Flower Power★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Jacka Adornment Topp Zara Jeans MIH Jeans Sneakers Eytys

Alltså huuuur glad blir man av den här jackan? Trots att jag varit sjuk hela helgen kände jag mig pigg och fräsch i dag och mycket tack vare den här flowerjackan som gav mig massa power! Så himla fin. Och så bra exempel på att färg och mönster funkar för att göra oss glada 🙂 

Ja, jag känner mig alltså mycket bättre nu, typ helt frisk. Så himla skönt. Mardröm att ligga hemma i sängen… Men nu är jag på benen igen och den här dagen har gått så snabbt. Klockan är åtta och jag en hel del kvar att göra för dagen men ska packa ihop mitt och köpa med lite middag på vägen hem innan det blir en kväll i soffan med min kära dator för att sätta ihop en presentation till i morgon. Och efter den här sjukstugan då jag inte orkade jag någonting jobbar jag sent med glädje!! Men jag kan inte fatta att det har gått en hel dag på jobbet, känns om det är vid lunch typ… Haha men har man rolig på jobbet så går ju tiden fort. Det har varit en grym dag, jag har fått mycket gjort, lärt mig massor och träffat härliga brudar. Så som det ska va! Hoppas ni har haft en bra måndag och att ni gillar dagens look?! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vart har du köpt dina fina örhängen? 🙂

  Kram!

  Cecilia 2016-04-14 20:24:16 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag är ett big fan av dig och poddisen och jag blir alltid så inspirerad av din stil. SJUKT snyggt! Jag har unnat mig lite vårkläder och hittade en fantastisk härlig tunn kortärmad kimono. Det är nu jag skulle behöva lite tips. Vilken slags jacka kan man ha utanpå? Jag känner mig så snajdig tills jag ska gå ut… Kan man ha en kortare jacka till? Hur tänker du? Kram!

  Johanna 2016-04-13 17:59:27 http://None
  Svara
 • riktigt snygg outfit,gillar jackan.
  Tänkte berätta för dig att jag har precis börjat lyssna på din och Vanjas podcast,jag har vetat om det men har inte riktigt tagit tag i att börja lyssna på den. MEN nu har jag och jag vill att ni ska veta att jag ÄLSKAR att lyssna på den.
  Den hjälper mig att slappna av,älskar det verkligen!

  enna 2016-04-12 21:21:59 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Flower power is on!!! Lovely <3

  xo Vanessa | www.thetrendique.com

  The Trendique 2016-04-12 15:44:25 http://www.thetrendique.com
  Svara
 • Men guuuuud va fint! Blir fasiken copy-pasta på den outfiten!

  Karolina 2016-04-12 09:59:06 http://None
  Svara
 • Wow! Jackan är verkligen jättefin! 🙂 Härligt att höra att du mår bättre. Massa kram!

  Towe 2016-04-12 01:28:47 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!