Acai bowl❥

 Processed with VSCO with c1 preset

Jag är SÅ hungrig. Jag åt ingenting i går… Vaknade i natt kl två och åt en halv riskaka för jag var så gaaaalet hungrig. Efter 20 timmar i sängen var av 15-16 timmar sömn pallrade jag mig till Ica för någon timme sen och köpte bär och frukt för att göra en Acai Bowl som jag nu försöker få i mig. Mår fortfarande lite illa men är så hungrig så äter ändå. Hoppas bara jag får behålla det men det tror jag. Jag mår MYCKET bättre i dag än i går. I går visste jag lixom inte var jag skulle ta vägen, jag mådde SÅ dåligt… Helt sjukt… Men men nu är det förhoppningsvis över. Hoppas ni har en mysig helg i detta fantastiska vårväder 😀 Puss!

Kolla in mitt recept på Acai Bowl här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!