Dream big❥

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jag har på mig något från min egna smyckeskollektion varje dag men nu när det gått några månader sen vi lanserade den har det ju blivit lite av en vardag. Men jag fick nyss ett sms av Ulrika på CU Jewellery som berättade att mina smycken snart kommer säljas på Åhléns och jag blev så glad. Känns som en nytändning på hela kollektionen!! 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Bild från vår mysiga lanseringsfrukost vi hade i november. Drömdag!!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Jag blir sååå glad när jag ser personer med mina smycken. Här fina Lisa Olsson i bland annat ”Dream Big Coin Neck” & ”Lucky Neck”. Och i går träffade jag på en poddislyssnade på stan som hade mina örhängen på sig – Jag blev sååååå glad!!

Kolla in min kollektion här!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Josefin!
  Blev så överraskad att se dig inne på Zara, och väldigt glad såklart 🙂 Hoppades att jag skulle råka springa på dig eller Vanja när jag en gång var i Stockholm, roligt hur det råkade bli så också.
  Hoppas dina smycken kommer att hitta till någon butik i Finland också, men annars så funkar ju posten utmärkt också 🙂 Har utöver örhängena även armbandet och behöver nog också halsbandet med texten dream big har jag på känn.

  Tusen tack för en liten pratstund i Zara och för en alldeles underbar podd och blogg. Ni är båda verkligt inspirerande och har flera lyssnare även i Finland.

  Kram, Silje

  Silje 2016-04-24 23:20:22 http://www.siljetherese.com
  Svara
  • Svar på Siljes kommentar.

   Åh va kul att du skriver 🙂 Så kul att träffa dig! Hoppas du haft en härlig helg i Stockholm 🙂 Klart du ska ha ett Dream Big Halsband 😀 Stor kram på dig och tack för fina ord <3

   Josefin Dahlberg 2016-04-24 23:27:55 http://None
   Svara
 • Himla fina smycken, så roligt att kunna hitta dem på Åhlens! x
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  Josefin M 2016-04-24 13:25:53 http://None
  Svara
 • Vad kul med egen smyckes kollektion.

  Jeanette 2016-04-24 13:07:54 http://nouw.com/fruthomsen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!