5 saker jag gör varje dag för att må bra ❥

Processed with VSCO with hb2 preset

1. Försöker vakna på rätt sätt = inte stressa. Antingen tar jag mig tidigare till gymmet för att dra igång dagen och ser till att ha bra med tid på mig eller så ställer jag klockan så att jag får tid hemma för att hinna äta frukost, kolla lite på Nyhetesmorgon och göra mig i ordning i lugn och ro. (Och ja såklart blir det vissa mornar då jag provar allt i garderoben och ”inget passar” – men de händer mer sällan om jag går upp i tid)

Processed with VSCO with hb2 preset

2. Jag äter och dricker det jag är sugen på. Om jag vill ha en god kaffe, nyttig smoothie eller lite smågodis – ja då äter jag det! 

Processed with VSCO with c1 preset

3. Jag jobbar med något jag tycker är kul och inspireras också av andra sajter och bloggar som ger mig pepp och inspiration.

Processed with VSCO with hb2 preset

4. Umgås med personer jag gillar och som ger mig energi. Om jag inte hinner träffa mina kompisar, min kille eller familj så ser jag till att hinna prata med dem i telefon 🙂

Processed with VSCO with c1 preset

5. Jag är mig själv! För varje dag som går lär jag känna mig själv bättre och bättre och det blir lättare och lättare att följa min egen väg. Lyssna på min inre röst och våga vara den jag är i stället för att försöka passa in! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så härlig lista! Nästa gång jag har en skitdag eller bara en liten ångestklump i magen så tänker jag gå igenom den listan. Älskar <3

  Louise 2016-04-25 13:22:40 http://None
  Svara
 • Alltså jag måste bara säga att jag älskar dig och din blogg så mycket! Och din och Vanjas poddis såklart! Jag blir så glad och inspirerad. Du gör något som kanske kan se typiskt vanligt bloggigt ut. Men jag tycker jag hittar allt här. Feministinspo, grymma outfits, bra tips, power! Jag älskar blandningen av det ”ytliga” och att du också förmedlar grymma åsikter kring viktiga ämnen! Tack! Puss på dig från Ellen :))

  Ellen 2016-04-23 00:58:31 http://None
  Svara
 • Bra punkter det där 🙂

  Jeanette 2016-04-22 13:30:12 http://nouw.com/fruthomsen
  Svara
 • Härligt inlägg 🙂 Trevlig fredag till dig! <3

  sari 2016-04-22 12:35:23 http://rodeo.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!