Dissarårets festkväll för mys hemma i soffan ❥

Processed with VSCO with c1 preset

Okej, jag har tre roliga fester att gå på ikväll. En intim spelning med M.I.A som hon gör tillsammans med H&M, 25 års fest för Kenza med studio 54 tema (drömtema!!!) och Surfakademins 10 års jubileumsfest……. MEN jag stannar hemma i pyjamasen… 

Jag har ju legat sjuk de senaste dagarna som ni vet och jag känner mig sämre igen i dag + att jag har visning på min lägenhet i morgon så jag måste röja loss. Rensa, städa, ta ner i källaren, piffa mm.. Så jag kände bara nej jag orkar inte. Jag stannar hemma! Så nu sitter jag här hemma, har precis ätit upp den här pastan, äter lite chips och ska börja rensa i garderoben… Kanske dyker upp en bloppis snart 😉 I bland är det okej att säga nej och lyssna på vad kroppen vill.. Även om jag tror att jag missar en sjukt rolig kväll, men det kommer fler partyn! 

Hoppas ni får en mysig lördagskväll gullisar! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!