I love Alexa Chung★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

I går hade jag på mig allt jag shoppade i Paris… Mina fina solisar från Chloé, min uuuuunderbara blus från Alexa Chung x M&S och ett par Levisjeans jag fyndade vintage och ett par klackar från Billi Bi på det. Riktigt nöjd med det här looken måste jag säga.

Och så glad att jag kunde haffa den här blusen när vi var i Paris, såg den av en ren slump precis innan vi skulle åka till flyget, sån tur. Har velat ha den sen jag såg henne ha den i en intervju med Vogue. Såå matchade jag den med mina ljusa Levis för det kändes lixom väldigt hon. Jag ÄLSKAR ju Alexas stil. Så drömmig! Vad tycker ni? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men du så snyggt! Love it!:D

  Frida 2016-04-20 01:43:06 http://fempower.itgirls.se
  Svara
 • Det var verkligen skitsnyggt på dig, skulle dock inte passa mig. Men snyggt att titta på iallafall 😉

  Elvira 2016-04-19 22:08:53 http://elvirakavallin.se
  Svara
 • Blusen är underbar! Såg bilderna på insta och gick till bloggen för att kolla vart den var ifrån – hade hoppats på att den var från någon av kedjorna (som passar min plånbok) så att jag hade haft möjlighet att köpa en likadan, typiskt! Hoppas kedjorna gör en kopia snart! 🙂

  Lina 2016-04-19 21:46:49 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!