Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TBT❥ Mitt kontor med Jennie-Ellen

MG_9491MG_9520

Jag tänkte börja med TBT-inlägg varje torsdag. Kul va? Och i dag tar jag er tillbaka till mitt kontor jag hade för tre år sedan. Jag tog examen vintern 2013. Den våren delade jag kontor med en av mina klasskompisar och några anda . Vi hade ett mysigt kontor på Söder. Men till hösten kände jag att jag ville flytta på mig. Vara närmre city och Östermalm då jag börjat få kontakt med alla pr-kontor som ligger där. Och då hittade jag en ledig plats på ett kontor i vasastan. Jag ringde på annonsen och det visade sig att Jennie-Ellen satt i samma rum som den platsen som var ledig. Jag tackade ja på en gång!

Jag hade sett Jennie-Ellens skor på flera bloggare och tänkte att få dela kontor med en skodesigner låter ju som en dröm. Så jag flyttade in bland skokartongerna och vi delade kontor tillsammans i ca ett halvår innan jag fick jobb på Modette och sa upp min plats. Jag hittade de här bilderna i dag av en slump och jag har nästan glömt bort den här tiden men fick en väldigt mysig feeling i kroppen när jag såg de här bilderna. Den hösten fick jag massa roliga jobbuppdrag och min blogg började rulla på. Jag hade drömt om att få blogga, jobba och ha ett fint kontor i flera år och nu hände det på riktigt. Även om det kändes som om jag lurade folk när de gav mig uppdrag. ”Kommer jag verkligen klara det här? Jag är ju bara en 23-årig tjej som precis tagit examen”. Men det gick bra och jag tror att alla känner så när de gör något för första gången, oavsett ålder. Så det är ett tips till er, låt inte den känslan eller rädslan att stoppa er. Vi har den alla. Och när du bevisar för dig själv att du faktiskt kan kommer det bli ännu lättare nästa gång <3

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind