Super Brunch★

   
   

         

 I går var jag på den här supergoda brunchen som Petra hade tillsammans med Yollibox. Vi testade deras nya smak med choklad och hasselnöt – Så god. Och vi åt den på pannkakor. Ni vet ju att pannkakor är mitt godaste 😀 Väldigt härlig start på dagen!

Hoppas ni har en mysig helg gullisar. Nu ska jag köra avslutning på mitt träningsprogram och fira med en frulle på Pom Flora efter och sen ska jag till vårt nya kontor och fixa – SÅ kul! Kommer bli så himla fint! Vi ses på snapis i dag – Josefinsoso. PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Såg nyss på din snapshat att du har kört programmet i 12 veckor nu. Shit va bra jobbat! Imponerad. Kan du inte skicka mig programmet eller länk till vart man kan hitta det? Skulle vara väldigt tacksam! Tack

  Josefine 2016-04-03 14:54:05 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag kom på en till grej du kan skriva mer om i din blogg & det är om din träning 🙂 Det hade varit super kul att få ta del av hur/vad du tränar för något!

  Ha en fin dag!
  Kram

  Lina 2016-04-03 13:54:23 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!