Vill du jobba med oss? Nu söker vi ny säljare★

Processed with VSCO with hb2 preset

Är du en positiv och driven tjej som älskar att ha stenkoll på bloggar och sociala medier?

Då har vi världens roligaste jobb för dig! Vi på Modette, It Girls, Blogg.se letar just nu efter vår nya stjärnsäljare.

För att lyckas som säljare hos oss kommer du behöva ett stort intresse för sociala medier, vara en otroligt nyfiken person och ha ett driv utöver det vanliga. Som säljare inom mode och livsstil kommer du boka egna möten, skicka offerter och stänga affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara väldigt bekväm med att ta nya kontakter samt trivas med att presentera inför folk. Du kommer genomföra många säljmöten varje vecka, knyta nya jobbrelationer och vara en självklar del av vår peppiga redaktion.

Vi ser framför oss en blogg- och Instagramfanatiker med ett sprudlande intresse för mode, skönhet, livstil och de senaste trenderna. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett stort plus men inget krav. Vi söker rätt person som passar i vår härliga team!

Är det du eller någon du känner? Mejla oss din ansökan till: [email protected] och [email protected]

(Ansök senast 15/4-16)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Varför måste en vara tjej för den här tjänsten?

  Johanna 2016-04-09 13:52:08 http://None
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Vi är brudar som jobbar på Team Modette och vi vill ha en tjej som älskar och har stenkoll på bloggare och sociala medier. Hon kommer att ta kontakt med varumärken som riktar sig mot kvinnor så vi tycker det är bäst att det är en tjej.

   Josefin Dahlberg 2016-04-09 20:13:23 http://None
   Svara
 • Åh grymt! Låter så spännande och roligt:D

  Frida 2016-03-30 18:52:06 http://fempower.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!