Im Perfect★

I samarbete med Esprit 

Esprit Social Editorial SS16_Josefin Dahlberg_outfit 1_3

Klänning (hittas här!) Skorna (hittas här!)

Esprit Social Editorial SS16_Josefin Dahlberg_outfit 3_3

Klänning (klicka här!) Skor med snörning (hittas här!)

För ett tag sen (ni vet när jag var magsjuk…) så gjorde jag ju ett superkul samarbete tillsammans med Esprit som handlar om att alla är perfekta på sitt sätt. Och det är ju något som jag VERKLIGEN uppmanar till och dessutom gick samarbete ut på att dansa i deras kläder, mitt på stan. Något jag fullkomligt älskade. Så trots att jag inte mådde så bra dagen då vi gjorde det så är det här ett jätteroligt samarbete. Och det var sjukt kul att dansa loss på en gata mitt i stan, jag fick rätt många blickar, haha.. Men det är ju underbart – att bara köra!!!

Kolla in mina dansvideos på min Instagram!! (@Josefinsoso)

I samarbete med Esprit 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!