Perfekt start på dagen ❥

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

God morgon gullisar! I dag har jag en sån himla härlig start på dagen. Jag har ju skippat morgonträningen nu i två veckor… (ska köra igång nästa vecka) Men det är så himla skönt. I morse låg och jag drog mig i sängen och kollade igenom Instagram, jag gick upp, lyssnade på mysig musik, ätit frukost i lugn och ro och spanat in alla våra härliga artiklar på Modette.se. Sån himla bra start på dagen. Nu ska jag filma ett klipp som kommer upp på Modette i em och jag har fått så mycket inspo nu på morgonen att jag bara vill skynda mig så jag kan sticka till vårt underbara kontor 🙂 Älskar att ha den här feelingen i kroppen – SÅ mycket energi! Hoppas ni har en fin morgon och att ni också ser till att får mornar som ger er en grym start på dagen 🙂 Ha en fin dag! Puss!

Psst! Vid 11 kommer det upp ett inlägg om hur man äger på att löneförhandla. Håll utkik! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hey Josefin!

  Could you tell me where the poster by your TV is from, with the kind of graphic face on it? It’s so cool and simple!

  Have a nice day :))

  Ida 2016-04-14 17:34:34 http://None
  Svara
 • Så himmelskt fina nejlikor!!! (Smiley med hjärtögon) Kram!

  Elin 2016-04-14 17:05:46 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
 • Avundsjuk på din feeling. Jag vaknade med värsta huvudvärken – SOM nu äntligen har gått över! HURRA! SÅ nu är det även dags för mig att fånga dagen!
  Hoppas att din dag blir lika lovely som din morgon, om inte ännu mer LOVELY!

  Emma 2016-04-14 13:16:02 http://emmahiltunen.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!