram!

  Cecilia 2016-03-27 21:48:39 http://None
  Svara
 • Jag älskar din stil så det skulle vara jätte kul att se en genomgång av din garderob och dina favoritplagg eller ett inlägg om dina favoritaffärer eller fik! Kram! x

  Sofia 2016-03-27 21:47:19 http://None
  Svara
 • Åh! Vilken rolig tävling! Hoppas att jag vinner ✊

  Sara 2016-03-27 21:40:55 http://None
  Svara
 • Skriver igen då bara hälften av min kommentar verkade komma med. Vad knasigt det kan bli, som den tävlingsmänniska jag är så vill jag inte missa chansen att vinna.
  – Att du skriver ett brev till ditt yngre och äldre jag.
  – Vilka dina absoluta favoritlåtar är och varför.
  – Några saker som du ogillar med din bransch och vad DU skulle kunna göra för att ändra på dem.
  – Vilka appar klarar du dig inte utan.
  – Att vi läsare genom ett blogginlägg som du skriver (ungefär som kompis-inlägget) får chansen att berätta för dig om första gången vi mötte dig genom bloggen och vad som har hänt i våra liv sen dess.
  Hoppas verkligen att jag vinner den här gången, har tävlat i nästan varenda tävling men skam den som ger sig 😉 KRAM

  Nathalie 2016-03-27 21:38:33 http://None
  Svara
 • Hej fina du! Älskar hur du pratar mycket om Philip i din blogg nu, känns härligt att du sprider er kärlek också 😀
  Jag tycker du ska skriva en krönika varje vecka, typ lite som din och Vanjas podd. Med speciellt tema, som många skrivit ovan som typ girl power, eller om självförtroende och självkänsla. Du är så grymt bra på att peppa, och du gör det så bra med personliga historier och berättelser, så jag hade lätt läst dina krönikor eller liksom typ ”berättelser”.

  Kram!

  Linnea 2016-03-27 21:32:47 http://nouw.com/polluxvega
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling!

  Älskar din blogg då den alltid känns så lycklig och det sprider sig, man blir glad av dina bilder. Jag tar nu examen till sommaren och skulle tycka det var roligt om du kunde skriva lite om hur man skall gå vidare, finna sin karriär och samtidigt sig själv mer och mer. Jag vill utvecklas men detta steg känns så stort från skola till jobb.
  Hur gjorde du?
  Samtidigt mer om shopping, hur du tänker och hur man skall finna sin stil. Min egna stil just nu går efter vad jag gör – pluggar och tränar – därav tråkiga och bekväma kläder.. Hur kan man forfarande vara bekväm men känna att man är chic eller som du själv nog vill kalla det – vara en it-girl?

  🙂

  Linnéa Moberg 2016-03-27 21:30:27 http://linneacasandra.com
  Svara
 • Mer härliga recept inlägg!! Sötpotatis/halloumi biffarna var heaven!! Så fler härliga recept önskas. Annars mer av alla bra peppinlägg du skriver. Att våga följa sina drömmar och att våga ta plats i ett patriarkalt samhälle. Sådana inlägg kan det aldrig bli för mycket av!
  Kram<3

  Emelie 2016-03-27 21:17:26 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Halloj!
  Jag skulle gilla att få lite inspo hur man kan matcha på olika sätt. Jag är så ”jeans och tshirt” inrutad (om du förstår hur jag menar) och skulle behöva tips på enkla sätt att använda kläder olika 🙂 t.ex använda en skjorta som klänning, eller ha den knuten runt midjan när man har just jeans och tshirt.
  Så ”fyra sätt att matcha denna väst” t.ex 🙂

  Glad påsk på dig, hoppas att påskharen kom med ett ägg till dig! <3

  Amanda 2016-03-27 21:14:19 http://None
  Svara
 • Jag tycker om när du skriver lite mer ”personliga” inlägg om tonåren, ångest, kroppskomplex, fylla och kärlek. Du är så himla duktig på att sätta ord på saker och får det mest komplicerade att vara lika enkelt som ABC 😉 Jag har fått en helt ny uppfattning om saker pga dig och vet att du säkert har mer att lära ut! Skulle vara superkul och lärorikt. Tack för den bästa bloggen någonsin, kram!

  Karin 2016-03-27 21:12:27 http://None
  Svara
 • Hej Josefine!!
  Jag skulle tycka det vore roligt om du i en vecka hade ett ”tema” med ”Josefine testar”.
  Alltså att du varje dag testar något nytt och visar oss läsare med bilder eller videos. Det kan vara allt från att testa en ny sport till att laga en ny middag.
  Jag skulle tycka det vore superkul att läsa om något sådant då det skulle pigga upp en vanlig tråkig vecka!
  Kram!

  Caroline 2016-03-27 21:11:01 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag har lyssnat mycket på din och Vanjas podd och fastnade mycket för avsnittet där du berättade om din alkoholism och kände tyvärr igen mig ganska mycket men blir så otroligt inspirerad att ta tag i mitt liv ordentligt. Jag har främst så mycket problem med relationer och skäms över hur det blivit, så skulle så gärna vilja läsa om hur du lagade dina trasiga relationsband.

  Ha en fin dag!

  Mimmi 2016-03-27 21:10:03 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag har lyssnat mycket på din och Vanjas podd och fastnade mycket för avsnittet där du berättade om din alkoholism och kände tyvärr igen mig ganska mycket men blir så otroligt inspirerad att ta tag i mitt liv ordentligt. Jag har främst så mycket problem med relationer och skäms över hur det blivit, så skulle så gärna vilja läsa om hur du lagade dina trasiga relationsband.

  Mimmi 2016-03-27 21:08:37 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag tycker så klart att din blogg redan är väldigt inspirerande (annars skulle jag inte vara en flitig besökare!). Jag tycker det är spännande att veta mer bakom personen som bloggar, få lära känna dig mer på djupet. Vem du var som yngre, vill vara, förändringar, drömmar. Personlighetsdrag o känslor hos dig förutom att du verkar sjukt drivande & positiv! Vad hade du gjort om du tex inte bloggade el pluggade journalistik? Jag är nyfiken på dig som person helt enkelt!! Kram Ebba

  Enba 2016-03-27 20:59:20 http://None
  Svara
 • Vilken härlig tävling så här inför våren Jossan 🙂

  Jag skulle gärna läsa mera om:

  – Hur du tänker då du inreder. Har du någon inspirationskälla?

  – Hur du kom in i den branch du jobbar i och allt runt om det. Läser gärna också om du jobbat inom någon annan branch eller om du innan hade planer på att göra något helt annat.

  – Läser väldigt gärna om dina erfarenheter och tankar kring olika kompisrelationer, t.ex. hur länge ska man hålla kontakten med någon som bara tar och tar men aldrig ger tillbaka. Är hen verkligen en vän, om hen inte kan glädjas åt ens lycka eller framgång.

  – Jag bor i Finland men ska åka till Stockholm den 22a april och möta två au-pair kompisar från 2008, vi var alla au-pairs i Holland och ska nu ha vår andra reunion i Sthlm. Skulle sååå gärna vilja veta vilka fik, caféer, restauranger, butiker små butiker osv som du rekommenderar. Skulle vilja se något utöver det vanliga. En the Vanja på Nytorget 6 blir det kanske iaf hoppas jag 😉 STOCKHOLMSTIPS

  – Eftersom jag ääälskar fotografering så skulle jag gärna se lite behind the scenes inlägg till dina bilder samt läsa om vilken kamera och övrig fotoutrusning du använder.

  – Har nyss blivit singel efter att ha varit 6 år i en relation, och försöker nu bara blicka framåt och bli den bästa versionen av mig själv. Eftersom både du och Vanja är väldigt peppiga, så skulle jag vilja läsa om dina bästa vardags pepp tips. Jag har redan infört ”succéblusen”, fast ändrat om det lite – till succé outfit 😉 Funkar!

  Härlig blogg har du hur som helst. Stor kram till dig, från Finland / Silje

  Silje 2016-03-27 20:56:17 http://www.siljetherese.com
  Svara
 • Åh vad kul! Först vill jag säga att jag älskar dina shopping-tips inlägg, så mycket bra inspiration och roligt när du vill dela med dig av alla bra tips till oss, så fortsätt med dem. Tips på inlägg: Älskar list-inlägg, i princip om vad som helst! Listor om vad man skall göra i veckan, om vad som får en att må bra/dåligt, saker man drömmer/längtar efter, lista på fina grejer man ser fram emot att skaffa, personliga fakta listor osv! Inlägg med korta mobilanteckningar är också kul att läsa, blir ofta som korta textinlägg med egna reflektioner om allt som sker runt omkring en i vardagen med korta slagkraftiga meningar. Tycker de är så ärliga och fina. Moodboards av alla dess slag är härliga att kolla igenom! Vad som inspirerar en till den kommande veckan/resa/våren/mitt-i-veckan-drömmar och bara härliga stil och mode collage! Hur man skall tänka när man gillar mode men också vill vara snäll mot miljön. Peppiga quotes, ordspråk, fina ord och allmänt ordpepp är härligt. Hade även varit fint med hårtips, typ olika sätt att styla och fixa frisyrer ( speciellt korthåriga ) med hjälp av olika accessoarer och produkter! Samma med kläder + outfits, hur man kan styla upp och ner en outfit, olika sätt att kombinera plagg så man får en helt ny och fräsch outfit utan att direkt köpa nytt osv! Dina absoluta top-favorit-plagg i garderoben och personer (bloggare/vänner/kändisar/modelle etc.) som inspirerar dig i ditt liv! Puss&kram.

  wictoria 2016-03-27 20:43:03 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag älskar ditt instagram feed, det ser så himla mysigt ut. Du lägger upp många bilder på inredning osv.. Därför skulle jag vilja se mer av hur det ser ut hemma hos dig. Antingen på bild eller video och så kan du säga vad du har köpt dina inrednings prylar för att allt är ju dö snyggt och jag är så nyfiken! Du får gärna också skriva om olika tips på mysiga caféer och restauranger man borde gå till i stockholm och om en bra second-hand affär! Du är verkligen bäst och så peppande! Pussar

  Emma A 2016-03-27 20:42:46 http://emmaalq.itgirls.se
  Svara
 • Dina erfarenheter & tips på hur du tänker miljövänligt/hållbart i den livsstil du lever, i den bransch du är i. Du lyckas ha en stil som ständigt känns fresh, uppdaterad men ändå som väldigt mycket du! Smink, kläder, skönhetsartiklar, assessorer & mode tenderar ju att tära en del på miljön eftersom den ständigt uppmanar till konsumtion. Du som inspirerar så många på så många plan – skulle gärna vilja läsa ett inlägg om hur du tänker kring detta, dilemma- inte sant?

  amanda 2016-03-27 20:40:57 http://None
  Svara
 • Blir väldigt inspirerad av din blogg och dina tankar och därför vill jag gärna veta vad du tycker om kroppsideal. Jag har länge lidit av att inte tycka om min kropp och att bli kallad tjock, för mig kommer kroppsideal alltid vara ett hårt laddat ord. Skriv gärna ett inlägg med dina tankar och upplevelser kring kroppsideal.
  Hoppas verkligen att jag kan vinna denna goodiebag, kram!

  Elin 2016-03-27 20:30:46 http://None
  Svara
 • Jag skulle gärna läsa om typ ”veckans bästa i butik” typ de finaste/trendigaste plaggen hos Zara, H&M, weekday etc. Känns som en djungel när man ska ge sig ut annars 😉 kram!

  Linda 2016-03-27 20:29:11 http://None
  Svara
 • Jag önskar mer inlägg på tips hur du tänker när du kombinerar ihop plagg för att skapa en stil. Fler stiltips helt enkelt! 🙂

  Em 2016-03-27 20:24:02 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Har ganska nyss börjat läsa din blogg och den är ju bananasbra! 😀
  Eftersom att jag bor i Umeå så skulle det vara kul om du gjorde tipsinlägg på mysiga och spännande caféer/butiker/restauranger i Stocholm eftersom att jag är där ganska ofta. Sedan får du gärna bjuda på lite mer heminredning eftersom att din lägenhet verkar oslagbart cozy!
  Kramisar, Märtha

  Märtha Holmström 2016-03-27 20:21:51 http://None
  Svara
 • Åhh vilken rolig tävling som är igång! Om jag fick bestämma så skulle jag vilja att du skrev om olika produkter som du har använt, typ en recension av dem. Så att man kan få tips och din syn av produkten.

  Alexandra 2016-03-27 20:20:06 http://None
  Svara
 • Heeej!!
  Jag älskar när du tipsar om mat, som dom där sötpotatis- och halloumibiffarna. Jag har sen dess gjort dom kanske 1 gång i veckan. Jag älskar dom! Sen tycker jag väldigt mycket om när du pratar om vad som får dig att må bra, små saker som du gör i vardagen. Det ger så bra tips och man blir själv så inspirerad. Sen så älskar jag ju din stil och inredning så det får vi inte glömma!
  Pöss och glad påsk!

  Liv 2016-03-27 20:20:02 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag skulle så himla vilja läsa om kärlek i allmänhet, men också olycklig kärlek. Jag är just nu inne i en period då jag är ”drabbad” av detta, och har svårt för hur jag ska hantera situationen.

  Dessutom! Det vore då kul om du kunde skriva ett inlägg om fördelarna med att vara i ett förhållande, och fördelarna med att vara singel! Och hur gör man egentligen om man vill ta em kontakt med en person, och få personen att bli mer intresserad av en?

  Jag tror att du kan ge så otroligt bra och givande svar, eftersom att du verkar ha upplevt en del inom detta. You go girl, xoxo!

  Olivia 2016-03-27 20:16:44 http://None
  Svara
 • Denna goodiebag vore en dröm för mig!
  Jag skulle vilja att du skrev mer inlägg om modetips, allt från vilka kläder passar till vilka skor och vilket smink passar till vilka kläder och hur du sminkar dig till vardag och fest. Skulle även tycka att det var super intressant om du skrev vad du tycker om den pressen som ungdomar har angående alkohol tex, att alla måste drick för att vara ”cool” och vad du tycker om kroppsideal, hur du upplever att kroppsideal finns idag.
  Kram!

  Elin 2016-03-27 20:15:21 http://None
  Svara
 • Jag gillar vardagliga texter blandat med mer ”genomarbetade”. Alltså vanliga tankar/vad du gjort under dagen blandat med texter om karriär/mode/skönhet. Sedan vore det kul med filmer. Följa med en dag på jobbet eller liknande. Och sen olika guider. Shopping/fik/mat osv. Puss och kram

  Charlotte 2016-03-27 20:13:14 http://None
  Svara
 • Hej! Skriv gärna om tips till en positivare vardag, recensera något (allt från en glass till ett resemål), tips för att sätta/nå sina mål, självförsvarstekniker (aktuellt, tyvärr, men superintressant!), inredningsinspiration, hur man blir av med sötsug(!!), processen från att du tar en bild tills att du lägger upp den, skriv ett brev till dig som 10 åring eller 65 åring, din bucketlist, hur tar man vara på en regnig dag?, hur man klämmer in motion i vardagen (genom att parkera långt bort, skippa rulltrapporna etc), debattera kring något aktuellt, sminktips, 30 dagars challenge, 5 dåliga vanor du har, vad kan man/kan man inte blogga om när man är en offentlig person?, presenttips och RECEPT!

  det var mina tips, hoppas de är tillräckligt bra!! puss

  Constanza 2016-03-27 20:08:55 http://lacorazza.forme.se/
  Svara
 • Hei!
  Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din, og plutselig var jeg laangt bak i arktivet!
  Blir veldig inspirert og lykkelig av din stil – både mote og innredning! Elsker fargene du bruker, blomstrene og de små tingene 😀
  Jeg liker poster om outfits med tips om hva som passer sammen, hvor man kan kjøpe, hvordan du tenker når du setter sammen klær.
  Video med Filip er allid morsomme!
  Hva inspirere deg? Hvor leter du etter inspirasjon?
  Klem fra Norge

  Hanna 2016-03-27 20:03:34 http://None
  Svara
 • Hello!!
  Här är några saker som skulle vara roligt om du skrev om. (Snälla, snälla välj mig. Jag tycker att jag hade en härlig blandning av idéer. Även för att jag har tävlat i nästan varje tävling du har haft och aldrig vunnit

  Nathalie 2016-03-27 20:02:49 http://None
  Svara
 • Hejsan! Jag har precis tagit tag i min kropp och min träning efter 3 år i skolbänken (blev en heldel skräpmat och öl så jag gick upp 25kg under mina tre år).
  Nu har jag gått ner 23cm runt midjan och tappat runt 12 kg. Yey! Men INGA KLÄDER PASSAR. Vad är det enligt dig man behöver (läs måste) ha i sin garderob för att klara sig. Både till vardags och till möten på kontoret.

  Kram!

  Marika 2016-03-27 19:55:27 http://Nouw.com/marikathoren
  Svara
 • Vore kul med flera videos! Kanske någon ”vlog-vecka” så att man får hänga med mera i din vardag. Sen kanske lite tips på resor du gjort & saker man kan göra där. Tips på restauranger i Stockholm, har själv brist på nya ställen att gå till så vore himla kul med lite inspiriation

  Elinore 2016-03-27 19:55:01 http://None
  Svara
 • Din blogg är redan fantastiskt inspirerande!
  Jag älskar variationen allt i från kläder, mode och fina bilder! Jag tycker mycket dina reflektioner, tankar och när du skriver om girlpower, girlpower är vad vi alla tjejer (och killar för den delen) behöver! Mer sånt! Blir så sjukt inspirerad varje gång jag klickar mig in på din blogg och får ta del av dina texter om vardagspepp och att det är okej att ha dippar. Jag fylls av en massa extra energi!
  Vore jättekul att höra mer om tex. skönhetshets till kärlek och allt där i mellan.
  Ha det jättefint! Kram! 😀

  Mikaela 2016-03-27 19:54:59 http://None
  Svara
 • Men hallå! Vilken fantastisk goodiebag!!!! Dröm <3 Jag måste bara vara med & tävla om denna & då kan jag ju passa på att säga en sak jag tänkt kommentera till dig jättelänge: ge mer tips! Älskar, älskar, älskar ert veckans tips i podden. Det är så inspirerande! Och det roliga är att det kan vara precis allt ifrån ett sminkmärke till en brud på instagram till ett pepp-tips till en playlist. Jag blir alltid så inspirerad av era tips 🙂 Så det kanske du kan göra mer inlägg av i bloggen, typ listor eller tips med mina tre favvo-skor, världens bästa chill-spellista, mitt favorit-resmål, tre tio saker jag inte kan leva utan eller fem pepp-tips för en deppig dag. Det önskar jag! Kram på dig & glad påsk lite i efterskott. Puss! :-*

  Lina 2016-03-27 19:53:40 http://None
  Svara
 • 3 saker lista, man listar 3 saker och sätter in det i olika ”kategorier” så som ”3 måsten” ”3 saker jag vill ha” osv!
  Generellt sätt är listor alltid roligt att läsa (tkr jag), tips inlägg om lite allt möjligt, så som vart man köper de snyggaste retro kläderna 😉
  Mer frågestunder!
  Och tillsist, mer tävlingar hehe
  Btw, din blogg är underbar!! Klickar alltid in här när jag vill bli på bättre humör! Massa kramar

  Hannah 2016-03-27 19:53:03 http://None
  Svara
 • Hej! Jag tycker alltid det är intressant att läsa om mode och skönhet, men även om saker som händer runt om i världen. Gärna inlägg om till exempel feminism, hur du blir behandlad och tilltalad som bloggerska och kvinna!

  Stina Karlsson 2016-03-27 19:47:31 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!

  Jag älskar att läsa om din livssyn, du har verkligen en unik och super positiv inställning som man inte ser på andra bloggar. Så mera texter om att tackla vardagen, stress, jobb, nå sina drömmar osv. Sedan är det naturligtvis kul att läsa om vardagen, träning, mat. Men mest är det din peppande anda och carpe diem attityd som lockar mig! 🙂

  Charlotta 2016-03-27 19:47:14 http://None
  Svara
 • Jag älskar dina listor så kul att läsa och mer videos typ en vlogg när vi får följa med dig en heldag på jobbet,event eller till Dalarö //kramar Denise

  Denise 2016-03-27 19:46:56 http://Www.denisesandberg.itgirls.se
  Svara
 • Inredningstips!! Är avis på din lägenhet men kan inte få till känslan jag vill ha mitt egna rum! Färgtips, texturer, budgettips (en fattig student som skriver frågan.. hihi) hur man helt enkelt får till din härliga bohemiska fantastiska inredning, det vill jag läsa mer om!

  Maja 2016-03-27 19:46:38 http://None
  Svara
 • Hejsan! Älskar din blogg och din stil! 🙂 jag började nyligen och jobba på ett kontor med lite mer formell klädkod, och undrade om du kunde tipsa om coola, ungdomliga (vill ju inte klä mig äldre) men endå kontorpassande kläder? Tycker att det är kul att läsa om din vardag och jobb, även kul att du inkluderar din kille i din blogg! Klädtips (collage, outfits, sneakpeak i garderoben eller liknande) uppskattas alltid 🙂

  Milla 2016-03-27 19:44:30 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!