Vår insamling ❥ Tillsammans kan vi hjälpa!

Screen Shot 2016-04-19 at 17.26.00

Ni som lyssnat på veckans poddis vet ju precis vad det här handlar om men för er som inte lyssnat än är det alltså vårt veckans ”viktigaste” tips! Jag och Vanja har startat en insamling på Röda korset där vi uppmana alla er till att hjälpa oss att hjälpa. Att vi tillsammans kan göra skillnad för dem som verkligen behöver vår hjälp. Just nu lever ju i en väldigt mörk värd och vi som kan hjälpa till måste verkligen ta vårt ansvar och göra det. Och det behöver inte krävas så mycket. Men om ni sätter in ett valfritt belopp i vår insamling (alla bäckar små) 10, 20 eller 100 kronor = tillsammans blir det en stor hjälp!

Vill du vara med och göra vad som helst för Syrien?

KLICKA HÄR ❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!