H&M Transformation day❥

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

I dag var jag på H&Ms Transformation day – en dag där hållbart mode är i fokus. Så himla bra! H&M frågade mig för ett tag sen om jag vill vara med i en av deras ”Fashion Talk”-grupper i dag och det ville jag ju såklart!

Tillsammans med stilsäkra och härliga Emilia och Lisa som driver Make It Last (sjukt bra och viktig sajt), Ann Sofie Johansson som är kreativ rådgivare på H&M och Mike Schagger som är grundare för Sustainable Fashion. Riktigt härliga och smarta människor hela bunten. Och vi snackade alltså om vad vi och alla ni kan göra för att få hållbart mode till en varaktig trend. Och jag har påbörjar ett blogginlägg till er där jag ger er mina bästa tips på hur man kan styla om plagg man redan har hemma i stället för at köpa nytt och även andra knep och tankar kring det här. Håll utkik! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!