Alla modetrenderär inte för mig ❥

GUCCI-SS16-1170x770

En sak som jag verkligen kommit till insikt till under senaste tiden är att alla trender inte är för mig. Jag som är modeintresserad, har ett stort klädintresse och jobbar mycket med modebranschen känner ofta att jag ”måste” eller ”borde” haka på flera trender bara för att de just är trendiga. Jag har många gånger gått loss på Zara för att de laddat butiken med kopior av plagg jag sett på catwalken. Men när jag står hemma framför spegeln och ska klä på mig tycker jag inte att jag passar i den typen av skjortkrage, längden på byxan eller trendfärgen som gäller just nu. Men många gånger har jag haft på mig det ändå, just för att det är trendigt. Men under senaste året har detta hänt allt mer sällan, typ aldrig. Ju mer kläder jag testar lär jag mig vad jag passar i och såklart måste man prova alla olika typer av plagg för att just veta vad som jag passar och inte passar i. 

Men jag kan fortfarande gilla trend, tycka att den är supersnygg utan att bära den själv. Vissa trender är verkligen supersnygga men de passar inte på mig. Så att förstå att jag verkligen kan gilla en trend men inte måste bära den för det tycker jag är väldigt skönt. Jag behöver inte alltid hänga med på allt, ha det senaste eller visa att jag har koll. Jag kan beundra och inspireras av trender men bara ta på de som jag verkligen passar i. En bra grej att tänka på i djungel av kläder, trender och klädval. Klä dig alltid i det du känner dig som snyggast i. MEN jag uppmuntrar verkligen till att testa nytt, våga nya färger, plagg och mönster. Det kan verkligen muntra upp vilken dag som helst. Men kom igång att alla trender inte är för alla och att äga sin egna personliga stil alltid är trendigast!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kloka ord. Är själv inne i perioden att hitta min stil. Att utforska och ta tid för att klä sig som man vill, är otroligt intresserad av stil och mode men syns inte alltid på mig vilket jag vill ta tag i för det är ju så kul att mixa ihop sin egna personliga outfit!:D

    Frida 2016-04-05 22:19:39 http://fempower.itgirls.se
    Svara
  • Så bra skrivet!!

    Wilma 2016-04-05 20:42:13 http://Nouw.com/wlindholm
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!