Ny vecka❥ Ny utmaning

Screen Shot 2016-04-18 at 22.39.13

Happy Monday! Alltså vilken härlig dag jag har haft i dag! Jag trodde att jag skulle vara supertrött eftersom vi kom hem i natt men nej nej jag har varit superpigg i dag. Och vi har haft en grymt bra dag på jobbet (förutom massa tekniskt strul… Därför gick det inte att gå in på min blogg tidigare) Men nu är det löst och vi har haft sån måndagspepp på jobbet och hunnit med massa bra grejer Och bestämt en ny utmaning för veckan. Så kul! Förra veckan hade jag att man skulle dricka en grön juice/smoothie om dagen (tips på recept här!) Något jag ska försöka hålla mig till även nu! – Det ska tydligen dämpa sötsuget, något jag verkligen behöver hjälp med…

Jag och min grymma kompanjon Celina kom på att det är en kul grej att varje vecka uppmana till en sak som gör livet härligare för oss lixom. Och de här utmaningarna har vi på min FB-sida ”Dream Big By Josefin Dahlberg” där jag vill förmedla härliga grejer till er i vardagen genom ert fb-flöde 🙂 Ni kanske kan anta på bilden om vad veckans utmaning handlar om – Kolla in videon här!

Och glöm inte att gilla min sida för härliga och mysiga peppgrejer 🙂 Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!