Frukost på Pom&Flora

    
   
I morse körde jag och min träningsbuddy Cicci (Philips brorsas tjej) vårt sista Kayla pass efter 12 veckor av tre morgonpass i veckan. Och det skulles såklart firas med frulle på favoritstället Pom & Flora som ligger på Bondegatan. Så gott! 
Och vi pratade massor om jobb och framförallt om löneskillnader, som fortfarande är helt sjukt att det kan skilja sig så mycket beroende på om du är man eller kvinna…..(!?!?!) Men vi kom i alla fall på massa smarta grejer om hur man ska tänka och agera på jobbet och framför allt i löneförhandlingar. Så i veckan kommer det upp ett inlägg med våra bästa tips! Håll utkik! Puss och tack Cicci för att du varit en grym träningspartner, puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!