Pressveckanär här ★

Processed with VSCO with hb2 preset

Det här veckan är det ”pressvecka” alltså veckan då alla pr-kontor öppnar upp sina showroom och visar upp sina höstkollektioner. Jag hann springa runt lite i går men i dag är det fullt upp så vi får se om jag kommer ur sjuksängen så jag kan gå. I går mötte jag upp Maggie och Forni för att spana in Gina Tricots senaste Exclusive kollektion som finns i butik nu!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Så mycket fint! Älskar de blå tonerna!

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Mysisar!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter Gina gick vi till Polhem och Spalt. Så mycket fint överallt. På Polhem hittade jag massa fina inredningsprylar jag vill ha i min nya lya. Förstår ni att jag snart ska få inreda en helt ny lägenhet?? Så kul!! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Kan vemsomhelst delta i pressdagar? Jag är nämligen en 18-tjej intresserad av mode men har ingen blogg eller så…

    Karolina 2016-04-22 21:36:31 http://None
    Svara
  • Vad kul. Hoppas du kryar på dig 🙂

    Jeanette 2016-04-21 10:31:22 http://nouw.com/fruthomsen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!