Pink&Blue❥

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Tröja & Väska från & other stories Klänning från H&M

Bilder: Vår praktikant på Modette, Jessica (Spana in hennes blogg på It Girls –HÄR! ) som fotade med min NYA KAMERA – Mer om det i morgon!!

Glad tisdag på er gullisar! Hoppas ni har haft en fin dag. Jag har haft en lååååång dag. Vaknade klockan fyra i morse och kunde inte somna om…. Så gick upp… Är helt slut nu så snart blir det GIRLS, popcorn och lägga sig tidigt. Skönt! 

Och alltså nu är våren här – hur underbart? Hur fantastiskt att vi har ett halvår framför oss med ljus, värme, sol, sommar, mmmm…. Så himla underbart! Och det inspirera mig ännu mer att klä mig i färg. Så i dag blev det både ljusrosa och ljusblått – Så fint ihop tycker jag! Hoppas ni har haft en fin dag och att ni får en mysig kväll! Puss på er! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefin, jag visste inte riktigt om jag skulle kommentera eller mejla, men jag ville bara ta upp en viktig grej angående vissa av inläggen i ItGirls. Jag har i efterhand läst igenom många av inläggen från den senaste utmaningen och upptäckte samma bilder i flera inlägg, bland annat en från SwellMade. I första inlägget jag läste med de bilderna fanns varken källa dit eller som jag senare upptäckte hos en annan med samma bild – namnet längst ner i bilden! I det första inlägget användes alltså bilderna från en större DIY-blogg som om det var bloggaren själv som hade tagit dem och gjort DIY:n, medan hos den andra fanns det ursprungliga utseendet där namn+bloggadress fanns med i bilden. Om den första bloggaren klippt bort detta eller om det finns ytterligare en likadan bild med i inlägget utan detta vet jag inte, men oavsett är det inte okej.
  Jag känner att det blir ett stort problem, eftersom det trots allt är olagligt att använda någon annans bild utan att ha kollat med dem först, och definitivt olagligt att göra det utan att ange källa, fotograf och att eventuellt ha tagit bort den källa som redan finns i bilden! Vill inte att någon medtävlande ska få en fet räkning hem, och undrar om du/ni skulle kunna ta upp detta på itgirls-sajten eller på något annat sätt uppmärksamma detta?
  Tycker i övrigt ni är grymma och deppiga och att ni sköter ItGirls på ett himla mysigt och proffsigt sätt! Ser fram emot att se vad dagens utmaning blir och att se vem den senaste vinnaren är!

  Beatrice 2016-04-13 17:10:04 http://beatrice.itgirls.se
  Svara
 • Underbar outfit !! ⭐️ Du är verkligen inspirerande

  Evelina 2016-04-12 22:42:53 http://evelinasigetty.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!