Sjukis update❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hej på er fina ni, hoppas ni mår bra! Själv har jag blivit sjuk, igen!! Jag brukar blir sjuk någon gång per år och då brukar det gå över väldigt snabbt men nu var jag ju först magsjuk för ett par helger sen och nu är jag dunderförkyld!  Så segt. Men jag får ta det som ett tecken på att min kropp säger i från. Nu måste jag ta det lite lugnt! Så i dag sitter jag här hemma och jobbar i lugn och ro, väldigt skönt fast så tråkigt att vara sjuk tycker jag. Gillar inte att jag inte kan ha kontrollen över att göra vad jag vill – Men det är bara lära sig och lyssna på kroppen så att det inte blir värre! 

Ha en fin torsdag fina ni så hörs vi sen. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!