4 skönhetsprodukter jag älskar ❥

Processed with VSCOcam with c1 preset

Här är fyra produkter jag använder varje dag och som jag älskar!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Efter att jag tvättat ansiktet på morgonen tar jag en pad med Bionic Tonic från Exuviance, efter det serum från Estelle & Thild och ögonkräm från Emma S. 

Processed with VSCOcam with c1 preset

På kvällen samma sak, tvättar ansiktet och efter det pad med Bionic Tonic men avslutar med Super3 från Beaute Pacifique. Det de fyra produkterna har verkligen gjort skillnad för min hy (som jag alltid haft problem med). Men kom i håg att hudvård är väldigt individuellt, bara för att de funkar bra för mig kanske de inte funkar för dig. Fråga om hjälp nästa gång du ska köpa produkter. Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej finis

    Kan du rekommendera en bra ekologisk ansiktskräm med mycket fukt?

    kram

    Karolina 2016-04-19 20:35:23 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!