DIY– Patchestrenden ★

Processed with VSCO with hb2 preset

En superstor trend just nu är ju att sätta patches på sina kläder och accessoarer. Och jag har precis pimpat min skinnjacka inför våren. Jag hittade de här ”pinsen” som ser ut som patches på ZARA. Och satte dem på min skinnjacka från Second Female. Så fint 😀 

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Vad tycker ni??

Processed with VSCO with hb2 preset

Veckans utmaning på It Girls är ju just att ge era bästa tips för DIY. Ni måste inte genomföra det utan det räcker med att tipsa om vad man kan göra för att uppdatera plagg man redan har i garderoben. Läs mer om veckans utmaning – HÄR!

Psst! Du behöver inte ha bloggat innan eller antagit någon av de tidigare utmaningarna för att ha en chans att vinna! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!