Att lita på sin magkänsla ❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Jag får ofta frågor om hur jag tar mig framåt i livet, hur jag fått mitt jobb, hur jag vet vad jag ska göra i olika situationer mm och en sak jag har lärt mig är att lita på min magkänsla. Det har visat sig gång på gång vara den rätta vägen. Våga öppna upp för att känna efter, våga lita på att du har svaren inom dig och låt dig inte påverkas för mycket av andra. Våga vara sann mot sig själv helt enkelet. Jag har precis litat på min magkänsla i flera stor förändringar i livet och det känner så himla bra. Jag vet ju inte resultatet än men jag vet att jag tror på att allt kommer lösa sig bara jag vågar göra min grej! Så det jag vill säga med det här inlägget är att våga känn efter och lita på er själva. Då kan man gå hur långt som helst oavsett vad det gäller. Puss och kram! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Pepp pepp! 🙂 Tack för att du & Vanja gör varje promenad till den bästa med er podd!

  Lina 2016-04-21 12:43:31 http://None
  Svara
 • Åh precis vad jag behövde höra nu. Man ska gå efter sin magkänsla och inte vad andra tycker man bör göra. Våga chansa på att göra det man vill göra och inte ta den säkra vägen andra tycker man ska gå , vill man något så kan man , magkänslan tar en rätt inte andras tyckande om vägval.
  Och tycker precis som ovan , att för mig är ni verkligen årets podd och vinnare, ni har verkligen hjälpt mig hitta tillbaka till mig själv och fått mitt liv mycket peppigare och ljusare! Varje onsdag är som en julafton när podden dyker upp, en av favorit stunderna i veckan.

  Kram och krya på dig!

  Frida 2016-04-21 12:08:04 http://fempower.itgirls.se
  Svara
 • HELT KLART Arets poddis! <3 och tack Josefin for all inspo. Bade i poddisen och har i bloggen.
  Kram

  GH 2016-04-21 11:44:16 http://www.devote.se/ugh
  Svara
 • Ville bara kika in och säga att trots att ni inte tog hem pris i Årets poddis så är ni utan att ens tveka årets (världens!) bästa poddis enligt mig. En riktigt bra peppig tjejpoddis! Längtar till varje onsdag. <3

  Massor med kramar

  Förresten! När avslutas tävlingen om goodiebagen på din fb? 🙂

  Jonna 2016-04-21 01:01:38 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!